IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
    Днеска определено не е ТИМ-ден. Сила Холдинг -9%. Верно, че е само с 25 акции, ама е показателно.

Чудя се Мажо как така само седи и гледа...
    А какво да направи? Не може да изпрати книги на всички ни...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Я помисли - гласуваха 17млн. дивидент на привилегированите акции. Мислиш ли че ще реинвестират 100% пак там ?
      Имаше статия в Инвестора наскоро, където се обясняваше, че гласуван дивидент, не означава платен дивидент...

Коментар

• Днеска определено не е ТИМ-ден. Сила Холдинг -9%. Верно, че е само с 25 акции, ама е показателно.

Чудя се Мажо как така само седи и гледа...

Коментар

• За един час да ви остави човек без надзор и на 70ст ще отидете.

Трябва да си призная, че като гледам чуждите акции как падат кефа е голям. Ма като гледам моите не е на кеф.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
            Ако си местен патриот, трябва, като стигнат до ръба на пропаста, да ги подкрепиш с един шут отзад....
            Напротив, не им мисля лошото.
            Я помисли - гласуваха 17млн. дивидент на привилегированите акции. Мислиш ли че ще реинвестират 100% пак там ?
            Сигурен съм че поне 1/2 от тях ще влязат на БФБ и се надявам да подкрепят мои акции - Атерки, ФПП-та и т.н.
            Така че не е само от местен шовинизъм, по скоро от комерсиализъм.

Коментар

Не ! Срива се ускорява само при Химрон и ЦоЦайБе. Всички останали в Софикса са си окей.

Аз тука се опитах най-добронамерено да предупредя съфорумците, но те, заслепени от Стокхолмския синдром, ми се нахвърлиха. Важи най-вече за Boban 1
              Срив , ще има и по други ликвидни позиции. Ще ти обясня защо. В момента гърмят репата на "играчите" отваряни около левче. Много хора отваряха репа тогава, защото си мислеха, че трудно ще падне под ликвидационна. Откъде според теб ще набавят средства да си покриват Margin Call-овете? Ще продават каквото има друго. В понеделник софикс на червено.

Не е препоръка.
              Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                Абе момчета, в която и компания да се появи голям продавач, при лихвидността на БФБ няма прошка, споружа е почти неизбежен.
                Не е въпроса до отчети и мажоритари.
                И при ЦоЦайБе ли е Хартио продавача ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Не от друго - от местен патриотизъм.
                  Може са лоши ама все пак са си наши, от Варна, требе им ударим 1 рамо, макар и символично
                  Ако си местен патриот, трябва, като стигнат до ръба на пропаста, да ги подкрепиш с един шут отзад....

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение

Деня в който кулата ще пада е доста далеч. Както и друг път съм писал - до 2018 г. ПФ имат само входящ паричен поток. И поне още 10 г. след това, входящия ще е много по-голям от изходящия
                    Умната момци
                    Кулата няма да падне, просто техните пенсионери ЩЕ ГО ДУХАТ

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Е много ме е яд някой като започне да мисли за моите пари....

Споко ОК ,на този свят всичко се връща.Колелото се върти.....

Злорадството ти взима сила в момента,но не знам дали осъзнаваш този спад какво означава за целия пазар.

Когато мечката играе у комшиите идва и при теб.

Ако ТИМ аджиските акции повлекат индексите надолу (а то ще стане)....гледай как бързо ще започнат да излизат бързо,основно от АДСИЦ....
                      Обаче май става точно обратното като гледам какво става при честната игра
                      Като че ли не само Атрио излиза тука, ами и доста дребни и влизат в адсиц.
                      По-добре късно отколкото никога са казали хората

А аз все пак заложих 200 бройки на 0.72...да видим. Тука не съм влизал.
                      Не от друго - от местен патриотизъм.
                      Може са лоши ама все пак са си наши, от Варна, требе им ударим 1 рамо, макар и символично
                      Last edited by pipbel; 17.08.2012, 12:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Аре сега,и аз взех да се усмихвам.....Аре и кокаина ,който хванаха ли е на ТИМ.....А атентата в Сарафово да не би и него те да са извършили
                        Защо не ? Според редица авторитетни наши и чужди медии, лица които упражняват контрол тука, са наричани "лидерите на организираната престъпност". Де да знам с кво са се хванали, криза е... С цел да не ги закачат, защо да не изпълнят мокра поръчка на ЦРУ (примерно, хипотетично) ?
                        Last edited by SEBULBA; 17.08.2012, 12:10.

Коментар

• Гледам и че ОК и себулба яко се радват на спада. Било ясно щото мажо такъв, отчетите такива и пр.
                          Абе момчета, в която и компания да се появи голям продавач, при лихвидността на БФБ няма прошка, споружа е почти неизбежен.
                          Не е въпроса до отчети и мажоритари. Ясно е че не са много читави, това беше ясно и през 2007 г. Ще бъде ясно и когато пакета на продавача се пласира и тогава ще ви питам как ще оправдаете рязкото покачване...
                          При Софарма нямаше ли срив заради голям продавач. При БРЕФ преди време... при кой ли не. Търгувайте, не си хабете времето само в писане и заяждане с купилите тук.

Деня в който кулата ще пада е доста далеч. Както и друг път съм писал - до 2018 г. ПФ имат само входящ паричен поток. И поне още 10 г. след това, входящия ще е много по-голям от изходящия
                          Умната момци
                          Добрият, стар Батя

Коментар

А бе сривовете тука странно съвпаднаха с рекордното количество заловена кока в Испания. Брендо като го предадоха, кой му взе каналите...? Може ли да има връзка?
                            Аре сега,и аз взех да се усмихвам.....Аре и кокаина ,който хванаха ли е на ТИМ.....А атентата в Сарафово да не би и него те да са извършили

Коментар

А бе сривовете тука странно съвпаднаха с рекордното количество заловена кока в Испания. Брендо като го предадоха, кой му взе каналите...? Може ли да има връзка?
                              искаш да кажеш, че фонда, който излиза е свързан контрабанта на наркотици

Коментар

• Колеги не се присмивайте, че някоя акция пада (Син Чип) и ти/вие нямате от нея. Аз си помня 2008-а година как някои се радваха, когато определени акции падаха, а техните не падат и най-накрая всичко рухна! ... Т.ч. ако беше само ХИМ-а да се разпродава е ОК, ама и други акции разпродадоха - ЦКБ, Доверие Холдинг, и т.н.

п.с. борсата работи на принципа на скачените съдове
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X