If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Добре - взимаме първия процент - 23.6% при 2.05. При цена от 2.2 -при 0%, разликата между 2.2 и 2.05 не е 23.6%. Аз за това питах, че не ми е ясно, как е формиран тоя процент.
Процентите представляват изменението на цената в даден диапазон от/до. След това на базата на тези проценти можем да мислим за числата на Фибоначи и съответно къде какви движения да очакваме.
Добре - взимаме първия процент - 23.6% при 2.05. При цена от 2.2 -при 0%, разликата между 2.2 и 2.05 не е 23.6%. Аз за това питах, че не ми е ясно, как е формиран тоя процент.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
За по-простичките, таквиз кат мен, ще ме светнеш ли какви са тез проценти? Много ми е интересно, ама не разбирам как си ги сметнал и какво представляват.
Процентите представляват изменението на цената в даден диапазон от/до. След това на базата на тези проценти можем да мислим за числата на Фибоначи и съответно къде какви движения да очакваме.
Не си опъвал достатъчно смукача вчера. Щом в 6.40 графики пускаш... засрами се
Аааа, не е чудно. На много хора в главата са им само пипсове, графики, времеви периоди, фибоначита, проценри, бикове и мечки. Не спят по цял ден. Даже не знам дали пият и ядат.
За по-простичките, таквиз кат мен, ще ме светнеш ли какви са тез проценти? Много ми е интересно, ама не разбирам как си ги сметнал и какво представляват.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
ПО ПОВОД ВТОРАТА ГРАФИКА , импресията в нея ми говори от седмица ,че кота 1,87 е възможна и желана от потребител , но какво ли не може да види акционер в графика.....-май само загубата си !
Мисля си и се надявам, че никой от днешните участници в този форум няма да чака и държи Хима до 17 лв. Може би това е работа за следващите участници...........
Сто пъти сме говорили на тази тема, а и ме познаваш добре, и ти е ясно че не продавам под 17 лв. парчето
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар