IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Разпродажбата при ХИМ-а най-вероятно ще повлече целия пазар надолу!
    Пзара отдавна няма нищо общо с Хим. Софикс расте с 10%, докато хим пада с повече. Представи си ако хим и цкб ги нямаше в индекса. Тогава софикс щеше да е твърдо над 350.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Разпродажбата при ХИМ-а най-вероятно ще повлече целия пазар надолу!
      не е задължително, най-много цкб-то
      TRACE 3.10 +6.9%

Коментар

• Разпродажбата при ХИМ-а най-вероятно ще повлече целия пазар надолу!
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• И мажоритаря няма никаква вина за случващото се

Коментар

• Както казва един анализатор

компанията няма никаква вина за случващото се, просто има прекалено много акции в обращение, за да могат да бъдат абсорбирани от пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
              По-добре се концентрирай в бизнеса на оцк
              Там също цените не птговарят на реалния бизнес зад акцията

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                Абсолютно съм съгласен
                По-добре се концентрирай в бизнеса на оцк
                Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                  Кой каквото ще да ми говори, тази цена не отговаря на реалния бизнес зад нея.
                  Абсолютно съм съгласен

Коментар

• Кой каквото ще да ми говори, тази цена не отговаря на реалния бизнес зад нея.

Коментар

• 0,78 WTF???

Коментар

• Флагмана си еба капаците, 80 ст., а имаше времена на 19 лв.

Коментар

• Няма никакво търсене, а Предлагането е колосално!
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Значи чакаме да мине пакета и си купуваме с кофите
                            Ще остане ли за дълго ниска цената, за да минат всички кофи...

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                              Според мен не Артио смъква цената.Ясно е,че искат да излязат.Предложили са пакета на потенциални купувачи.Цената обаче не е ясна.Тя би трябвало да е пазарна минус някакъв%.И сега на въпроса кой има изгода от по-ниска цена-не Атрио.Сега вече разбирам начина по който вървеше търговията тук-целта е с малко продадени бройки цената да падне макс-та затова и тия айсберги на показ-плашиш малките спекулантчета,връткаш от единия джоб в другия по някое пакетче и ето ти за няколко месеца пропадане.Въпросът е кога Атрио ще сложат стопчето и на каква цена ще продадат най-ниско,защото със сигурност имат лимит.За мен те последно продаваха на 88ст.От там надолу е оня или ония,за които писах по горе.
                              Обясих ли преи време че точно това се случва

Коментар

• Според мен не Артио смъква цената.Ясно е,че искат да излязат.Предложили са пакета на потенциални купувачи.Цената обаче не е ясна.Тя би трябвало да е пазарна минус някакъв%.И сега на въпроса кой има изгода от по-ниска цена-не Атрио.Сега вече разбирам начина по който вървеше търговията тук-целта е с малко продадени бройки цената да падне макс-та затова и тия айсберги на показ-плашиш малките спекулантчета,връткаш от единия джоб в другия по някое пакетче и ето ти за няколко месеца пропадане.Въпросът е кога Атрио ще сложат стопчето и на каква цена ще продадат най-ниско,защото със сигурност имат лимит.За мен те последно продаваха на 88ст.От там надолу е оня или ония,за които писах по горе.

Коментар

Working...
                                X