Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеРазпродажбата при ХИМ-а най-вероятно ще повлече целия пазар надолу!
TRACE 3.10 +6.9%
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеПо-добре се концентрирай в бизнеса на оцк
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеАбсолютно съм съгласенНе е препоръка
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеКой каквото ще да ми говори, тази цена не отговаря на реалния бизнес зад нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЗначи чакаме да мине пакета и си купуваме с кофите
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеСпоред мен не Артио смъква цената.Ясно е,че искат да излязат.Предложили са пакета на потенциални купувачи.Цената обаче не е ясна.Тя би трябвало да е пазарна минус някакъв%.И сега на въпроса кой има изгода от по-ниска цена-не Атрио.Сега вече разбирам начина по който вървеше търговията тук-целта е с малко продадени бройки цената да падне макс-та затова и тия айсберги на показ-плашиш малките спекулантчета,връткаш от единия джоб в другия по някое пакетче и ето ти за няколко месеца пропадане.Въпросът е кога Атрио ще сложат стопчето и на каква цена ще продадат най-ниско,защото със сигурност имат лимит.За мен те последно продаваха на 88ст.От там надолу е оня или ония,за които писах по горе.
Коментар
-
Според мен не Артио смъква цената.Ясно е,че искат да излязат.Предложили са пакета на потенциални купувачи.Цената обаче не е ясна.Тя би трябвало да е пазарна минус някакъв%.И сега на въпроса кой има изгода от по-ниска цена-не Атрио.Сега вече разбирам начина по който вървеше търговията тук-целта е с малко продадени бройки цената да падне макс-та затова и тия айсберги на показ-плашиш малките спекулантчета,връткаш от единия джоб в другия по някое пакетче и ето ти за няколко месеца пропадане.Въпросът е кога Атрио ще сложат стопчето и на каква цена ще продадат най-ниско,защото със сигурност имат лимит.За мен те последно продаваха на 88ст.От там надолу е оня или ония,за които писах по горе.
Коментар
Коментар