IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    В тоя дух ако я карат ще я свалят сигурно до 55-60 стотинки .

Аз на 50-60 стотинки бих си купил ХИМ .
    Ако тези Artio са решили да разкарат останалите над 9 милиона на пазара, цената не само ще подмине 50 ст, но и на 10 ст няма да се спре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
      Сега видях за Артио, че делът им е паднал с 400К акции, което е 4% от общият им брой. Значи за 4% от техните акции са свалили цената с има-няма 30%. Сметни с колко ще я свалят и с останалите 9.5 млн акции
      И що така вкарваш в неведение обема е 1,755 милиона, за 45 дни така че освен тях други явно са имали мега ликвидните проблеми че да продават толкова ниско
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• В тоя дух ако я карат ще я свалят сигурно до 55-60 стотинки .

Аз на 50-60 стотинки бих си купил ХИМ .

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Значи чакаме да мине пакета и си купуваме с кофите
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Сега видях за Артио, че делът им е паднал с 400К акции, което е 4% от общият им брой. Значи за 4% от техните акции са свалили цената с има-няма 30%. Сметни с колко ще я свалят и с останалите 9.5 млн акции
          Значи чакаме да мине пакета и си купуваме с кофите

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
            Можем, ако играем на къси
            Е ако е на маржин ще му се обади кола
            Last edited by needtoknowmore; 16.08.2012, 21:49.
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              .Ккакто и да е....ще поживеем ,ще видим....Повече от 100% не можем да загубим
              Можем, ако играем на къси

Коментар

Чудесно. Значи дето тоя дето продава на пазара е мистериозен продавч Както и да е, който ме е послушал да бяга далече от ТИМ, ОЦК, Еврохолд и други подобни, не е сгрешил. За останалите - всеки е отговорен за загубите си.
                Да така е...За това си прав....Всеки е отговорен за загубите и печалбите си....

Но ми прави впечатление,че доста изкривяваш нещата в постовете си....съзнателно или не.Преди малко се опитах да кажа кой колко за 45 дена е увеличил/намалил дела си в ОБИКНОВЕНИ акции ти пак се опита да пробуташ деанни за отминал период.

Не знам защо се опитваш волно или неволно да манипулираш нещата.Скоро се пробва да обявиш как и при ЦКБ са продали към 5млн акции на пазар...то за 3мес няма и половината акции да са минали....Ккакто и да е....ще поживеем ,ще видим....Повече от 100% не можем да загубим

Хайде ставам,че много се застоях...Хубава вечер на всички

Коментар

ОК последният отчет дава представа за периода 30.06.2012 30.06.2011

Виж отчета

Аз говоря за периода от 30.06.2012 до ОСА...ЗА ТОЗИ ПЕРИОД аРТИО ИМАТ БЛИЗО 400К по-малко....Химимпортинвест близо 300к в повече
                  Чудесно. Значи дето тоя дето продава на пазара е мистериозен продавч Както и да е, който ме е послушал да бяга далече от ТИМ, ОЦК, Еврохолд и други подобни, не е сгрешил. За останалите - всеки е отговорен за загубите си.

Коментар

Ами точно според последния отчет акциите на ЦКБ Груп са намалели с 2 милиона. Явно не си се задълбочавал много. Типично за феновете на ТИМ. Като гледат само общата картина, а не вникнат в дълбокото, общото впечатление им остава твърде погрешно.
                    ОК последният отчет дава представа за периода 30.06.2012 30.06.2011

Виж отчета

Аз говоря за периода от 30.06.2012 до ОСА...ЗА ТОЗИ ПЕРИОД аРТИО ИМАТ БЛИЗО 400К по-малко....Химимпортинвест близо 300к в повече

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      Добре де, първо физическото лице Марин Митев продаде, ЦКБ Груп продават, Елана продава, Артио продават. Що никой я не ще таа златна кокошка?
                      КОй купува според тебе ...?

Коментар

Добре де, първо физическото лице Марин Митев продаде, ЦКБ Груп продават, Елана продава, Артио продават. Що никой я не ще таа златна кокошка?
                        Искат я бе - Бобан, Хайърсъзов и група купуват ежедневно. В крайна сметка те би трябвало да са по-големите инсайдъри от изброените от теб

Коментар

Постоянно го казваш....
                          Айде да бъдем коректни, А?

Коментар

И кво, сигурно ЦКБ има с 300 000 по-малко. Нетно групата е огромен продавач за последната година. А на Артио делът им паднал ли е с много? Ако не - значи не продават те.

Коментар

Това от къде го знаеш...дай линк

Къде прочете ,че ЦКБ Груп продават

Аз моите твърдения ги базирам на последния отчет и протокола за ОСА

Там приливигированите не играят
                              Ами точно според последния отчет акциите на ЦКБ Груп са намалели с 2 милиона. Явно не си се задълбочавал много. Типично за феновете на ТИМ. Като гледат само общата картина, а не вникнат в дълбокото, общото впечатление им остава твърде погрешно.

Коментар

Можеш ли да ми посочиш къде точно съм твърдял точно това?
                                Постоянно го казваш....как щели да ни напълнят с акции...И че само 51% им стигали...Затова се обърнах към теб

Коментар

Working...
                                X