Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеСега видях за Артио, че делът им е паднал с 400К акции, което е 4% от общият им брой. Значи за 4% от техните акции са свалили цената с има-няма 30%. Сметни с колко ще я свалят и с останалите 9.5 млн акцииобема е 1,755 милиона, за 45 дни така че освен тях други явно са имали мега ликвидните проблеми че да продават толкова ниско
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
В тоя дух ако я карат ще я свалят сигурно до 55-60 стотинки.
Аз на 50-60 стотинки бих си купил ХИМ.
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЗначи чакаме да мине пакета и си купуваме с кофитеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеСега видях за Артио, че делът им е паднал с 400К акции, което е 4% от общият им брой. Значи за 4% от техните акции са свалили цената с има-няма 30%. Сметни с колко ще я свалят и с останалите 9.5 млн акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеМожем, ако играем на късиLast edited by needtoknowmore; 16.08.2012, 21:49.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение.Ккакто и да е....ще поживеем ,ще видим....Повече от 100% не можем да загубим
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЧудесно. Значи дето тоя дето продава на пазара е мистериозен продавчКакто и да е, който ме е послушал да бяга далече от ТИМ, ОЦК, Еврохолд и други подобни, не е сгрешил. За останалите - всеки е отговорен за загубите си.
Но ми прави впечатление,че доста изкривяваш нещата в постовете си....съзнателно или не.Преди малко се опитах да кажа кой колко за 45 дена е увеличил/намалил дела си в ОБИКНОВЕНИ акции ти пак се опита да пробуташ деанни за отминал период.
Не знам защо се опитваш волно или неволно да манипулираш нещата.Скоро се пробва да обявиш как и при ЦКБ са продали към 5млн акции на пазар...то за 3мес няма и половината акции да са минали....Ккакто и да е....ще поживеем ,ще видим....Повече от 100% не можем да загубим
Хайде ставам,че много се застоях...Хубава вечер на всички
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеОК последният отчет дава представа за периода 30.06.2012 30.06.2011
Виж отчета
Аз говоря за периода от 30.06.2012 до ОСА...ЗА ТОЗИ ПЕРИОД аРТИО ИМАТ БЛИЗО 400К по-малко....Химимпортинвест близо 300к в повечеКакто и да е, който ме е послушал да бяга далече от ТИМ, ОЦК, Еврохолд и други подобни, не е сгрешил. За останалите - всеки е отговорен за загубите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеАми точно според последния отчет акциите на ЦКБ Груп са намалели с 2 милиона. Явно не си се задълбочавал много. Типично за феновете на ТИМ. Като гледат само общата картина, а не вникнат в дълбокото, общото впечатление им остава твърде погрешно.
Виж отчета
Аз говоря за периода от 30.06.2012 до ОСА...ЗА ТОЗИ ПЕРИОД аРТИО ИМАТ БЛИЗО 400К по-малко....Химимпортинвест близо 300к в повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеДобре де, първо физическото лице Марин Митев продаде, ЦКБ Груп продават, Елана продава, Артио продават. Що никой я не ще таа златна кокошка?
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеДобре де, първо физическото лице Марин Митев продаде, ЦКБ Груп продават, Елана продава, Артио продават. Що никой я не ще таа златна кокошка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПостоянно го казваш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеИ кво, сигурно ЦКБ има с 300 000 по-малко. Нетно групата е огромен продавач за последната година. А на Артио делът им паднал ли е с много? Ако не - значи не продават те.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТова от къде го знаеш...дай линк
Къде прочете ,че ЦКБ Груп продават
Аз моите твърдения ги базирам на последния отчет и протокола за ОСА
Там приливигированите не играят
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеМожеш ли да ми посочиш къде точно съм твърдял точно това?...И че само 51% им стигали...Затова се обърнах към теб
Коментар
Коментар