IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
    Нещо си в грешка. Химимпорт инвест е имал 179 млн обикновени и привилегировани акции към 30 юни. Не знам с кои точно е гласувал, а може и да е преобразувал едни в други в последно време. Освен това основен продавач последните месеци е бил ЦКБ Груп с продадени над 2 млн акции. Така че очевидно нямаме пълната картинка.
    Това от къде го знаеш...дай линк

Къде прочете ,че ЦКБ Груп продават

Аз моите твърдения ги базирам на последния отчет и протокола за ОСА

Там приливигированите не играят

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Специално към Себулба....Казваш ,че Мажо продава тук...
      Можеш ли да ми посочиш къде точно съм твърдял точно това?

Коментар

• Сега видях за Артио, че делът им е паднал с 400К акции, което е 4% от общият им брой. Значи за 4% от техните акции са свалили цената с има-няма 30%. Сметни с колко ще я свалят и с останалите 9.5 млн акции

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
          А-а-а... Що бе? Край има - на 82 ст. от него сте...

Коментар

• В същност не е ясно дали купуват или не....АМА СА УЧАСТВАЛИ С ПОВЕЧЕ ОБИКНОВЕНИ АКЦИИ

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа...

Коментар

ок Остави привилигированите,те нямат право на глас в ОСА

Химимпортинвест има 45 дена по-късно към 300К акции повече....поне така виждам аз

Имама в предвид ОБИКНОВЕНИ акции в повече....Освен ако не са конвертирали де....
              И кво, сигурно ЦКБ има с 300 000 по-малко. Нетно групата е огромен продавач за последната година. А на Артио делът им паднал ли е с много? Ако не - значи не продават те.

Коментар

ок Остави привилигированите,те нямат право на глас в ОСА

Химимпортинвест има 45 дена по-късно към 300К акции повече....поне така виждам аз
                ако наистина купуват, това е добър сигнал поне тук. дано глътнат акциите, дето се предлагат в тези дни

Коментар

• ок Остави привилигированите,те нямат право на глас в ОСА

Имама в предвид ОБИКНОВЕНИ акции в повече....Освен ако не са конвертирали де....
                  Last edited by BOBAN1; 16.08.2012, 17:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                    Няма край - 51 371 на 0.831
                    А-а-а... Що бе? Край има - на 82 ст. от него сте...

Коментар

Нещо си в грешка. Химимпорт инвест е имал 179 млн обикновени и привилегировани акции към 30 юни. Не знам с кои точно е гласувал, а може и да е преобразувал едни в други в последно време. Освен това основен продавач последните месеци е бил ЦКБ Груп с продадени над 2 млн акции. Така че очевидно нямаме пълната картинка.

към 30.06.2012 към 30.06.2012 към 30.06.2011 към
                      30.06.2011
                      Брой
                      обикновени
                      акции
                      %
                      Брой
                      обикновени
                      акции
                      %
                      Химимпорт Инвест АД 108 688 269 72.04% 108 688 269 72.04%

Коментар

• Няма край - 51 371 на 0.831

Коментар

Специално към Себулба....Казваш ,че Мажо продава тук...НЕ

Аз казвам купува......МАЖО КУПУВА

вИЖТЕ ПРОТОКОЛА ОТ ОСА....Артио са участвали с 9 555 731 акции а са имали на 30 юли (по отчет)...9 955 592...лисват им около 400К акции...

а сега вижте МАЖО....ПО протокол имат 108 957 067 от ОСА ...към 30 юни ( по отчет) имат 108 688 269 ...или Химимпорт инвест за месец са увеличили дела си с малко под 300К акции....

Нещо да кажеш Себулба

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• Специално към Себулба....Казваш ,че Мажо продава тук...НЕ

Аз казвам купува......МАЖО КУПУВА

вИЖТЕ ПРОТОКОЛА ОТ ОСА....Артио са участвали с 9 555 731 акции а са имали на 30 юли (по отчет)...9 955 592...лисват им около 400К акции...

а сега вижте МАЖО....ПО протокол имат 108 957 067 от ОСА ...към 30 юни ( по отчет) имат 108 688 269 ...или Химимпорт инвест за месец са увеличили дела си с малко под 300К акции....

Нещо да кажеш Себулба

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• http://www.infostock.bg/infostock/co...tails/37167/bg

Коментар

То точка за дивиденти си има в дневния ред. Въпроса е, че не е имало разисквания или предложение от страна на миноритар за разпределение на такъв.
                                Да....Ама при положение ,че дават от печалбата за 2011близо 17.8 млн за дивидент...Който иска дивидент...има акции такива...Фармата "поизлъгаха" акционерите си...ама нейсе...нали дадоха бонуси на мениджмънта....

Направи ми впечатление,че е имало хора дето не са акционери и са били записани в протокола....При Фармата ,в темата се получи малък гаф....ако си чел....Май Фортис каза,че лично ОД пуснал сина му на ОСАто...не съм чел дали са го записали ,не съм чел протокола...Някой каза,че май събранието било нелигитимно така...Ама както и да е...

Хайде Успех на всчки...

Коментар

Working...
                                X