IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
    Какво става с "големия кораб"

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
      Свършиха парите на Бобан и компания.
      Е много ме е яд някой като започне да мисли за моите пари....

Споко ОК ,на този свят всичко се връща.Колелото се върти.....

Злорадството ти взима сила в момента,но не знам дали осъзнаваш този спад какво означава за целия пазар.

Когато мечката играе у комшиите идва и при теб.

Ако ТИМ аджиските акции повлекат индексите надолу (а то ще стане)....гледай как бързо ще започнат да излизат бързо,основно от АДСИЦ....

Коментар

• Какво става с "големия кораб"

Коментар

Ми то и в момента Софикса е на зелено, въпреки, че Химрон и ЦоЦайБе се сриват с по 7-8 %. Мисля, че преструкторирането на портфели върви с пълна пара. Разпродават се лайна и се купуват читави акции

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
            Добре де, как 1 месец имаше купувачи на 0.88 и изведнъж изчезнаха. Много нагласена работа, много...

Коментар

• Добре де, как 1 месец имаше купувачи на 0.88 и изведнъж изчезнаха. Много нагласена работа, много...

Коментар

• Колега SEBULBA,

от както почнаха да падат акциите на ХИМ-а...всички други замръзнаха ...а бяха с потенциал да скачат...дори леко скочиха преди това .

п.с. имам от акциите на SOFIX и ги следя достатъчно и за това ти казвам .

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                Не ! Срива се ускорява само при Химрон и ЦоЦайБе. Всички останали в Софикса са си окей.
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Това е на дневна база .

Ако разпродажбите продължат още 3-4 дни...всички акции ще вземат да падат .

Виж как спряха ръстовете при ПИБ, CENHL, SFARM, IHLBL, NEOH, KAO, EUBG и т.н.

Просто всеки спря да купува и да се услушва... а ако ЦКБ падне под 50 стотинки и ХИМа стане 50-60 стотинки...много инвеститори ще почнат да продават други акции и да купуват от тези (преструктуриране на портфейли). Т.ч. цялата борса ще се свлече .
                  Ти наистина си шемет. Дай ми само една причина да си купуваш Хима в момента. Инвеститорът разчита предимно на дивидент, а спекуланта на капиталова печалба.Когато от спекулант се превърнеш в инвеститор щото пада цената не ставаш за тази работа. Венчър кепитал е класика. Искат по 20 % ритърн. Какъв Химимпорт. Така ни начукаха с врътки. Напълниха се с активи, а ни само си мечтаем. Да де, но тези активи трябва да се управляват не само да се притежават. Там - НЯМА КОЙ да управлява. Още когато качиха преф. акции ми светна, че искат само да оберат кинти. Що не платиха дивидент по обикновенните? Щото и те повтарят схемата на Божков. Набутвай балъците, а ние ще си купуваме яхти за снимки. Ще ти каже нещо важно. Не чети отчетите на Хима. Години наред съм го правил задълбочено и чак сега разбирам къв балък съм бил. Имах огромен пакет по тази позиция, но добре че продадох всичко над 3 кинта когато беше. Загубих, но съм доволен от загубата. Научих много повече отколкото от външните пазари. В бг мажовците считат малките инвеститори за балъци. Това го запомни. Големите портфейли се движат "по схема", т.е кинти под масата. Поне така е с фондовете. Живи и здрави. Чао.

Коментар

Т.ч. цялата борса ще се свлече .
                    Не ! Срива се ускорява само при Химрон и ЦоЦайБе. Всички останали в Софикса са си окей.

Аз тука се опитах най-добронамерено да предупредя съфорумците, но те, заслепени от Стокхолмския синдром, ми се нахвърлиха. Важи най-вече за Boban 1
                    Last edited by SEBULBA; 17.08.2012, 11:12.

Коментар

Бъркаш се колега .

почти всички акции от Софикс или падат или стоят на едно място.

Ако не е Булгартабак, ATERA и ELARG ....то Софикс щеше да е под 250. .
                      Съгласен съм...Сега АДСИЦите са най-добри за излизане при липса на кеш.Ако започне ново теглене от фондовете...които са догоре с тях... ще почнат да ги разпродават.

Стой та гледай

Коментар

Бъркаш се колега .

Кои акции от софикс извън химимпорт и цкб са паднали за последния месец с повече от 5%? Не се заблуждавай, никой инвеститор с малко мозък няма да продава качествени акции, за да става ортак с Тим.

Коментар

• Бъркаш се колега .

Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                          Пзара отдавна няма нищо общо с Хим. Софикс расте с 10%, докато хим пада с повече. Представи си ако хим и цкб ги нямаше в индекса. Тогава софикс щеше да е твърдо над 350.

Коментар

Пзара отдавна няма нищо общо с Хим. Софикс расте с 10%, докато хим пада с повече. Представи си ако хим и цкб ги нямаше в индекса. Тогава софикс щеше да е твърдо над 350.
                            Да не се плашат, като стигне Мекома, ще спре да пада...

Коментар

• Това е на дневна база .

Виж как спряха ръстовете при ПИБ, CENHL, SFARM, IHLBL, NEOH, KAO, EUBG и т.н.

Просто всеки спря да купува и да се услушва... а ако ЦКБ падне под 50 стотинки и ХИМа стане 50-60 стотинки...много инвеститори ще почнат да продават други акции и да купуват от тези (преструктуриране на портфейли). Т.ч. цялата борса ще се свлече .

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              не е задължително, най-много цкб-то
                              TRACE 3.10 +6.9%

Коментар

• Обезценката на дъщерните влече Хима надолу.

Все пак основната печалба на Хима идва от търговия с дъщерни дружества.

Ако дъщерните показват намаление в печалбата това рефлектира и тук щото всичко се отразява на консолидирания баланс.

Аз лично не помня с колко милиона падна консолидираната печалба тук само от Зърнени Храни баланса.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X