Първоначално изпратено от ОК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Абе не знам какъв трябва да си да видиш, че от няколко дни има супер оредяване и сваляне на цената, никак не си прилича на не нагласено преструктуриране, както и да е. Не е изляза никаква новина за такъв масив селлофф, освен че Атрио излиза с 400к а Хим още повече влиза с 300к, сега тука голяма част са маса ирационалниМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКажи го на ОК това....Той сравни ХИМ с Енрон ...и че като Енрон фалирал ,пазарът не паднал.....Прави си някакви аналогии човекът.
Може и да е прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеФалит??? Ще ме скъсате бе. Като група драматични бабички сте. Айде успокойте се малко.
Може и да е прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеКакто казва един анализатор
компанията няма никаква вина за случващото се, просто има прекалено много акции в обращение, за да могат да бъдат абсорбирани от пазара
Може би помните по-надолу ви писах за Артио, но някой казваха че греша и пакета туку свършвалДобрият, стар Батя
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеА индирекно според теб фалира......Това е индиректна новина
Може и така да е,при тези разпродажби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеКой е луд да каже директно, че Химимпорт фалирa.
А индирекно според теб фалира......Това е индиректна новина
Може и така да е,при тези разпродажби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеКой е луд да каже директно, че Химимпорт фалирa.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАко ТИМ аджиските акции повлекат индексите надолу (а то ще стане)....гледай как бързо ще започнат да излизат бързо,основно от АДСИЦ..... Ще продаде някой читави акции, като Атера, Каолин или Стара Планина, щото Химрона падал...
Коментар
-
ОК
И не, нямам такава информация.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеСмяташ ,че Химимпорт фалира ли.Кажи го директно.Може би знаеш нещо.Ако наистина го кажеш ,че те послушам .Ама така с недомлъвки....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЗащо да става? Енеон като фалира повлече ли американските индекси?
Смяташ ,че Химимпорт фалира ли.Кажи го директно.Може би знаеш нещо.Ако наистина го кажеш ,че те послушам .Ама така с недомлъвки....
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕ много ме е яд някой като започне да мисли за моите пари....
Споко ОК ,на този свят всичко се връща.Колелото се върти.....
Злорадството ти взима сила в момента,но не знам дали осъзнаваш този спад какво означава за целия пазар.
Когато мечката играе у комшиите идва и при теб.
Ако ТИМ аджиските акции повлекат индексите надолу (а то ще стане)....гледай как бързо ще започнат да излизат бързо,основно от АДСИЦ....
Коментар
Коментар