IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнение
    големите пакети минаха на близка на тази цена и сега като сложиха такъв пакет на тази цена си помислих че може да изкупят до там
    Еми така де и да минат още две големи кюфтета та дори под 2-ка кво от това, те не влизат за кратко, явно прогнозират нещо...

Коментар

• големите пакети минаха на близка на тази цена и сега като сложиха такъв пакет на тази цена си помислих че може да изкупят до там

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
        Така ти се е сторило.

Малко по-сериозно - няма голямо значение какви оферти се появяват, а какви сделки са се сключили. На всички е ясно, че и от двете страни на барикадата има големи играчи с още по-големи пакети или банкови сметки.
        Много си прав, но не знаем кой каква сметка си прави, но какво значение има..... Нали не сме за 2 дни тука..... Тоз майсторълък за двата дни го умеят малко..... Аз не се групирам към тях..... Но този път ще се опитам на други позиции обаче /говоря за 2 дни до седмица две/....

Коментар

• Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнение
          появиха се за малко 55 000 акции да се продават на 2.176 вие видяхтели ги?
          Така ти се е сторило.

Малко по-сериозно - няма голямо значение какви оферти се появяват, а какви сделки са се сключили. На всички е ясно, че и от двете страни на барикадата има големи играчи с още по-големи пакети или банкови сметки.

Коментар

• появиха се за малко 55 000 акции да се продават на 2.176 вие видяхтели ги?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
              Но пък още не сме му паднали на нивото / цената / ...
              То и това остава да се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                Елтос ще ни задмине по изтъргувани акции. Срамота.
                Но пък още не сме му паднали на нивото / цената / ...
                не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Елтос ще ни задмине по изтъргувани акции. Срамота.

Коментар

• Еми аз за това говорех ще идват инвеститори с кеш, но зависи от такива като нас, на колко ще се договорят, особено тези, които са взимали на 1,30-1,60..... Аз съм пълнил високо и не продавам.... Не е препоръка....

Коментар

• В интерес на истината никъде не пише, че дружествата нямат право да публикуват един и същи отчет няколко пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Как ви се вижда отчета?
                        Нещо не мога да схвана - гледам ги двата отчета - този предаден на 30.01. и този предаден днес - ми те еднакви. Тоя втория не мяза да е консолидиран, или излиза, че първия е бил консолидиран???
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• И що пак пускат неконсолидиран?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Как ви се вижда отчета?
                            Déjà vu

Тия майтапят ли се? Още сме далече от 1-ви април.

От друга страна ако някой е пропуснал последния отчет, сега има възможност да си го припомни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Истината е ,че някой трябва да хвърли няколко милиона лева за да
                              се отпуши позицията.
                              Аз казвам да направим една петиция, адресирана до Батя и най-учтиво да го помолим да вземе още 5-6 репа, за да отпуши позицията.

Коментар

• Как ви се вижда отчета?

Коментар

Working...
                                X