Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Нови върхове
Е , нали щяхме да катерим до 2,5 тази седмица
Ама то след толкова спускания , пък и Олимпиадата свърши, та сега всички скиори са изморени и ...
Чакаме времето на алпинистите-катерачи ...
Успех на продавачите !!!Last edited by Dmirkata; 24.02.2014, 12:48.не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнениеМиналата седмица колега каза, че ще има новини за позицията през тази седмица очевидно не си очаквал тази новина ?!?!?!
Спорна седмица !!!!
Спорна седмица!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеСтара новина
Спорна седмица !!!!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеГолеми сте веселяци с тея техники на бфб-ту...
Еле пък на отделни акции - съвсем
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеТехническата картинка в момента показва патова ситуация. Напълно неясно е през следващата седмица накъде ще поеме цената. Хубавото е, че ако изобщо видим спад, той ще бъде не по-дълбок от 10% спрямо текущата цена. Така поне ми показва графиката.
Еле пък на отделни акции - съвсем
Коментар
-
ivandavidov
Техническата картинка в момента показва патова ситуация. Напълно неясно е през следващата седмица накъде ще поеме цената. Хубавото е, че ако изобщо видим спад, той ще бъде не по-дълбок от 10% спрямо текущата цена. Така поне ми показва графиката.
Коментар
-
Нека да върви шегата и майтапа, но мойта прогноза май се оказа почти вярна.... Казах надолу до 2.05 и нагоре до 2,20 ... Еми падна до 2.05 и нещо и сега е нагоре... Някои чакаха на 1,95, и по-надолу.... което не стана....... Аз и на 2,20 не продавам, напротив ще зареждам....Е ще има и договорки изнанади другата седмица, ама ние не сме толкова големи, но това ще е знак...Last edited by brokerandtrader111; 21.02.2014, 16:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеОт Инвестор трябва да почнат да проверяват дали форумците не се водят на отчет при психиатър
Коментар
Коментар