If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
да, 450 сега го намерих от 03,01 в темата за оптимизма. за момента мисля че няма нужда да я променям.
това 450 го очаквах да се случи още миналия месец - февруари , а до края на годината очаквах поне 555, но нещата се отлагат за сега поне до изборите, а след това всичко може да стане ......................... одеве чета, че масларката пророкува нови избори до нова година
завържат ли се нещата с перманентна правителствена криза или още по-лошо с последователни парламентарни избори и да се наложат да се правят втори или трети избори например за 12 месеца то тогава БФБ ще е последното което ще интересува инвеститорите, а навярно и трейдърите-спекуланти
записвам си твоята прогноза .......................... то сега е хубаво да си направим една отделна тема за прогнози (както и анкета) и накрая на годината да сравняваме, но пък в такива смутни време всяка прогноза е равна на хвърляне на монета или на "гледане на боб"
да, 450 сега го намерих от 03,01 в темата за оптимизма. за момента мисля че няма нужда да я променям.
Аз в началото на годината мисля, че си дадох прогнозата за тази година, 450 беше ако не се лъжа за софикс към края на декември.
пропуснал съм ........................ извини ме
записвам си твоята прогноза .......................... то сега е хубаво да си направим една отделна тема за прогнози (както и анкета) и накрая на годината да сравняваме, но пък в такива смутни време всяка прогноза е равна на хвърляне на монета или на "гледане на боб"
Плюс едно , браво!
Като допълнение ще кажа, че сега сме зле, точно заради точка 1 от коментара на 2012 - просто хората си искат парите обратно и то с лихвите!
и за допълнение към твоето допълнение ще напиша, че беше време когато хората масово си залагаха апартаментите за да "заложат" на акции на БФБ
как мислиш, равновесие??? ................... дали ни предстоят отново такива неща в близките година-две, че ми пишеш за софикс 2000
Сега ще трябва всичко да се изработва, ужас за наш сЪрГейчо СТАНИшеф, който няма и един работен ден в реалния или който и да е сектор, различно от политиката.
Коментар