IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
    Aз имам въпрос по анализа на Карол. "С други думи, първата сделка предизвика втората, въпреки че купувачите при двете сделки бяха различни." Това от къде е известно?
    Интересен въпрос, ако не е нечия грешка, за пореден път доказва принципа "Пръв сред равни" и неговата мощ на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Днес мисля, че ще слезем под 1,30

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Едно е да не казваш всичко, друго е да "помпиш" яко акцията тук във форума, а в същото време яко да продаваш собствения си пакет. ...
        Това е подло!
        Никога не съм и не бих го правил.
        Омръзна ми да отговарям на измислици и клепаници на разни лузърчета, дето аз съм им виновен че не се справят добре на БФБ.... или пък си имат разни други лични проблеми и търсят на кой да си го изкарат, пък ако може да е някой успешен, да го дръпнат обратно в казана при тях, най-добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Уважение!? Какво уважение? Не знам някой да е спечелил от уважението на фантоми
          какво уважение към форумни драскачи, служещи си предимно с предположения и догадки а ла 'какво би било, ако...' и т.н.

Коментар

• Днес мисля, че ще слезем под 1,30
            Коментар

Едно е да не казваш всичко, друго е да "помпиш" яко акцията тук във форума, а в същото време яко да продаваш собствения си пакет. Ясно е, че всеки сам си е виновен и не е батя виновен за загубите ти, но мисля че има известни морални граници, които ако бъдат прекрачени, просто губиш уважението на почтените хора.
              +111111111111111

Коментар

• Aз имам въпрос по анализа на Карол. "С други думи, първата сделка предизвика втората, въпреки че купувачите при двете сделки бяха различни." Това от къде е известно?

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                  Не мога да разбера какво Ви е виновен Батя, та сте го "захапали"
                  всеки има глава на раменете и може да решава сам.

Или перефразирайки известната поговорка ,бих казал -

"На калпав спекулант , Батя му виновен "
                  ай сменете темата с батята вече, че стана бетер турски сериал. Казваме стоп и спираме.
                  И с Флагмана напред!!
                  (Хайде, генерале, къде сте, дайте някой кадър на флагмана, като онзи в който цепи простора през скалите !!! )
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Абе вие тук на сапунка го ударихте, не мога да разбера за личният ви неуспех що друг да е виновен без значение, кой е ?

Тук сме се събрали да правим пари и си помагаме, а не се жалваме и хулим
                    Last edited by needtoknowmore; 15.10.2013, 19:05.
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                      Не мога да разбера какво Ви е виновен Батя, та сте го "захапали"

Коментар

• Не мога да разбера какво Ви е виновен Батя, та сте го "захапали"

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          E kak фантом, батята не е фантом, a e много готин пич. Дори е поел върху себе си издръжката на сем. и отговорността към семейния фонд (вероятно и издържащ и цяла роднинска линия) Ние с тебе сме фантоми, понеже и си ги говорим, както ни дойдат на езика, смукачи, натискачи, мрънкачи и прочие, хеле пък и за съм натирено в игнора, но батката е от добрите. Младоците му се кефят с основание, разбира се. Изобщо радвам се много да видя как нарастват феновете. А знаеш - колкото повече - толкова повече, мен това съвсем искрено ме радва
                          Напред Батя, ние (цял орляк играчори) сме с теб, и стискаме палци!
                          (дано само не се появи Факушка да каже, че са палците на краката)
                          Last edited by precakanoto; 15.10.2013, 17:51.
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Едно е да не казваш всичко, друго е да "помпиш" яко акцията тук във форума, а в същото време яко да продаваш собствения си пакет. Ясно е, че всеки сам си е виновен и не е батя виновен за загубите ти, но мисля че има известни морални граници, които ако бъдат прекрачени, просто губиш уважението на почтените хора.

Коментар

Не защитавам никого но да се взема решение за покупка или продажба според това, което пише във форума не мисля че е проява на здрав разум. Това е все едно да обезвреждаш бомба щото си гледал Киану Рийвс как реже червената жичка. Отделно от къде да знам кой продава собствения си пакет, не е много коректно да се персонализира, защото няма как да знаем кой точно го прави, и като се има предвид, че на тия цени 1,30-1,32 всичко се поема едва ли този човек Батя, даже не знам как се казва даже може да повлияе на някой да ги изкупува. Така че всеки си има глава на раменете, да си решава - не харесвам и прекаленото преекспониране нито пък окровения негативизъм на хората във форума спрямо акцията. Успех на всички и на купилите и на продалите. Имам ама голем праз
                              Last edited by Petar; 15.10.2013, 16:28.

Коментар

• На мен най ми тежи кой ги купи.
                                Ясно е кой продаде, но не се знае кой купи.
                                В зависимост от купувача - постановки най-различни.

Коментар

Working...
                                X