IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Ооо и още как, само гледай, ако знаеш в пенсионното им осигуряване каква дупка зейва!
    Я кажи каква?
    Да се пострахуваме малко и ние

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
      1.44 е историческият минимум. Ще падне ли до толкова отново ?
      Ооо и още как, само гледай, ако знаеш в пенсионното им осигуряване каква дупка зейва!

Коментар

• 1 бр. закупена акция,довела до ръст "а-ла Батя".Боже,каква саможертвеност..,:

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          ...
          и си спомних за "космическите ти дела" отпреди 2 години....
          Елементарна справка показа, че си хвалел мощно във форума космическите акции и в същото време си продавал.
          ....
          . .....
          + + + + + + + + + + + +

Коментар

• Леле какъв панаир сте направили тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Днес мисля, че ще слезем под 1,30

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                Я да ви питам - ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ С ФОРУМНИ ПИСАНИЯ ЩЕ МАНИПУЛИРАТЕ ДАДЕН ПАЗАР?!

Панелката, трябва го питате къса се да отваря разни ъпърски теми за НИ и всичко де НИ има и резултата ясен.

Всеки си има глава на раменете, дали ще я ползва за собствени инвестиционни анализи и решения или за да копира стил ЗулуТрейд избора е негов, както и риска и последствията.

Апелирам, да спрете сапунките!!!
                Абе на този слабо ликвиден пазар и с форумни писания става. Не веднъж, по не една позиция сме виждали как с 2000 лв. оборот пада с 5-6% цената или се вдига

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                  И да апелираш и да не апелираш,това са анонимни форуми и всеки си хвали стоката,като на "Женски Пазар".Що четеш тук изобщо а???Кой квото иска да прави,"сапунките" са из цялата държава ти искаш във един форум да ги спреш.Я по- весело го давай!!!!
                  Мен не ми прече(дори в случаят може си добиеш инфо - поведенчески анализ - много реване и хейт по позицията - булиш ), но все си мислих тук сме се събрали с една идея по продуктивни работи от некви сапунки
                  Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                    Я да ви питам - ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ С ФОРУМНИ ПИСАНИЯ ЩЕ МАНИПУЛИРАТЕ ДАДЕН ПАЗАР?!

Панелката, трябва го питате къса се да отваря разни ъпърски теми за НИ и всичко де НИ има и резултата ясен.

Всеки си има глава на раменете, дали ще я ползва за собствени инвестиционни анализи и решения или за да копира стил ЗулуТрейд избора е негов, както и риска и последствията.

И да апелираш и да не апелираш,това са анонимни форуми и всеки си хвали стоката,като на "Женски Пазар".Що четеш тук изобщо а???Кой квото иска да прави,"сапунките" са из цялата държава ти искаш във един форум да ги спреш.Я по- весело го давай!!!!

Коментар

• Я да ви питам - ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ С ФОРУМНИ ПИСАНИЯ ЩЕ МАНИПУЛИРАТЕ ДАДЕН ПАЗАР?!

Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• netware5 навъдиха се едни лузер- ъпъри, които си мислят да ни продават номерата си от селски вечеринки..Каквито и да се изкарват, че са да се въздържат от инвестиционни съвети- закона го забранява..Всеки може да се хвали сам, но да не прекалява да си хвали шитовете с които се е набутал..

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Ако някой си е мислел че ще почна да тръбя във форума за новата негативна ситуация, а не да си продавам акциите...не е наред с главата. Но в същото време не съм и писал хвалебствия. ...........
                          Вчера си играх да ровя космическата тема сравнявайки датите на някои постинги с цените на Свилоза ..... Друго видях, ама нейсе ...

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Ако и ти си отнесъл плувката в Свилоза, и не си успял да се измъкнеш навреме, помисли кой точно ти е виновен - дали това че не следиш толкова изкъсо ситуацията, дали си подценил риска от това че нямат дървесина или са моите коментари в темата....великия гуру който те е подвел...............
                          Ето пак тъпи намеци и заяждания. Явно не можеш да се отървеш от лошите си навици да манипулираш или просто не си следял толкова подробно Свилоза. Щото иначе щеше да знаеш, че аз съм човека, който лепна прякора Краси Космонавта, ти с мен водеше безкрайни спорове относно почтеността на мажоритаря, и то доста преди цените да паднат. Аз в Свилоза акции никога не съм имал. НИКОГА - ясно ли ти е? така че няма как да съм отнесъл плувката. Винаги съм плюл по тая акция, главно заради мажоритаря. Ето тия дни Биг Беър пусна една анкета относно доверието в мажоритарите. Много е полезна. Препоръчвам на всички да се замислят за такива старомодни неща като доверие, почтеност и морал .... Не всичко е в отчетите и в доставките на дървесина. Когато мажоритарят е мръсник, проблемът с доставките или някакъв друг проблем, който да оправдае стригането на овцете, винаги ще се намери.
                          Last edited by netware5; 16.10.2013, 11:20.
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Батя, както вече казах, не си виновен. Който взема инвестиционните си решения възоснова на писания в анонимен форум, сам си е виновен. Просто става въпрос за най-обикновен старомоден морал и почтеност. Вече ти го казах преди 2 години в темата за Краси Космонавта. А в дискусията за Химимпорт отдавна не участвам. Сега просто случайно попаднах ето на този постинг на друг колега:
                            и си спомних за "космическите ти дела" отпреди 2 години.... Тогава ти сам си призна във форума, че си продавал, като даже посочи и ценовия диапазон, в който си се отървал от пакета. Елементарна справка показа, че си хвалел мощно във форума космическите акции и в същото време си продавал. Сам си го призна тогава. За сега не знам .... просто коментирах чужд постинг и изказах обосновано предположение, че може пак да го правиш, след като вече си го правил. Извинявай ако греша и с Химимпорт не е така. Не е хубаво да обвинявам само на базата на догадки. Вземам си бележка.

И не се безпокой, не съм лузър и добре се чувствам на БФБ. Може би една от причините да съм добре е, че гледам да няма общи акции с теб
                            Това с лузъра не беше насочено конкретно към теб, а по скоро към разни мишлета дето редовно ме клепат, но като им предложих да сложат пари срещу думите си, извъртяха дупета и се скриха...
                            Относно Свилоза - не съм хвалел и продавал едновременно. Когато вляза в дадена акция и съм ентусиазиран от перспективите на инвестицията си, често споделям мотиви защо съм я избрал и съм инвестирал личните си средства там. Това обаче важи към съответния момент. Аз съм активен играч и следя ситуацията на пазара. Мога да държа дадена акция 2 минути, два дни или две години. В случая със Свилоза всичко се преобърна за 1-2 дни. Перспективите бяха чудесни предния ден, а на другия изскочи проблема с липсата на дървесина и анализа се преобърна с главата надолу. Признанието което направих е че и аз съм бил изненадан и подведен и се е наложило да взимам бързи и неприятни решения.
                            Ако някой си е мислел че ще почна да тръбя във форума за новата негативна ситуация, а не да си продавам акциите...не е наред с главата. Но в същото време не съм и писал хвалебствия. Обикновено като правя сделки не пиша във форума, пиша постфактум... и намирам това за напълно естествено, колкото и да им е криво на разни герои...
                            Ако и ти си отнесъл плувката в Свилоза, и не си успял да се измъкнеш навреме, помисли кой точно ти е виновен - дали това че не следиш толкова изкъсо ситуацията, дали си подценил риска от това че нямат дървесина или са моите коментари в темата...."великия гуру" който те е подвел...
                            Успех на БФБ, а в какви акции инвестираш си е изцяло твое решение и мен нито ме вълнува, нито ми е интересно.
                            Last edited by Батя; 16.10.2013, 11:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Това е подло!
                              Никога не съм и не бих го правил.
                              Омръзна ми да отговарям на измислици и клепаници на разни лузърчета, дето аз съм им виновен че не се справят добре на БФБ.... или пък си имат разни други лични проблеми и търсят на кой да си го изкарат, пък ако може да е някой успешен, да го дръпнат обратно в казана при тях, най-добре!
                              Батя, както вече казах, не си виновен. Който взема инвестиционните си решения възоснова на писания в анонимен форум, сам си е виновен. Просто става въпрос за най-обикновен старомоден морал и почтеност. Вече ти го казах преди 2 години в темата за Краси Космонавта. А в дискусията за Химимпорт отдавна не участвам. Сега просто случайно попаднах ето на този постинг на друг колега:
                              Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              Батката като нищо може да ви храни с акции на Химимпорт докато ви говори розови приказки. Същото като твърдението му, че пакетът привилегировани на абърдийнци нямало да мине, защото видеш ли искали да си цокат дивиденти. Макар, че в брокерските среди отдавна се знаеше, че пакетът е договорен. А той Батката си има ушле в тези среди..Така, че умната.
                              и си спомних за "космическите ти дела" отпреди 2 години.... Тогава ти сам си призна във форума, че си продавал, като даже посочи и ценовия диапазон, в който си се отървал от пакета. Елементарна справка показа, че си хвалел мощно във форума космическите акции и в същото време си продавал. Сам си го призна тогава. За сега не знам .... просто коментирах чужд постинг и изказах обосновано предположение, че може пак да го правиш, след като вече си го правил. Извинявай ако греша и с Химимпорт не е така. Не е хубаво да обвинявам само на базата на догадки. Вземам си бележка.

И не се безпокой, не съм лузър и добре се чувствам на БФБ. Може би една от причините да съм добре е, че гледам да нямам общи акции с теб
                              Last edited by netware5; 16.10.2013, 10:57.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Предполагам идеята е че при обикновените акциите се взеха основно от няколко големи купувача, докато при втората - с привилегированите влязоха доста на брой по-дребни като обем купувачи.

Коментар

Working...
                                X