Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение1.44 е историческият минимум. Ще падне ли до толкова отново ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение...
и си спомних за "космическите ти дела" отпреди 2 години....
Елементарна справка показа, че си хвалел мощно във форума космическите акции и в същото време си продавал.
....
. .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДнес мисля, че ще слезем под 1,30
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЯ да ви питам - ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ С ФОРУМНИ ПИСАНИЯ ЩЕ МАНИПУЛИРАТЕ ДАДЕН ПАЗАР?!
Панелката, трябва го питате къса се да отваря разни ъпърски теми за НИ и всичко де НИ има и резултата ясен.
Всеки си има глава на раменете, дали ще я ползва за собствени инвестиционни анализи и решения или за да копира стил ЗулуТрейд избора е негов, както и риска и последствията.
Апелирам, да спрете сапунките!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеИ да апелираш и да не апелираш,това са анонимни форуми и всеки си хвали стоката,като на "Женски Пазар".Що четеш тук изобщо а???Кой квото иска да прави,"сапунките" са из цялата държава ти искаш във един форум да ги спреш.Я по- весело го давай!!!!), но все си мислих тук сме се събрали с една идея по продуктивни работи от некви сапунки
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЯ да ви питам - ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ С ФОРУМНИ ПИСАНИЯ ЩЕ МАНИПУЛИРАТЕ ДАДЕН ПАЗАР?!
Панелката, трябва го питате къса се да отваря разни ъпърски теми за НИ и всичко де НИ има и резултата ясен.
Всеки си има глава на раменете, дали ще я ползва за собствени инвестиционни анализи и решения или за да копира стил ЗулуТрейд избора е негов, както и риска и последствията.
Апелирам, да спрете сапунките!!!
Коментар
-
Я да ви питам - ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ С ФОРУМНИ ПИСАНИЯ ЩЕ МАНИПУЛИРАТЕ ДАДЕН ПАЗАР?!
Апелирам, да спрете сапунките!!!Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАко някой си е мислел че ще почна да тръбя във форума за новата негативна ситуация, а не да си продавам акциите...не е наред с главата. Но в същото време не съм и писал хвалебствия. ...........
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАко и ти си отнесъл плувката в Свилоза, и не си успял да се измъкнеш навреме, помисли кой точно ти е виновен - дали това че не следиш толкова изкъсо ситуацията, дали си подценил риска от това че нямат дървесина или са моите коментари в темата....великия гуру който те е подвел...............
Last edited by netware5; 16.10.2013, 11:20.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеБатя, както вече казах, не си виновен. Който взема инвестиционните си решения възоснова на писания в анонимен форум, сам си е виновен. Просто става въпрос за най-обикновен старомоден морал и почтеност. Вече ти го казах преди 2 години в темата за Краси Космонавта. А в дискусията за Химимпорт отдавна не участвам. Сега просто случайно попаднах ето на този постинг на друг колега:
и си спомних за "космическите ти дела" отпреди 2 години.... Тогава ти сам си призна във форума, че си продавал, като даже посочи и ценовия диапазон, в който си се отървал от пакета. Елементарна справка показа, че си хвалел мощно във форума космическите акции и в същото време си продавал. Сам си го призна тогава. За сега не знам .... просто коментирах чужд постинг и изказах обосновано предположение, че може пак да го правиш, след като вече си го правил. Извинявай ако греша и с Химимпорт не е така. Не е хубаво да обвинявам само на базата на догадки. Вземам си бележка.
И не се безпокой, не съм лузър и добре се чувствам на БФБ. Може би една от причините да съм добре е, че гледам да няма общи акции с теб
Относно Свилоза - не съм хвалел и продавал едновременно. Когато вляза в дадена акция и съм ентусиазиран от перспективите на инвестицията си, често споделям мотиви защо съм я избрал и съм инвестирал личните си средства там. Това обаче важи към съответния момент. Аз съм активен играч и следя ситуацията на пазара. Мога да държа дадена акция 2 минути, два дни или две години. В случая със Свилоза всичко се преобърна за 1-2 дни. Перспективите бяха чудесни предния ден, а на другия изскочи проблема с липсата на дървесина и анализа се преобърна с главата надолу. Признанието което направих е че и аз съм бил изненадан и подведен и се е наложило да взимам бързи и неприятни решения.
Ако някой си е мислел че ще почна да тръбя във форума за новата негативна ситуация, а не да си продавам акциите...не е наред с главата. Но в същото време не съм и писал хвалебствия. Обикновено като правя сделки не пиша във форума, пиша постфактум... и намирам това за напълно естествено, колкото и да им е криво на разни герои...
Ако и ти си отнесъл плувката в Свилоза, и не си успял да се измъкнеш навреме, помисли кой точно ти е виновен - дали това че не следиш толкова изкъсо ситуацията, дали си подценил риска от това че нямат дървесина или са моите коментари в темата...."великия гуру" който те е подвел...
Успех на БФБ, а в какви акции инвестираш си е изцяло твое решение и мен нито ме вълнува, нито ми е интересно.Last edited by Батя; 16.10.2013, 11:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТова е подло!
Никога не съм и не бих го правил.
Омръзна ми да отговарям на измислици и клепаници на разни лузърчета, дето аз съм им виновен че не се справят добре на БФБ.... или пък си имат разни други лични проблеми и търсят на кой да си го изкарат, пък ако може да е някой успешен, да го дръпнат обратно в казана при тях, най-добре!
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатката като нищо може да ви храни с акции на Химимпорт докато ви говори розови приказки. Същото като твърдението му, че пакетът привилегировани на абърдийнци нямало да мине, защото видеш ли искали да си цокат дивиденти. Макар, че в брокерските среди отдавна се знаеше, че пакетът е договорен. А той Батката си има ушле в тези среди..Така, че умната.
И не се безпокой, не съм лузър и добре се чувствам на БФБ. Може би една от причините да съм добре е, че гледам да нямам общи акции с тебLast edited by netware5; 16.10.2013, 10:57.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар