If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
...Кофти за нас че не им пука за цената на акцията. Ако съм на тяхно място бих направил едно обратно изкупуване за да върна доверието на инвеститорите!
Не мога да се съглася, че не им пука за акциите и публичния статут въобще. Иначе най-малкото нямаше да сме чували за г-н Керезов.
На всеки спекулант му се иска да си купи на тънко и друг да вдига и държи акцията, ама такива благодетели няма. Тук собствениците нито имат репа върху акциите си, нито го играят спекуланти, нито избиват комплекси, за да хвърлят средства на компанията в борба с пазара. Обратно изкупувана за какво? За да излязат Артио на добра цена? Защото точно това щеше да се случи.
Само ще кажа, че империята ТИм е във фазата на римската империя по времето на ромул Август.
И да ги харесваме и да ги мразиме ТИМ стават все по големи и по силни! Имат големи стратегически позиции в ключови сектори за България. Кофти за нас че не им пука за цената на акцията. Ако съм на тяхно място бих направил едно обратно изкупуване за да върна доверието на инвеститорите!
Ох бях се отчаял честно, но слънцето изгря, масовата еуфория, че ще станем милионери за един ден, се замени с негативизъм и заплахи за направо банкрути Миналата година по това време някъде влязох в позицията и пак се говореше същото, даже и 10 ст. им се виждаше скъпо за тази акция на много хора.
Ох бях се отчаял честно, но слънцето изгря, масовата еуфория, че ще станем милионери за един ден, се замени с негативизъм и заплахи за направо банкрути Миналата година по това време някъде влязох в позицията и пак се говореше същото, даже и 10 ст. им се виждаше скъпо за тази акция на много хора.
Панелка, това твое пророчество за да се сбъдне, доста панелки ще трябва да купиш и да продадеш За жалост за това си начинание са нужни кинти, но греда банките вече не дават за панелки кредити.
гледам се хвали в темата за ПФ Доверие че им е станал агентче и набира осигурени, предлагайки им бомбастично увеличение на партидата и "нови начини на доходност, които не са забранени със закон"...
Голямо шоу , явно и затова плюва конкуренцията от ТИМ фондовете... макар че те отдавна са на ТИ с тия новите начини...
Панелка, това твое пророчество за да се сбъдне, доста панелки ще трябва да купиш и да продадеш За жалост за това си начинание са нужни кинти, но греда банките вече не дават за панелки кредити.
Коментар