IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как е?

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      ...Кофти за нас че не им пука за цената на акцията. Ако съм на тяхно място бих направил едно обратно изкупуване за да върна доверието на инвеститорите!
      Не мога да се съглася, че не им пука за акциите и публичния статут въобще. Иначе най-малкото нямаше да сме чували за г-н Керезов.
      На всеки спекулант му се иска да си купи на тънко и друг да вдига и държи акцията, ама такива благодетели няма. Тук собствениците нито имат репа върху акциите си, нито го играят спекуланти, нито избиват комплекси, за да хвърлят средства на компанията в борба с пазара. Обратно изкупувана за какво? За да излязат Артио на добра цена? Защото точно това щеше да се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Само ще кажа, че империята ТИм е във фазата на римската империя по времето на ромул Август.
        И да ги харесваме и да ги мразиме ТИМ стават все по големи и по силни! Имат големи стратегически позиции в ключови сектори за България. Кофти за нас че не им пука за цената на акцията. Ако съм на тяхно място бих направил едно обратно изкупуване за да върна доверието на инвеститорите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
          Ох бях се отчаял честно, но слънцето изгря, масовата еуфория, че ще станем милионери за един ден, се замени с негативизъм и заплахи за направо банкрути Миналата година по това време някъде влязох в позицията и пак се говореше същото, даже и 10 ст. им се виждаше скъпо за тази акция на много хора.

Не е препоръка, имам акции!
          Ми ... не е лошо да вземем хартииите на 0.10 лв

Коментар

• Ох бях се отчаял честно, но слънцето изгря, масовата еуфория, че ще станем милионери за един ден, се замени с негативизъм и заплахи за направо банкрути Миналата година по това време някъде влязох в позицията и пак се говореше същото, даже и 10 ст. им се виждаше скъпо за тази акция на много хора.

Не е препоръка, имам акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
              Панелка, това твое пророчество за да се сбъдне, доста панелки ще трябва да купиш и да продадеш За жалост за това си начинание са нужни кинти, но греда банките вече не дават за панелки кредити.
              гледам се хвали в темата за ПФ Доверие че им е станал агентче и набира осигурени, предлагайки им бомбастично увеличение на партидата и "нови начини на доходност, които не са забранени със закон"...
              Голямо шоу , явно и затова плюва конкуренцията от ТИМ фондовете... макар че те отдавна са на ТИ с тия новите начини...

Коментар

• Панелка, това твое пророчество за да се сбъдне, доста панелки ще трябва да купиш и да продадеш За жалост за това си начинание са нужни кинти, но греда банките вече не дават за панелки кредити.
                Last edited by needtoknowmore; 16.10.2013, 23:58.
                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Как да потвърдя бе братле, кое да потвърдя? Нали ще ми скъсат шошоните в съда, след като почнат да се оправдават с черен PR!
                  Ще го кажеш с пунт
                  Или ще разкажеш някаква историческа притча. Много хубаво започна. Респект! И то истински!
                  Начини има.

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Не пия, но ти ще потънеш скоро заедно с тимаджийските абдали.......
                  Ако те беше шубе, на дали и горното щеше да кажеш.
                  Звучи също доста еднозначно и нелюбезно.
                  Което говори, че не те е шубе.

Е, добре, айде стига!

Коментар

• Заради такива като лорда се преместих в пиб ) там определено е по-спокойно )))

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                      Казваш нещо, което може и да е много важно, а не щеш да довършиш.
                      Кофти е така!

Да питам по друг начин:
                      Кой го играе Византийският император тогава??
                      Как да потвърдя бе братле, кое да потвърдя? Нали ще ми скъсат шошоните в съда, след като почнат да се оправдават с черен PR!

Коментар

Казваш нещо, което може и да е много важно, а не щеш да довършиш.
                        Кофти е така!

Да питам по друг начин:
                        Кой го играе Византийският император тогава??

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                          На коя ракия си брато

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                            На коя ракия си брато
                            Тоя не му трябват ракии,той постоянно си е пиян.

Коментар

• На коя ракия си брато
                              Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Само ще кажа, че империята ТИм е във фазата на римската империя по времето на ромул Август.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Я кажи каква?
                                Да се пострахуваме малко и ние

Коментар

Working...
                                X