Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДнес мисля, че ще слезем под 1,30
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЕдно е да не казваш всичко, друго е да "помпиш" яко акцията тук във форума, а в същото време яко да продаваш собствения си пакет. ...
Никога не съм и не бих го правил.
Омръзна ми да отговарям на измислици и клепаници на разни лузърчета, дето аз съм им виновен че не се справят добре на БФБ.... или пък си имат разни други лични проблеми и търсят на кой да си го изкарат, пък ако може да е някой успешен, да го дръпнат обратно в казана при тях, най-добре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеУважение!? Какво уважение? Не знам някой да е спечелил от уважението на фантоми
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЕдно е да не казваш всичко, друго е да "помпиш" яко акцията тук във форума, а в същото време яко да продаваш собствения си пакет. Ясно е, че всеки сам си е виновен и не е батя виновен за загубите ти, но мисля че има известни морални граници, които ако бъдат прекрачени, просто губиш уважението на почтените хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеНе мога да разбера какво Ви е виновен Батя, та сте го "захапали"
всеки има глава на раменете и може да решава сам.
Или перефразирайки известната поговорка ,бих казал -
"На калпав спекулант , Батя му виновен "
И с Флагмана напред!!
(Хайде, генерале, къде сте, дайте някой кадър на флагмана, като онзи в който цепи простора през скалите !!!)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Абе вие тук на сапунка го ударихте, не мога да разбера за личният ви неуспех що друг да е виновен без значение, кой е ?
Тук сме се събрали да правим пари и си помагаме, а не се жалваме и хулимLast edited by needtoknowmore; 15.10.2013, 19:05.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеНе мога да разбера какво Ви е виновен Батя, та сте го "захапали"
всеки има глава на раменете и може да решава сам.
Или перефразирайки известната поговорка ,бих казал -
"На калпав спекулант , Батя му виновен "
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеУважение!? Какво уважение? Не знам някой да е спечелил от уважението на фантоми
Напред Батя, ние (цял орляк играчори) сме с теб, и стискаме палци!
(дано само не се появи Факушка да каже, че са палците на краката)Last edited by precakanoto; 15.10.2013, 17:51.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЕдно е да не казваш всичко, друго е да "помпиш" яко акцията тук във форума, а в същото време яко да продаваш собствения си пакет. Ясно е, че всеки сам си е виновен и не е батя виновен за загубите ти, но мисля че има известни морални граници, които ако бъдат прекрачени, просто губиш уважението на почтените хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЕдно е да не казваш всичко, друго е да "помпиш" яко акцията тук във форума, а в същото време яко да продаваш собствения си пакет. Ясно е, че всеки сам си е виновен и не е батя виновен за загубите ти, но мисля че има известни морални граници, които ако бъдат прекрачени, просто губиш уважението на почтените хора.Last edited by Petar; 15.10.2013, 16:28.
Коментар
Коментар