If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
А-а-а, това не е вярно! Мога да откажа борсата когато си поискам, по всяко време! Вече няколко пъти съм го правил!
Прав и си и ти и Кайзер..... А за влизането и илзането изцяло от борсата си е и малко късмет и божа работа, разбира се и лични решения, които се обосновават на някакъв си начин на мислене.... Мен ме нямаше дълго време и от година и половина пак съм тук и съм много доволен. А от месец два съм отново и във форума...
Абе няма угодия - продаваш и после гледаш отстрани как излетяла... и тогава броиш пропуснати ползи и пак те стяга гърлото. Истината е, че ведъж влязъл на тоз пазар няма излизане - както е при наркоманите - бивш наркоман няма. Отворили ли са ти очичките веднъж - как, по какъв начин, кога, защо, колко, % и тн. няма спирка назад.
така си мисля де.
Да знаеш, доста си близо до истината...
Както казва и давидоф - отказваш се ама до следващия път
Абе няма угодия - продаваш и после гледаш отстрани как излетяла... и тогава броиш пропуснати ползи и пак те стяга гърлото. Истината е, че ведъж влязъл на тоз пазар няма излизане - както е при наркоманите - бивш наркоман няма. Отворили ли са ти очичките веднъж - как, по какъв начин, кога, защо, колко, % и тн. няма спирка назад.
така си мисля де.
А-а-а, това не е вярно! Мога да откажа борсата когато си поискам, по всяко време! Вече няколко пъти съм го правил!
Ако при всеки голям продавач (купувач) си правиш такива изводи, няма да стигнеш далеч. Страх ли те е - продаваш и дишаш спокойно.
Все пак парите не са най-важното
така си мисля де.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Основният въпрос е кое го кара като на пожар да продава.То всеки си прави
сметката,ама на края да не излезе той прав.
Ако при всеки голям продавач (купувач) си правиш такива изводи, няма да стигнеш далеч. Страх ли те е - продаваш и дишаш спокойно.
Все пак парите не са най-важното
Аз пък си мисля, че вчера свършиха.....Имам подозрения, съдейки от поведението на момчетата пощальони..... Вчера бяха много заети, докато днес почиват.....
И аз имам такива съмнения... с това напъване вчера преди клоуз и с тия къдрави последни бройки на 2,315... Ще се чуе скоро
Днес е петък, добър ден за приключване. Каквото е останало от вчера вероятно ще го сипят днес и кой откъде е
Другата седмица затягаме коланите и отлепяме.
Аз пък си мисля, че вчера свършиха.....Имам подозрения, съдейки от поведението на момчетата пощальони..... Вчера бяха много заети, докато днес почиват.....
Да, тия 2,8 М по сметката на ЕФГ се виждат на стр. 81 в годишния конс. отчет от миналата година. Прав си че не се знае колко от тях са на продаващия, но с тия обеми последния месец, няма как да не е изпразнил кошничката милият
Мда, скоро ще влкючим турбото си мисля
Днес е петък, добър ден за приключване. Каквото е останало от вчера вероятно ще го сипят днес и кой откъде е
Жалко че навитака да продава с аск за 65Т на 2,396 си махна ордера... Мисля че до края на деня щеше да бъде удовлетворен... да спи спокойно и да си начеше сърбела
Да продаваха,но си мисля,че вече им приключват.Проблема им е,че акциите на клиента,който продава са в обща сметка и даже те не зная колко точно са.Преди да започнат безумното сипване до 1,95 общо по цялата сметка май са биле около 2,8 млн-колко от тях са на продаващия не се знае.Аз мисля,че в общата сметка вече са под 1 млн-не вярвам да са само на въпросния продаващ.Освен това след начина,по който продаваха в началото нищо чудно сега само да потвърждават готови ордери.
Да, тия 2,8 М по сметката на ЕФГ се виждат на стр. 81 в годишния конс. отчет от миналата година. Прав си че не се знае колко от тях са на продаващия, но с тия обеми последния месец, няма как да не е изпразнил кошничката милият
Мда, скоро ще влкючим турбото си мисля
Коментар