IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
    Тоя хитрец ги слага тия точно 65 000 бройки вече сигурно над 10 пъти последните две седмици-плаши гаргите от разстояние-от 2 та лева та до сега.Ще ги слага след някой ден и на 3.
    Бе тва да не е нашия човек - Ванчо Давидов?

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
      Тоя хитрец ги слага тия точно 65 000 бройки вече сигурно над 10 пъти последните две седмици-плаши гаргите от разстояние-от 2 та лева та до сега.Ще ги слага след някой ден и на 3.
      Може да е някой купувач, та се опитва да плаши гаргите, но май не му и стиска да си купи....

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
        Има обаче една уловка. Всички знаем колко е лесно да продаваш на върха и да купуваш на дъното. Което автоматично означава, че има огромен шанс такива като нас да са в артии кат удари следващата брутална корекция. И си е шанс да си продал преди това, голем шанс. А и всички знаем, че такава корекция не е въпрос дали а кога и с колко и колко време. Абе пълна наркомания.
        Ами незнам не го правя често.... На мен си ми харесва позицията почти 40% съм тук....Има потенциал.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Жалко че навитака да продава с аск за 65Т на 2,396 си махна ордера... Мисля че до края на деня щеше да бъде удовлетворен... да спи спокойно и да си начеше сърбела

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Не се гаси туй, що не гасне!
            Има обаче една уловка. Всички знаем колко е лесно да продаваш на върха и да купуваш на дъното. Което автоматично означава, че има огромен шанс такива като нас да са в артии кат удари следващата брутална корекция. И си е шанс да си продал преди това, голем шанс. А и всички знаем, че такава корекция не е въпрос дали а кога и с колко и колко време. Абе пълна наркомания.
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Прибиране на печалба

Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              В дванадесет без пет. Само, че нямаме часовник
              12:30ч - аре УДРИИИ.....
              не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнение
                докога ще се дебнеме колеги? :
                някъде до 2.20

Коментар

• докога ще се дебнеме колеги? :

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Прави сте за всичко сте прави,но сутрин като стана първата ми работа е да
                    видя какво става в Украйна.Светът е откачил първо Украйна после Турция .
                    Много си прав и аз онзи ден бях на кантар, преди да прекратят ученията
                    Last edited by brokerandtrader111; 07.03.2014, 12:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Как ти беше стария ник?
                      Да видим дали те помним
                      В много старо време не пишех, после ми беше същия, без единичките

Коментар

Абе няма угодия - продаваш и после гледаш отстрани как излетяла... и тогава броиш пропуснати ползи и пак те стяга гърлото. Истината е, че ведъж влязъл на тоз пазар няма излизане - както е при наркоманите - бивш наркоман няма. Отворили ли са ти очичките веднъж - как, по какъв начин, кога, защо, колко, % и тн. няма спирка назад.

така си мисля де.
                        Дааа и сини и червени, жълти и зелени...мислим по един начин за борсата....

Коментар

• Прави сте за всичко сте прави,но сутрин като стана първата ми работа е да
                          видя какво става в Украйна.Светът е откачил първо Украйна после Турция .

Коментар

• С което потвърждаваш писането по-долу от Кайзера
                            Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                            А-а-а, това не е вярно! Мога да откажа борсата когато си поискам, по всяко време! Вече няколко пъти съм го правил!

Коментар

Абе няма угодия - продаваш и после гледаш отстрани как излетяла... и тогава броиш пропуснати ползи и пак те стяга гърлото. Истината е, че ведъж влязъл на тоз пазар няма излизане - както е при наркоманите - бивш наркоман няма. Отворили ли са ти очичките веднъж - как, по какъв начин, кога, защо, колко, % и тн. няма спирка назад.

така си мисля де.
                              Не се гаси туй, що не гасне!

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                                Прав и си и ти и Кайзер..... А за влизането и илзането изцяло от борсата си е и малко късмет и божа работа, разбира се и лични решения, които се обосновават на някакъв си начин на мислене.... Мен ме нямаше дълго време и от година и половина пак съм тук и съм много доволен. А от месец два съм отново и във форума...
                                Как ти беше стария ник?
                                Да видим дали те помним

Коментар

Working...
                                X