IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Объркан съм разбира се.....
    Мажо записва ССВ на 1,5 пък се спукват да прадават на 60 стинки...
    В ХИМ пък от няколко месеца продават на 88 стинки и без да пу пука че мажо записвал на 15 лева.....
    Ако мажо е записвал на 15 лева и продавал акции на 4 на ИПО да вземе да си изкупи холдинга и банката и ЗХБГ и да реши проблема с това кой колко струва...Да ама не..
    Поздрави!

Монти...ако наистина всичко е както казваш....Мажо сигурно има печатница за пари.....Наистина....да продаваш на 4лв на ИПО...а после да купуваш на 15....и да продаваш на 88ст....става ама ако печаташ кинти:....Ама ако пък имаш печатница за кинти.....хич не ти трябва борса ,и ИПОта...и врътки.....Просто истината е друга...

Поздрави и на теб

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Монти,акоМажо знае ,е акциите му не струват 88ст(КАКТО ТИ ТВЪРДИш)...Защо е записвал на по-високи цени.Един път твърдиш,че счетоводителите на Мажо били корифеи.....сега едва ли не,че са подвели и са подлъгали да се записват акции в пъти по- високи цени от сегашната....която за теб е висока...

Объркан ми се струваш Монти
      Объркан съм разбира се.....
      Мажо записва ССВ на 1,5 пък се спукват да прадават на 60 стинки...
      В ХИМ пък от няколко месеца продават на 88 стинки и без да пу пука че мажо записвал на 15 лева.....
      Ако мажо е записвал на 15 лева и продавал акции на 4 на ИПО да вземе да си изкупи холдинга и банката и ЗХБГ и да реши проблема с това кой колко струва...Да ама не..
      Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Ако струва под 88 стотинки..... а и други смятат така ,това как го посрещаш с пренебрежение ли....
        Една шепа хора сме и всяка вербална интервенция без причини поражда следващите напуснали борсата...
        Остави борсата сама да се лекува а не да печелиш създавайки лъжливи надежди....
        Гледам те в Синергон в Ланда ,в Софарма ,в ССВ ,в ХИМ ,в дъщерните на Донев....
        Кеша свърши и реши да освободиш някоя позиция.....

Монти,акоМажо знае ,е акциите му не струват 88ст(КАКТО ТИ ТВЪРДИш)...Защо е записвал на по-високи цени.Един път твърдиш,че счетоводителите на Мажо били корифеи.....сега едва ли не,че са подвели и са подлъгали да се записват акции в пъти по- високи цени от сегашната....която за теб е висока...

Объркан ми се струваш Монти

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Т.е. ти си правиш извода, че мажоритара който е записвал акции тук на 15-16 лв., сега си ги разпродава на пазара по 88 ст., така ли излиза??
          Ще коментирам това така: (с усмивка)
          Ако струва под 88 стотинки..... а и други смятат така ,това как го посрещаш с пренебрежение ли....
          Една шепа хора сме и всяка вербална интервенция без причини поражда следващите напуснали борсата...
          Остави борсата сама да се лекува а не да печелиш създавайки лъжливи надежди....
          Гледам те в Синергон в Ланда ,в Софарма ,в ССВ ,в ХИМ ,в дъщерните на Донев....
          Кеша свърши и реши да освободиш някоя позиция.....

Коментар

• Тая статия е написана доста набързо според мен, защото виждам, че броят на привилегированите акции в капитала е константен - 88 770 хиляди , т.е. конвертиране не е имало, то е и абсурдно да има, но това е друга тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
              Не знам за чижденец, но в отчета си пише, че с много е намаляло участието на Химимпорт инвест и ЦКБ груп. Е, и Джулиус беър са продали 35 хиляди акции, но това само може са загатва за намеренията им.
              Т.е. ти си правиш извода, че мажоритара който е записвал акции тук на 15-16 лв., сега си ги разпродава на пазара по 88 ст., така ли излиза??
              Ще коментирам това така: (с усмивка)

Коментар

• яка тапа изкара тоя

Коментар

• В годишният отчет за 2011г ги има всички по големи акционери

Коментар

• Бре те продали толкова акции, колкото оборота за няколко дни миналата седмица. Продажбата е прекалено малка 0.1% за да светва като сигнал.
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Двата най-големи акционера в Химимпорт са продавали акции от дружеството

Коментар

• И отчета добър, така че не са отигравали кофти отчети или някой да е разполагал с вътрешно инфо. Значи и аз клоня към Батя, тази продажба като нищо може да се дължи на ликвиден проблем на продавача

Коментар

• Не знам за чижденец, но в отчета си пише, че с много е намаляло участието на Химимпорт инвест и ЦКБ груп. Е, и Джулиус беър са продали 35 хиляди акции, но това само може са загатва за намеренията им.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                            Продавача и купувача да не се окаже че е един и същ. Нещо работата ми замирисва.. Такава ликвидност не е характерна за подобни нива на акции.
                            Каква би била логиката?
                            Пак търсим конспирации май...
                            Според мен е доста по-просто - голям чужденец е решил да излиза, а много спекуланти кълват щото като цяло пазарчето ни показва признаци за нагоре и тази е една от малкото акции (при това ликвидна) която още не е мръднала...
                            Доста е съблазняващо да купуваш нещо подобно на абсолютното му дъно, докато други позиции вече катерят в същото време... Това те кара да нарушаваш предварително зададени собствени лимити...

Коментар

• тримесечен отчет за второ тримесечие на 2012г.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                A със Синергона, какво да се прави, на сел оф ли го виждаш или да се набоде на бичи рога ??
                                Там не знам много ми е схематичен, особено с оборния капитал и текущата ликвидност. 2 бързи сделки и 10% скок или спад, ич не е ликвдина

Коментар

Working...
                                X