Продавача и купувача да не се окаже че е един и същ. Нещо работата ми замирисва.. Такава ликвидност не е характерна за подобни нива на акции.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение1,7-2 по-голям оптимист съмНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Търговото на Слънце БТ....прекарай другарче и КФН с тях.....
Ами тези непрекъснати сделки ако ги разследва едно следващо правителство....
А докато дойде новото правителството ще мине и време, нещата ще са други. Те не че и сега не легализираха бизнеса, но с тези си сделки вдигат червени семафори, добре че е в малките компании, не че Зърнените са малки.Last edited by needtoknowmore; 28.07.2012, 00:40.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеВиждал съм я разбира се, но само на нея да си взимам решението, малко смешно.
Ами разликата може би е че, за последните години за никой от мажовете не си чувал нищо от което и да е официално лице(премиер, министри и т.н по реда), а и ме съмнява да чуеш. Ако питаш мен по логично е да ударят в доказан монопол Златев и Лукчо и да му вземат рейтинга, от колкото да тръгне някой да говори за ТИМ, какво става във Варна каза бойко забрана за строителство в градината(че и се оляха нашите общинари чак до Евксиноград забраниха), ама .... 1ва Алея и дума за нея що ли? А че хич не дават за дребни инвеститор съм съгласен с теб, но да ги погват, и да фалират, ми е меко казано смешно, та и затова те питах на какво се дължи мнението ти
Ами тези непрекъснати сделки ако ги разследва едно следващо правителство....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИнтересно дали си виждал една класация за най "обичаните" мажори и там ТИМ за малко да спечелят приза. Иначе каква е разликата между трибуквените групировки....
Ами разликата може би е че, за последните години за никой от мажовете не си чувал нищо от което и да е официално лице(премиер, министри и т.н по реда), а и ме съмнява да чуеш. Ако питаш мен по логично е да ударят в доказан монопол Златев и Лукчо и да му вземат рейтинга, от колкото да тръгне някой да говори за ТИМ, какво става във Варна каза бойко забрана за строителство в градината(че и се оляха нашите общинари чак до Евксиноград забраниха), ама .... 1ва Алея и дума за нея що ли? А че хич не дават за дребни инвеститор съм съгласен с теб, но да ги погват, и да фалират, ми е меко казано смешно, та и затова те питах на какво се дължи мнението тиLast edited by needtoknowmore; 27.07.2012, 22:50.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеНе че искам споря, но що така я виждаш? Понеже изброените отдолу лица и компании ги сполетя това и Хим-а ли го чака същата участ? Ако на това се базира мнението ти чиста спекула е не мислиш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Едно време имах акции в Империята ,но като всяка империя която е на сламени крака и тя заляза.Флагмана е само в твойте очи в мойте е една дървена шхуна в която всеки момент ще пипнат капитана и да дава обяснение какво прави с това дървено корито в морето и застрашава живота на пътниците и екипажа....
Литекс , Надин , Захариев , Ковачки ,Банев ,Донев , Л.Павлов. ...кой следва и отговор не искам....Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеИмат поръчка и я изпълняват точно както им е зададена.Продавачът е чужденец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКойто излиза така от Флагмана трябва да е доста тъпо парче, като този профил приляга именно на чужденец. Баламите ги обрахме и 2007 и сега те сами си го донабутват пак. Лузъри секви - да продава хим под номинал.
Не е препоръка за търговия с ЦК.
Едно време имах акции в Империята ,но като всяка империя която е на сламени крака и тя заляза.Флагмана е само в твойте очи в мойте е една дървена шхуна в която всеки момент ще пипнат капитана и да дава обяснение какво прави с това дървено корито в морето и застрашава живота на пътниците и екипажа....
Литекс , Надин , Захариев , Ковачки ,Банев ,Донев , Л.Павлов. ...кой следва и отговор не искам....
Коментар
-
Елана ми продаде на мен, като гледам пак къв обем са сложили в дясно, май още ще трае изсипването. Интересното е че сме на едни нива, и като цяло ми бие на преструктуриране на портфейли, от колкото отиграване на нещо другоLast edited by needtoknowmore; 27.07.2012, 17:11.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеИмат поръчка и я изпълняват точно както им е зададена.Продавачът е чужденец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТочно..Ето на това им се чудя на простотията..
Коментар
Коментар