IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Продавача и купувача да не се окаже че е един и същ. Нещо работата ми замирисва.. Такава ликвидност не е характерна за подобни нива на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
      1,7-2 по-голям оптимист съм
      A със Синергона, какво да се прави, на сел оф ли го виждаш или да се набоде на бичи рога ??
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Тръгне ли бичата вълна и забележат ли ни пак чужденците няма да четат форума, а ще гледат ликвидна, евтина акция, с разкрасени Р/Е и пр. и пак ще има изненадани естествено...

Коментар

• Даа поведението на мажоритарите е като в държавна фирма.Нима?

Но движение на цената от 22 лв. до 0.88 стотинки е не само обезпокоително, но и доста трагично, както и показател.
          В комплект с Спо-то на ЗХБГ.
          Историята на тези активи е доста подозрителна, така че успехи.

хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Търговото на Слънце БТ....прекарай другарче и КФН с тях.....
            Ами тези непрекъснати сделки ако ги разследва едно следващо правителство....
            Прав си, виж не казвам че мениджмънта е цветущ, има адски много какво се иска от тях, а и си правят врътки на прага на легалното, но хич да не конгломерата, бих го нарекал така групата, та си има добър фундамент и мисля че ще се справи в кризата и ще излезе доста силна. Да, не казвам че няма силно лоби, но и има големи активи из страната, а и колкото и да звучи продуктивна е, та затова ми е мнението, че ще ги има. А и последното, което четох по рано за инвестиции в летища в Русийско, и на ЦКБ активите в Татарастан, хич да не ми дават сигнали, че имат план за действие.
            А докато дойде новото правителството ще мине и време, нещата ще са други. Те не че и сега не легализираха бизнеса, но с тези си сделки вдигат червени семафори, добре че е в малките компании, не че Зърнените са малки.
            Last edited by needtoknowmore; 28.07.2012, 00:40.
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Виждал съм я разбира се, но само на нея да си взимам решението, малко смешно.
              Ами разликата може би е че, за последните години за никой от мажовете не си чувал нищо от което и да е официално лице(премиер, министри и т.н по реда), а и ме съмнява да чуеш. Ако питаш мен по логично е да ударят в доказан монопол Златев и Лукчо и да му вземат рейтинга, от колкото да тръгне някой да говори за ТИМ, какво става във Варна каза бойко забрана за строителство в градината(че и се оляха нашите общинари чак до Евксиноград забраниха), ама .... 1ва Алея и дума за нея що ли? А че хич не дават за дребни инвеститор съм съгласен с теб, но да ги погват, и да фалират, ми е меко казано смешно, та и затова те питах на какво се дължи мнението ти
              Търговото на Слънце БТ....прекарай другарче и КФН с тях.....
              Ами тези непрекъснати сделки ако ги разследва едно следващо правителство....

Коментар

Интересно дали си виждал една класация за най "обичаните" мажори и там ТИМ за малко да спечелят приза. Иначе каква е разликата между трибуквените групировки....
                Виждал съм я разбира се, но само на нея да си взимам решението, малко смешно.
                Ами разликата може би е че, за последните години за никой от мажовете не си чувал нищо от което и да е официално лице(премиер, министри и т.н по реда), а и ме съмнява да чуеш. Ако питаш мен по логично е да ударят в доказан монопол Златев и Лукчо и да му вземат рейтинга, от колкото да тръгне някой да говори за ТИМ, какво става във Варна каза бойко забрана за строителство в градината(че и се оляха нашите общинари чак до Евксиноград забраниха), ама .... 1ва Алея и дума за нея що ли? А че хич не дават за дребни инвеститор съм съгласен с теб, но да ги погват, и да фалират, ми е меко казано смешно, та и затова те питах на какво се дължи мнението ти
                Last edited by needtoknowmore; 27.07.2012, 22:50.

Коментар

Не че искам споря, но що така я виждаш? Понеже изброените отдолу лица и компании ги сполетя това и Хим-а ли го чака същата участ? Ако на това се базира мнението ти чиста спекула е не мислиш ли?
                  Интересно дали си виждал една класация за най "обичаните" мажори и там ТИМ за малко да спечелят приза. Иначе каква е разликата между трибуквените групировки....

Коментар

Едно време имах акции в Империята ,но като всяка империя която е на сламени крака и тя заляза.Флагмана е само в твойте очи в мойте е една дървена шхуна в която всеки момент ще пипнат капитана и да дава обяснение какво прави с това дървено корито в морето и застрашава живота на пътниците и екипажа....

Литекс , Надин , Захариев , Ковачки ,Банев ,Донев , Л.Павлов. ...кой следва и отговор не искам....
                    Не че искам споря, но що така я виждаш? Понеже изброените отдолу лица и компании ги сполетя това и Хим-а ли го чака същата участ? Ако на това се базира мнението ти чиста спекула е не мислиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                      Имат поръчка и я изпълняват точно както им е зададена.Продавачът е чужденец
                      Какви са тези свободни съчинения колега,как реши,че е “чужденец“????

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Който излиза така от Флагмана трябва да е доста тъпо парче, като този профил приляга именно на чужденец. Баламите ги обрахме и 2007 и сега те сами си го донабутват пак. Лузъри секви - да продава хим под номинал .
                        Не е препоръка за търговия с ЦК.

Едно време имах акции в Империята ,но като всяка империя която е на сламени крака и тя заляза.Флагмана е само в твойте очи в мойте е една дървена шхуна в която всеки момент ще пипнат капитана и да дава обяснение какво прави с това дървено корито в морето и застрашава живота на пътниците и екипажа....

Литекс , Надин , Захариев , Ковачки ,Банев ,Донев , Л.Павлов. ...кой следва и отговор не искам....

Коментар

• Който излиза така от Флагмана трябва да е доста тъпо парче, като този профил приляга именно на чужденец. Баламите ги обрахме и 2007 и сега те сами си го донабутват пак. Лузъри секви - да продава хим под номинал .
                          Не е препоръка за търговия с ЦК.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Елана ми продаде на мен, като гледам пак къв обем са сложили в дясно, май още ще трае изсипването. Интересното е че сме на едни нива, и като цяло ми бие на преструктуриране на портфейли, от колкото отиграване на нещо друго
                            Last edited by needtoknowmore; 27.07.2012, 17:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                              Още много ли имат за сипване?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                Точно..Ето на това им се чудя на простотията..

Коментар

Working...
                                X