Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
В крайна сметка това е форум, всеки пише каквото му е на душата (в това число и аз) и си позволявам от време на време да споделям моите мисли с останалите съфорумци.
Мисля си, че съм капацитет в техническия анализ до толкова, че от последните ми 3 големи инвестиции от 2010г. до сега (ЦКБ, Инвестор.БГ и Химимпорт) съм на 2/3 солидна печалба (ЦКБ и Химимпорт) и 1/3 на нула (Инвестор.БГ). И в трите случая при инвестициите подходих с технически анализ, макар че специално с Инвестор.БГ в последствие се оплетох в много по-дълбоки води и от лично моя гледна точка съм достатъчно успешен инвеститор за себе си.
И тъй като съм ял бой през 2008г., защото пренебрегнах техническите сигнали и също така избегнах големия шамар през 2011г., защото повярвах на техническите сигнали, това ми дава още повече увереност, че в по-дългосрочен план съм прав, когато правя някакъв анализ.
Друг е въпросът дали и до колко някой решава да инвестира на база моите мнения, които публикувам тук. Защото в крайна сметка всичко тук е само лично мнение и нищо повече.
Да обобщя - това е форум и всеки пише каквото иска.

Коментар