Първоначално изпратено от дзаката
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПак ли ПФБК сипват? Ако са те, защо се преместиха по-нагоре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеКакво те бърка , нали после ще продаваш на 2 кинта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеПо-важно е до къде ще падне докато трае изсипването.Тук и аз съм оптимист-0,82-0,85
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеКато свърши изсипването до колко очаквате да се качи?
Според мен при всички положения ще се върне пак над номинал, вероятно до предното ниво дето се беше закотвило - 1,30-1,40.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеКато свърши изсипването до колко очаквате да се качи?
Според мен при всички положения ще се върне пак над номинал, вероятно до предното ниво дето се беше закотвило - 1,30-1,40.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПод милион ли са вече?, ама последно те ми продадоха - а и като гледам нещо доста са скриха продажбите а и обема падна, предполагам просто за евентуален край на изсипването в близкото бъдеще
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЪхЪ, още малко остана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПФБК ли продължават да сипват?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
SEBULBA от поведението ти разбирам, че водиш някаква твоя война срещу групата изразяваща се в плюене или цитиране ( посочване на линкове) на негативни според теб новини. Ти хейтър ли си, ангел спасител ( за непросветените) или по някакъв начин групата е навлязла в твоето лично пространство и това е твоя начин да водиш войната?
Успешен ден на всички !
Коментар
Коментар