Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеОт по-малко от месец, обемите се покачват изразително, а цената не се движи особено...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеОт по-малко от месец, обемите се покачват изразително, а цената не се движи особено...Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИ какво ще пишат в проспекта ?
Ние сме супер компанията на България с капитализация от 250 млн Е, но искаме да строим обект от 500 млн Е.,......И като ни дадете аванса от 250 млн Е, ще ни хванете за "трибестана"...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ceco Разгледай мнение
Интерсно ми е, че точно около Волжка България са се насочили, направо ще кажеш от патриотични чувстваМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеРайфата ли продължава да сипва тук?
То и днес ни помен от това което ставаше миналата седмица, да не са свършили разтоварванията?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕ извинявам се....поне така се говори по другите теми.Виж в темата за Холдинг Варна.....или направо питай Себулба,или ОК....
Мога да им прочета мненията и им да се посмея от сърце (в повечето случаи)!
За какво "харизване" въобще се пише просто не мога да проумея! Аз лично като варненец не съм видял някаква промяна в положителна насока нито за ХВАР, нито за дъщерните му дружества!
Ти сам си отговори, какво са спечелили Химимпорт или Холдинг Варна при управлението на ГЕРБ и какво са спечелили Фи-банк (), КТБанк...?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕй туй:
Е извинявам се....поне така се говори по другите теми.Виж в темата за Холдинг Варна.....или направо питай Себулба,или ОК....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКое е глупост от написаното от мен
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТо ако има лесно,ББ ще им хариже цяла Варна
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНе знам защо пишете такива глупости, а пък сделките на "кръга" КТБ въобще не ви бодат очите - както е тръгнало скоро цялата страна ще стане собственост на КТБ, а евентуално във Варна може да остане нещо, което е на Холдинг Варна
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАма ти сериозно ли мислиш така....знам,че ти е мъчно за Фармата....ама тук нещата са други
....То ако има лесно,ББ ще им хариже цяла Варна(не,че почти не го направиха като опълномощиха Холдинг Варна да представлява Областният Управител на Варна)....ти да им рови из офисите
....Ми той сигурно най-добре знае какво има в тях
....
Коментар
Коментар