IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Няма къде да бърза....
    друго ще бъде когато почнат да им проверяват офисите като на Донев....
    Поздрави!
    Имам малко ,малко акции и не е препоръка

Ама ти сериозно ли мислиш така....знам,че ти е мъчно за Фармата....ама тук нещата са други....То ако има лесно,ББ ще им хариже цяла Варна(не,че почти не го направиха като опълномощиха Холдинг Варна да представлява Областният Управител на Варна)....ти да им рови из офисите....Ми той сигурно най-добре знае какво има в тях....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Бреййй тук продавачът няма ли да "свърши"най-накрая.......
      Няма къде да бърза....
      друго ще бъде когато почнат да им проверяват офисите като на Донев....
      Поздрави!
      Имам малко ,малко акции и не е препоръка

Коментар

• Бреййй тук продавачът няма ли да "свърши"най-накрая.......

Коментар

• http://www.x3news.com/ МОЖЕ БИ ТУК МУ МЯСТОТО

ЗА кашоооо

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            "Модерните" АДСИЦ продължават да правят пари за акционерите си. И не само, че правят но и ги споделят с миноритарите. За справка днешния отчет на АТЕРА.
            Винаги съм казвал евала на АТЕРАта....Само,че ако купя сега на 1.90 колко ще ми е доходността за 1г....може би 15% дивидент...и 10% ЕВЕНТУАЛНО покачване на цената....но ако има ЕВЕНТУАЛНО падане на цената с 10%,то ще ми останат едни 5%.....Ммммдддаааа

Винаги съм харесвал АТЕРА,казвал съм го много пъти....НО НЕ НА ТАЗИ ЦЕНА

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              "Модерните" АДСИЦ продължават да правят пари за акционерите си. И не само, че правят но и ги споделят с миноритарите. За справка днешния отчет на АТЕРА.
              Колега, къде го четеш днешния отчет на АТЕРА?

Коментар

• Пак вътрешна врътка на ОТС

6C4 Chimimport AD-Sofia 268 798 4.000 1 075 192.000

Коментар

Аз не съм коментирал неговото изказване,просто го споделих.Не знам дали имат АТЕРА (предполагам,че да) ...Просто "модерните" АДСИЦи явно излизат от полезрението на големите играчи

А колко и кога ще стане цената тук...... ще видим

Коментар

• bid 4,5 к на 0,88

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                      Е това изказване на виденов не е ясно и нищо не значи. Ако не се лъжа продадоха акции на ЕЛАРГ малко преди да започне да скача. А бяха от вътрешната страна на информацията...
                      Аз не съм коментирал неговото изказване,просто го споделих.Не знам дали имат АТЕРА (предполагам,че да) ...Просто "модерните" АДСИЦи явно излизат от полезрението на големите играчи

А колко и кога ще стане цената тук...... ще видим

Коментар

Да такае по принцип....но при АТЕРАта според мен върхът се вижда.....и няма много потенциал.Докато тук МОЖЕ да вдигне в пъти...

Изпълнителният директор на пенсионно дружество "Алианц България" Страхил Видинов обясни пред "Капитал Daily", че продажбата на акциите е част от цялостната им стратегия за постепенно излизане от дружествата със специална инвестиционна цел (АДСИЦ). "Законодателната рамка, в която работят АДСИЦ, е остаряла и ние решихме да ликвидираме всичките си инвестиции в такива дружества", обясни Видинов. По думите му не става въпрос за няколко текста, а за проблем на целия закон, който трябва да се преработи.

не е препоръка...
                        Е това изказване на виденов не е ясно и нищо не значи. Ако не се лъжа продадоха акции на ЕЛАРГ малко преди да започне да скача. А бяха от вътрешната страна на информацията...

Коментар

• Някой като bid-не няколко хиляди на 0,88 и ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                            Айде, пакетите минаха на 0,88, да се качваме пак над 2 лв
                            Недей,че някои хора може да получат инфаркт....

Коментар

• За съжаление ако тръгнат да падат световните индекси ,няма как да не падне и тук още

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                                Ами плащат ми бе.

Коментар

Working...
                                X