IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не става с книги. Истината за пазара е, че единственият начин да имаш някакъв edge - тоест да познаваш в около и над 50% от случаите, е да имаш толкова много часове практически опит, че да имаш почти дежа вю за всякакви ситуации. Просто да видиш какво става и да се сетиш без да се замисляш за 5-10-15 пъти когато е било същото, и как е вероятно да се развие. Само циклене пред чартовете му е майката, и стабилна макро и микро икономика.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Трябва сам да стигнеш до истината.После никой няма да може да те спре.
      Абе да си призаня доста дебели книжки съм чел за фин. пазари, но явно не е са били достатъчни щом при материализиране на сериозен политически риск, Х акции могат да правят требъл. Я кажи, коя е тази книга
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Днес форумът е изригнал.....Дано това да е добър сигнал.... Искренно се надявам....

Коментар

Трябва сам да стигнеш до истината.После никой няма да може да те спре.
          мнооого филосовско, мноого....
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Трябва сам да стигнеш до истината.После никой няма да може да те спре.

Коментар

От мажо приятелю,а защо ще разберете от дебелите книги,които описват
              функционирането на пазарите.
              Хвърли малко светлина, че още не мога да хвана спатиите.

Коментар

• От мажо приятелю,а защо ще разберете от дебелите книги,които описват
                функционирането на пазарите.

Коментар

Не подценявай това чудовище ТИМ,можеш да го сравняваш с Фармата,а не
                  с някаква си Атерка.Ако няма някакви политически катаклизми цените на
                  ТИМ групата могат да се утроят.
                  Е това малко странно политически катаклизъм и требъл - от де?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Ти щом си value е напълно разбираемо дет си тука, ама останалата част на пазара ( с 1-2 малки изключения) в момента си е отчайващ в това отношение.
                    Друга е географията на валюто сега....една част не много далеко де...
                    Прав си, аз не случайно съм в групата солидно.
                    Последно взимах Хима на нива 70-80 стинки, а солидно влизах в ЦКБ около дъното със средна 61 стинки

Аз това и писах синергичен ефект - ТА и ФА!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      +
                      Абе никой не споменава 1 рубикон достигнат де 1 виден съфорумец много щеше да се кефи на което.
                      Привилегията вече задмина Атерата.
                      Следващ (междинен) таргет - балоняка на чичката.
                      Дано не се разорил и пропил Гекото, не всеки може да издържи достатъчно дълго на пазарните нелогичности.
                      Е Феновете тук бяха предложили бас ... ХИМ обикновенини над цената на Петрол до първи юли....

Коментар

• Не подценявай това чудовище ТИМ,можеш да го сравняваш с Фармата,а не
                        с някаква си Атерка.Ако няма някакви политически катаклизми цените на
                        ТИМ групата могат да се утроят.

Коментар

Не трябва да се тревожите за ТИМ групата,ще има още много радост и кеф.
                          +
                          Абе никой не споменава 1 рубикон достигнат де 1 виден съфорумец много щеше да се кефи на което.
                          Привилегията вече задмина Атерата.
                          Следващ (междинен) таргет - балоняка на чичката.
                          Дано не се разорил и пропил Гекото, не всеки може да издържи достатъчно дълго на пазарните нелогичности.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                            Виждам говорите за ТА и не можело се прогнзоира, като гледам какво съм писал миналата година, почти съм ковнал нивата(целите и корекцията) до стинката.

http://pazaradnes.com/технически-ана...-11-юни-20/

За протокола, аз съм value investоr, но като вкараме ТА става добра синергия
                            Ти щом си value е напълно разбираемо дет си тука, ама останалата част на пазара ( с 1-2 малки изключения) в момента си е отчайващ в това отношение.
                            Друга е географията на валюто сега....една част не много далеко де...

Коментар

• Не трябва да се тревожите за ТИМ групата,ще има още много радост и кеф.

Коментар

• Сега и аз си играх да смятам седмична бета - 1,43 е а дневната е 1,84 - брутални са тези бети. Като цяло както и да го погледнеш сме подценени. Само виж фин. коефециенти и ти става ясно.

Коментар

Working...
                                X