Не става с книги. Истината за пазара е, че единственият начин да имаш някакъв edge - тоест да познаваш в около и над 50% от случаите, е да имаш толкова много часове практически опит, че да имаш почти дежа вю за всякакви ситуации. Просто да видиш какво става и да се сетиш без да се замисляш за 5-10-15 пъти когато е било същото, и как е вероятно да се развие. Само циклене пред чартовете му е майката, и стабилна макро и микро икономика.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТрябва сам да стигнеш до истината.После никой няма да може да те спре.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТрябва сам да стигнеш до истината.После никой няма да може да те спре.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеОт мажо приятелю,а защо ще разберете от дебелите книги,които описват
функционирането на пазарите.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе подценявай това чудовище ТИМ,можеш да го сравняваш с Фармата,а не
с някаква си Атерка.Ако няма някакви политически катаклизми цените на
ТИМ групата могат да се утроят.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТи щом си value е напълно разбираемо дет си тука, ама останалата част на пазара ( с 1-2 малки изключения) в момента си е отчайващ в това отношение.
Друга е географията на валюто сега....една част не много далеко де...
Последно взимах Хима на нива 70-80 стинки, а солидно влизах в ЦКБ около дъното със средна 61 стинки
Аз това и писах синергичен ефект - ТА и ФА!Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение+
Абе никой не споменава 1 рубикон достигнат де 1 виден съфорумец много щеше да се кефи на което.
Привилегията вече задмина Атерата.
Следващ (междинен) таргет - балоняка на чичката.
Дано не се разорил и пропил Гекото, не всеки може да издържи достатъчно дълго на пазарните нелогичности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе трябва да се тревожите за ТИМ групата,ще има още много радост и кеф.
Абе никой не споменава 1 рубикон достигнат де 1 виден съфорумец много щеше да се кефи на което.
Привилегията вече задмина Атерата.
Следващ (междинен) таргет - балоняка на чичката.
Дано не се разорил и пропил Гекото, не всеки може да издържи достатъчно дълго на пазарните нелогичности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеВиждам говорите за ТА и не можело се прогнзоира, като гледам какво съм писал миналата година, почти съм ковнал нивата(целите и корекцията) до стинката.
http://pazaradnes.com/технически-ана...-11-юни-20/
За протокола, аз съм value investоr, но като вкараме ТА става добра синергия
Друга е географията на валюто сега....една част не много далеко де...
Коментар
Коментар