IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
    Всичко си има край.
    Въпросът е кога е

Коментар

• Като гледам днес всички чакат дядо Мраз да им сипе.Всичко си има край.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Дзака, пощаджиите вчера пак продаваха баце. Даже им помогнах накрая да им се изкупи айсберга на 2,315... Интересно че беше някаква къдрава бройка и се натискаха да ги дадат преди края на сесията.. нищо чудно този път наистина да приключиха. Ако ли не, все някога ще приключат и после само ще гледат така - летежа нагоре
        Да продаваха,но си мисля,че вече им приключват.Проблема им е,че акциите на клиента,който продава са в обща сметка и даже те не зная колко точно са.Преди да започнат безумното сипване до 1,95 общо по цялата сметка май са биле около 2,8 млн-колко от тях са на продаващия не се знае.Аз мисля,че в общата сметка вече са под 1 млн-не вярвам да са само на въпросния продаващ.Освен това след начина,по който продаваха в началото нищо чудно сега само да потвърждават готови ордери.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Дзака, пощаджиите вчера пак продаваха баце. Даже им помогнах накрая да им се изкупи айсберга на 2,315... Интересно че беше някаква къдрава бройка и се натискаха да ги дадат преди края на сесията.. нищо чудно този път наистина да приключиха. Ако ли не, все някога ще приключат и после само ще гледат така - летежа нагоре
          +1
          по-скоро така

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
            Няма друга такава акция на БФБ!!! Който и чужденец да иска да влиза на БФБ поне 40% от портфейла му ще е тук.Днес включихме турбото-ще има опулени както обича да казва колегата.Ванката май е продал и нещо не се кефи -споко пич нали имаш още доста.Голям продавач май вече няма-подшушнаха ми че пощата днес купували за СОБСТВЕНА сметка.

Коментар

• И отново следва инсценировки с разпродажби, да хванем малко цаца. Толкова пък огромни ли станаха печалбите от 2,15 до 2,30 ? Гледахме го вече този филм.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Прав си, само времето ще покаже, но все пак наистина има коефициенти, които подсказват какво ще покаже времето. Има и други фактори - доверие, съпричастност към миноритари и др.! Общо взето се стига до характера на инвеститора и неговата нагласа за риск. За някои това са 10000%, за други 170% /най-печелившите в днешни времена на БФБ/, а за трети до 30%.
                както и да го гледаш,както и да го обръщаш си прав в това,което си написал-всичко е въпрос на самопреценка на риска на съответния инвеститор към конкретната финансова-икономическа конюктура на пазара(а дали е така само времето ще покаже)

Коментар

• По-скоро е самолетоносач, защото все пак тук е и авиацията. Но пък дава и мощни артилерийски залпове, като каже рииияяяяу и изтърбушва айсбергите!
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    Баце, евала. Добра поличба е като си наоколо. ше има ли последно 10?
                    Нема спиране. Има повреда в спирачната система.

Коментар

• Абе малко съм объркан.

Вие как си представяте флагмана:
                      Като първата или като втората снимка
                      Attached Files
                      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                        Флагманът се превръща в ракета.
                        Миченцата ще бъдат ритуално изнасилени.
                        И ще гледкат ето така:

Баце, евала. Добра поличба е като си наоколо. ше има ли последно 10?
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Флагманът се превръща в ракета.
                          Миченцата ще бъдат ритуално изнасилени.
                          И ще гледкат ето така:

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                            и аз влязох днес на 2.33-не съм имал никога досега акции в Хим,но все си мисля че не съм сбъркал-пък времето ще покаже най-добре...успех на всички инвестирали тук
                            Прав си, само времето ще покаже, но все пак наистина има коефициенти, които подсказват какво ще покаже времето. Има и други фактори - доверие, съпричастност към миноритари и др.! Общо взето се стига до характера на инвеститора и неговата нагласа за риск. За някои това са 10000%, за други 170% /най-печелившите в днешни времена на БФБ/, а за трети до 30%.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              Не се притеснявай, и аз съм така . Важното обаче е не колко ще е утре, а колко ще бъде когато ти потрябват парите или решиш да продаваш, а аз вярвам, че си направил добра сделка. Аз продадох обикновени на 1,40, просто защото Хим надхвърли 60-70% от портфейла ми. Сега са ми 32%, но вече само прив. Та грешки винаги имат всички - едни си ги признават публично, други не.
                              и аз влязох днес на 2.33-не съм имал никога досега акции в Хим,но все си мисля че не съм сбъркал-пък времето ще покаже най-добре...успех на всички инвестирали тук

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                                Аз заредих днес, така че утре сме надолу... винаги става така при мен...
                                Не се притеснявай, и аз съм така . Важното обаче е не колко ще е утре, а колко ще бъде когато ти потрябват парите или решиш да продаваш, а аз вярвам, че си направил добра сделка. Аз продадох обикновени на 1,40, просто защото Хим надхвърли 60-70% от портфейла ми. Сега са ми 32%, но вече само прив. Та грешки винаги имат всички - едни си ги признават публично, други не.
                                Last edited by 15%; 06.03.2014, 21:18.
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X