IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
    Май само ПФБК остана...
    Елана е вчера и днес.До края на седмицата и те трябва да приключат,мисля.Ако разбира се продават със същите темпове

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
      Тука чак почват да ме дразнят как натискат цената с тия пакети...
      Май само ПФБК остана...

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
        Бобан, помисли колко му струва на мажо са прехвърли едни пари от единия си джоб в другия. Защото точно това прави при увеличения на капитала. Парите си остават под негов контрол. До като като продава на 87 ст., всеки ден в джоба му влиза ама кеш. Сто хиляди на ден ако за теб са малко пари, за други може да не са.
        Стига бе пич, разочароваш ме, толкова наивно мислене...
        Тук игрите са с много милиони, и да се накърнява целостта на схемата за някви мижави хилядарки на БФБ...
        Не че ме бърка какво пишеш. Точна по тази позиция значението на форума клони към 0. Просто ти правя другарска бележка, щото олекваш така...

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
          Тука чак почват да ме дразнят как натискат цената с тия пакети...
          Аз не издържах и отидох по други позиции, не обръщам внимание на досадата..

Коментар

• Тука чак почват да ме дразнят как натискат цената с тия пакети...

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
              Банда, а някой от вас знае ли, защо в центъра на емблемата на ТИМ (и ЗАД "Армеец"), стои Троянският кон ?[/IMG]
              А защо да не стои ? По-добре да стои, отколкото да е паднал. Хората са си го харесали
              Освен това е на фона на синя пирамида Вечен, сакрален символ
              Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

Бобан, помисли колко му струва на мажо са прехвърли едни пари от единия си джоб в другия. Защото точно това прави при увеличения на капитала. Парите си остават под негов контрол. До като като продава на 87 ст., всеки ден в джоба му влиза ама кеш. Сто хиляди на ден ако за теб са малко пари, за други може да не са.
                Банда, а някой от вас знае ли, защо в центъра на емблемата на ТИМ (и ЗАД "Армеец"), стои Троянският кон ?

Коментар

ОК ,говориш ми за начин как да си изгубиш парите.

Значи едни пари ги влагаш в увеличение на цена Х лева...записваш акции.....После продаваш същите акции на цена Х/2(ПРИМЕРНО)....с тези пари записваш ново увеличение на друга акция.....и в последствие продаваш на двойно по-ниска цена...Влиза ти отново кеш,вече на една четвърт от първоначалния.....и продължаваш с врътките.....

Коментар

• Аз тука си усредних до номинал. От там нагоре колкото и да качи (а вече е крайно време да качи) все съм доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Здрасти Себулба.....Да разбирам,че при увеличенията Мажо не е записвал с "истински " пари ли.......или ...я обясни как е процедирал при увеличенията на капитала....

Да кажем,че когато е излизал ХИМ на борсата е продавал "книги"...а после.....или на последното увеличение на ЦКБ е записал с 'фалшиви" пари....и сега продава на 60-70ст за "истински".......стига бе Разсмиваш ме

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Не гледай в паницата на старшината, новобранец!
                        Старшинка......

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            ...
                            Гледам те в Синергон в Ланда ,в Софарма ,в ССВ ,в ХИМ ,в дъщерните на Донев....

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                              Продават, докато камилчетата не са се светнали за реалната стойност на таа акция. Тогава и кукарешки не могат да вземат за артиите си...Малкия обем продадени акции може да се обясни с липсата на ликвидност на БФБ, иначе да са ви направили мажоритари досега и милионери... ...в бройки акциййй

Не бе Бобане, просто Мажо има печатница за акции, затова са тия ИПО-та и СПО-та! И 50 ст. да вземе за лев номинал, те са си 50 ст. чиста кирия... ...нещо като в "Цар Плъх" на Клавел, дето имаше котировки за фалшиви пари. Демек, ясно е, че са фалшиви, но понеже ментето е добро, ще го вземем на 70% от номинала...
                              Здрасти Себулба.....Да разбирам,че при увеличенията Мажо не е записвал с "истински " пари ли.......или ...я обясни как е процедирал при увеличенията на капитала....

Да кажем,че когато е излизал ХИМ на борсата е продавал "книги"...а после.....или на последното увеличение на ЦКБ е записал с 'фалшиви" пари....и сега продава на 60-70ст за "истински".......стига бе Разсмиваш ме

Поздрави

Коментар

• Продават, докато камилчетата не са се светнали за реалната стойност на таа акция. Тогава и кукарешки не могат да вземат за артиите си...Малкия обем продадени акции може да се обясни с липсата на ликвидност на БФБ, иначе да са ви направили мажоритари досега и милионери... ...в бройки акциййй

Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Монти...ако наистина всичко е както казваш....Мажо сигурно има печатница за пари.....Наистина....да продаваш на 4лв на ИПО...а после да купуваш на 15....и да продаваш на 88ст....става ама ако печаташ кинти:....Ама ако пък имаш печатница за кинти.....хич не ти трябва борса ,и ИПОта...и врътки.....Просто истината е друга...

Поздрави и на теб
                                Не бе Бобане, просто Мажо има печатница за акции, затова са тия ИПО-та и СПО-та! И 50 ст. да вземе за лев номинал, те са си 50 ст. чиста кирия... ...нещо като в "Цар Плъх" на Клавел, дето имаше котировки за фалшиви пари. Демек, ясно е, че са фалшиви, но понеже ментето е добро, ще го вземем на 70% от номинала...
                                Last edited by SEBULBA; 31.07.2012, 15:05.

Коментар

Working...
                                X