IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Алооо Брокерът на Продавача....да не заспа бе...то,че е горещо е ясно....ама давай ,че хората чакат...Алъш-вериш да става
    Няма bid на 0.88 - като се появи ще се активизира

Коментар

• Алооо Брокерът на Продавача....да не заспа бе...то,че е горещо е ясно....ама давай ,че хората чакат...Алъш-вериш да става

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        акции за 5000 лв са минали ... как да "бъка". Не знам какво си мисли продавача, но ако ги напуска по номинал, предполагам няма да има проблем да се пласират при 20% дивидент...
        Дори и аз ще купя
        Ако погледнеш линка ще видиш,че тук са минали около 1.5млн акции за месец....За нашите стандарти си е супер ликвидност

Коментар

За последния месец са минали около 1.5мил акции.....После борсата ни не била ликвидна....Ако всички компании бяха поне толкова ликвидни колкото тк....щеше да "бъка" от чужди инвеститори

Апропо....Продавачът защо не се показва....дали не намери за останалото купувач на "кюфте"....или просто ...свърши....Ще видим

http://www.investor.bg/companies/CHIM/view.html
          акции за 5000 лв са минали ... как да "бъка". Не знам какво си мисли продавача, но ако ги напуска по номинал, предполагам няма да има проблем да се пласират при 20% дивидент...
          Дори и аз ще купя (за привилегированите говоря.)
          Last edited by precakanoto; 02.08.2012, 16:00.
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
            Или си дава почивка...
            Може и така да е....Ще видим

Коментар

За последния месец са минали около 1.5мил акции.....После борсата ни не била ликвидна....Ако всички компании бяха поне толкова ликвидни колкото тк....щеше да "бъка" от чужди инвеститори

Апропо....Продавачът защо не се показва....дали не намери за останалото купувач на "кюфте"....или просто ...свърши....Ще видим
              Или си дава почивка...

Коментар

• За последния месец са минали около 1.5мил акции.....После борсата ни не била ликвидна....Ако всички компании бяха поне толкова ликвидни колкото тк....щеше да "бъка" от чужди инвеститори

http://www.investor.bg/companies/CHIM/view.html
                Last edited by BOBAN1; 02.08.2012, 15:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                  Може и Химимпорт Инвест да са.Тогава ще свърши на 1ст. и след 1 година.Сега какво схвана?Аз ви давам инфо,вие хвърляте пълно за празно
                  Не се сърди дзака. Само споделяме мисли и догадки.
                  Ако наистина не са Артио и инфото ти за наближаващ край е вярно имаш THUMBS UP от мен

Коментар

• Днес Елана сипват

Коментар

Може и Химимпорт Инвест да са.Тогава ще свърши на 1ст. и след 1 година.Сега какво схвана?Аз ви давам инфо,вие хвърляте пълно за празно
                      Не е майката в това можеш да бъдеш сигурен. Когато инвестор написа статията, обяснявайки кои са големите продавачите по незнайни за мен причини бяха я написали много непрофесионално, защото във въпросната статия не бяха разгледани всички причини за промяната в дяловите участия. По-късно видях, че са я допълнили и според мен там се крие ключа за палатката. Ако искаш препрочети я пак ( статията).
                      Майката при никакви обстоятелства и никога няма да продава през Елана, ПФБК или Райфайзен това може да ти бъде още едно доказателство, че не е майката.

Успешен ден на всички и все някога ще свърши пакета на продавача :-)))))))))))

Коментар

• Пакета няма край...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Да приключат със същите темпове ли? Аз доколкото схванах май Артио продават. А те си имат близо 10М акции. Не знам дали всичко ще продават, но без мятане на голямо кюфте няма да се свърши още мнооого дълго.
                          Ако имаш друго инфо, сподели!?

Коментар

Елана е вчера и днес.До края на седмицата и те трябва да приключат,мисля.Ако разбира се продават със същите темпове
                            Поне на мен миналата седмица

на 0.88 ми продаваха ПФБК
                            а на 0.879 - Елана

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Да приключат със същите темпове ли? Аз доколкото схванах май Артио продават. А те си имат близо 10М акции. Не знам дали всичко ще продават, но без мятане на голямо кюфте няма да се свърши още мнооого дълго.
                              Че Артио от кога търгуват през Елана?

Коментар

Елана е вчера и днес.До края на седмицата и те трябва да приключат,мисля.Ако разбира се продават със същите темпове

Коментар

Working...
                                X