If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
акции за 5000 лв са минали ... как да "бъка". Не знам какво си мисли продавача, но ако ги напуска по номинал, предполагам няма да има проблем да се пласират при 20% дивидент...
Дори и аз ще купя
Ако погледнеш линка ще видиш,че тук са минали около 1.5млн акции за месец....За нашите стандарти си е супер ликвидност
За последния месец са минали около 1.5мил акции.....После борсата ни не била ликвидна....Ако всички компании бяха поне толкова ликвидни колкото тк....щеше да "бъка" от чужди инвеститори
Апропо....Продавачът защо не се показва....дали не намери за останалото купувач на "кюфте"....или просто ...свърши....Ще видим
акции за 5000 лв са минали ... как да "бъка". Не знам какво си мисли продавача, но ако ги напуска по номинал, предполагам няма да има проблем да се пласират при 20% дивидент...
Дори и аз ще купя (за привилегированите говоря.)
За последния месец са минали около 1.5мил акции.....После борсата ни не била ликвидна....Ако всички компании бяха поне толкова ликвидни колкото тк....щеше да "бъка" от чужди инвеститори
Апропо....Продавачът защо не се показва....дали не намери за останалото купувач на "кюфте"....или просто ...свърши....Ще видим
Може и Химимпорт Инвест да са.Тогава ще свърши на 1ст. и след 1 година.Сега какво схвана?Аз ви давам инфо,вие хвърляте пълно за празно
Не е майката в това можеш да бъдеш сигурен. Когато инвестор написа статията, обяснявайки кои са големите продавачите по незнайни за мен причини бяха я написали много непрофесионално, защото във въпросната статия не бяха разгледани всички причини за промяната в дяловите участия. По-късно видях, че са я допълнили и според мен там се крие ключа за палатката. Ако искаш препрочети я пак ( статията).
Майката при никакви обстоятелства и никога няма да продава през Елана, ПФБК или Райфайзен това може да ти бъде още едно доказателство, че не е майката.
Успешен ден на всички и все някога ще свърши пакета на продавача :-)))))))))))
Да приключат със същите темпове ли? Аз доколкото схванах май Артио продават. А те си имат близо 10М акции. Не знам дали всичко ще продават, но без мятане на голямо кюфте няма да се свърши още мнооого дълго.
Ако имаш друго инфо, сподели!?
Може и Химимпорт Инвест да са.Тогава ще свърши на 1ст. и след 1 година.Сега какво схвана?Аз ви давам инфо,вие хвърляте пълно за празно
Да приключат със същите темпове ли? Аз доколкото схванах май Артио продават. А те си имат близо 10М акции. Не знам дали всичко ще продават, но без мятане на голямо кюфте няма да се свърши още мнооого дълго.
Елана е вчера и днес.До края на седмицата и те трябва да приключат,мисля.Ако разбира се продават със същите темпове
Коментар