IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    Пич май си объркал сайта. Е, случва се, нема да се плашиш.
    да не си за некоя тема - селски кукуруз? или трактори, комбайни, редосеялки?
    тука не беше ли темата за химическите оръжия

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      гнидите обичат всякакви биоанаболи и стимуланти
      Нощ луна звезди креват...
      В кревата той и тя...
      Тя го щипва той мълчи..
      Тя го щипва той мълчи..
      Тя го щипва и тогава, той я стиска и я мачка и стиска и я мачка и тогва....
      Тя умря...
      Ах горкичката бълха....

Коментар

• кво беше... "милиони... звезди ще сваля"

Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          гнидите обичат всякакви биоанаболи и стимуланти
          Пич май си объркал сайта. Е, случва се, нема да се плашиш.
          да не си за некоя тема - селски кукуруз? или трактори, комбайни, редосеялки?
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• ами така. тест на чутура и нагоре

Коментар

• гнидите обичат всякакви биоанаболи и стимуланти

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                То май към 1М ще отиде днес.
                Е ти го казваш като има 25К акции да се изтъргуват Кажи дали ще направи милион и половина? Аз бих казал 1,2 млн.

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                  Май никой няма да уцели оборота. Минахме 700 000. Интересното е защо още не се изтрелваме. Агрия за два дена се качи 20%, а ние по 1-2% на ден.
                  То май към 1М ще отиде днес.

Коментар

• Тече всичко тече, времето няма бряг и ни влече.......
                    И морето не е до колене....., дори на голям......
                    растем и пак ще ще растем ......
                    Всеки малък мъж мечтае да стане поет или моряк ....
                    Няма как...

Нагоре и успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                      Техничарите, пробихме ли да знам дали да слагам кебапчетата ?

чекай да минем 3 кинта, да сме сигурни един вид...
                      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Слагай кибапите! Пробива може да го чакаме на по чашка

Коментар

А така Жоре, пали скарата! Ще стане като поговорката "Един път със стомната за вода, втори път със стомната за вода и на третия път проби Хима "

Много силни биците тези дни, ни от война се плашат, ни от мечки
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Не катерим, защото това е Химимпорт. Тук движенията не следват никаква логика. Те просто се случват.

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                              Май никой няма да уцели оборота. Минахме 700 000. Интересното е защо още не се изтрелваме. Агрия с положителна репутация от 5 000 000 лева за два дена се качи 20%, а ние по 1-2% на ден.
                              Това за Агрията дето го написа Мариян е някаква грандиозна глупост, дето хич няма общо с релаността. Направо си е манипулативно за мен дори.

Коментар

• Май никой няма да уцели оборота. Минахме 700 000. Интересното е защо още не се изтрелваме. Агрия за два дена се качи 20%, а ние по 1-2% на ден.
                                Last edited by TGV; 05.03.2014, 13:24.

Коментар

Working...
                                X