Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениегнидите обичат всякакви биоанаболи и стимуланти
В кревата той и тя...
Тя го щипва той мълчи..
Тя го щипва той мълчи..
Тя го щипва и тогава, той я стиска и я мачка и стиска и я мачка и тогва....
Тя умря...
Ах горкичката бълха....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениегнидите обичат всякакви биоанаболи и стимуланти
да не си за некоя тема - селски кукуруз? или трактори, комбайни, редосеялки?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеТо май към 1М ще отиде днес.Кажи дали ще направи милион и половина? Аз бих казал 1,2 млн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеМай никой няма да уцели оборота. Минахме 700 000.Интересното е защо още не се изтрелваме. Агрия за два дена се качи 20%, а ние по 1-2% на ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеТехничарите, пробихме ли да знам дали да слагам кебапчетата ?
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеТехничарите, пробихме ли да знам дали да слагам кебапчетата ?
Коментар
-
А така Жоре, пали скарата! Ще стане като поговорката "Един път със стомната за вода, втори път със стомната за вода и на третия път проби Хима
"
Много силни биците тези дни, ни от война се плашат, ни от мечкиПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
ivandavidov
Не катерим, защото това е Химимпорт. Тук движенията не следват никаква логика. Те просто се случват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеМай никой няма да уцели оборота. Минахме 700 000.Интересното е защо още не се изтрелваме. Агрия с положителна репутация от 5 000 000 лева за два дена се качи 20%, а ние по 1-2% на ден.
Коментар
Коментар