Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Асоциацията на европейските журналисти в България (АЕЖ) - клон на международната журналистическа организация, призова днес в декларация компетентните органи в България да разследват случая с кореспондента на "Дневник" и "Капитал" във Варна Спас Спасов.
Миналата седмица Спасов получи "подарък с подтекст" - книгата "Изкуството на войната" на Сун Дзъ. Тя му беше доставена като куриерска пратка, а за подател е посочено името на Марин Митев - според официалните регистри съсобственик на дружеството ТИМ, чрез друго дружество - "ТИМ Клуб", и според публично известната информация свързан с с дружествата "Химимпорт" и "Холдинг Варна". В последните години Спас Спасов написа поредица от статии в "Дневник" и "Капитал", които търсят обясненията за противоречията около проекта "Алея Първа" във Варна, за съпротивата на немалка част от гражданите срещу него и срещу начина, по който той и в момента се реализира от "Холдинг Варна".
"Това не е първият път, когато името ТИМ се свързва с порочни практики, ограничаващи свободата на словото", се посочва в позицията. Припомня се, че през 2009 г. група варненски журналисти, в това число и кореспонденти на национални медии, разпространиха декларация, с която заявиха отказа си да отразяват граждански протести срещу застрояването на "Алея Първа" в Морската градина.
Last edited by SEBULBA; 07.08.2012, 23:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеИнтересно тук колко очаквате да се качи цената след като фрий флоута само досега се е увеличил с милиони акции? И като гледам големите не се шегуват, а продължават да изсипват.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...a_razsledvane/
Стига с тези изфабрикувани новини, и тази спекула че мажо се разкарвал - ако бе така на дали щеше да е на 88 стинки, но не прече си мислиш обратното, все пак борса е товаМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Абе тия боклуци мажоритарите няма ли да се вземат в ръце и да направят нещо по акции те си.
Иначе могат само да правят увеличения на капитала с заеми от собствената си банка които отпускат ужна банката си еи така на малка лихва
Еи едно време с този номер ме изгониха от цирка,
Вярва ми ви !!!!Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕй това е ликвидна акция, син чип, така да се каже.
Бройки имам, препоръки нямам!
Ма все пак да не забравяме че blue начи освен син и тъжен също тоже.
Мене ми е трудно да определя кое е водещото туканка от двете.
Тъй че ни бройки, ни препоръки имам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениепетдесет дни е по-точно казано
Бройки имам, препоръки нямам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеИнтересно тук колко очаквате да се качи цената след като фрий флоута само досега се е увеличил с милиони акции? И като гледам големите не се шегуват, а продължават да изсипват.
Коментар
-
ОК
Интересно тук колко очаквате да се качи цената след като фрий флоута само досега се е увеличил с милиони акции? И като гледам големите не се шегуват, а продължават да изсипват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕлана изсипа на 0.88
В началото на сесията дребните проверяват дали продавача е тук и купуват до 92 стинки ,после чакат дали ще се появи и някой слагат на 90 стинки ....След това идва акулата и продава на 90 стинки ,колкото може ,след това след като засити маркета на тази цена слиза надолу или продава на пазарна и това вече десет дни....
Има едни стотици хиляди който станаха около 60 К ...интересното е след нях какво следва ...Аз съм на мнение за още 200 К ....
Шегичка....
А ако са му последни и няма повече смятам че ще има един спринт до леФчето и нещо и после пак надолу....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЕлана защо продават??? някой знае ли?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЕлана защо продават??? някой знае ли?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар