IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Техничарите, пробихме ли да знам дали да слагам кебапчетата ?

Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• мьльонь
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
        Хайде за разнообразие да видим кой ще познае какъв оборот ще се навърти днес.

Аз залагам, че 600к ще стане без проблем, а до края на сесията ще видим 650к.
        да дам една прогноза над 700К

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
          Хайде за разнообразие да видим кой ще познае какъв оборот ще се навърти днес.

Подкрепям те!!!!!!!! Но мисля, че чужденците се поизчерпват днес... Но аз не съм спекулант.... След обяд обикновено е по добре.... Незнам как ще тръгне телефонната любов.....Очаквам ръст!!!! Хубавото е че чужденците не ги притеснява Украйна.... вече си говорихме з а това.... Кейса се оправя и то позитивно за БГ. Пуснах комент при НЕОХ по този повод... Успех на всички.....Вървим нагоре....

Коментар

• Хайде за разнообразие да видим кой ще познае какъв оборот ще се навърти днес.

Коментар

• Къде изчезнаха продавачите??????

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                Май мина по - голям пакет. Дано сега се отпуши най - накрая.
                Хубава телефонна любов...

Коментар

• Май мина по - голям пакет. Дано сега се отпуши най - накрая.

Коментар

• Добре де като няма за продаване при ССВ и ХИМ,да си купят от Зрънчо ,резултатът
                    ще е един и същ.

Коментар

• При привилегията съвсем оредя предлагането обаче
                      Last edited by dex; 05.03.2014, 11:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
                        Тия дето пикаят срещу вятъра създават ликвидност!
                        Което пък е супер, защото ще се върнат някъде.....Ако са истински играчи....

Коментар

• Тия дето пикаят срещу вятъра създават ликвидност!

Коментар

• Евентуално на по-горна граница като се намери някой да продава тогава ще започнат да натискат малко, че да му го вземат възможно на най-ниско и после пак нагоре. С още по-голяма ликвидност обаче тук няма да могат да си разиграват игричките и ще си купуват на колкото продавача си поиска. Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Еми някой така и не се научиха да не пикат срещу вятъра, ама ще се научат... по трудния начин
                              Нека пикаят.......ама ако налягането им е слабо то се връща понякога

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
                                Сега какво? Наобратно ли?!
                                Еми някой така и не се научиха да не пикат срещу вятъра, ама ще се научат... по трудния начин

Коментар

Working...
                                X