IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ха ? Дали е вярно :

Как арестуваха Тихомир, Иво и Марин (ТИМ) за кражба на БМВ през 1994 г.
    Last edited by SEBULBA; 08.08.2012, 12:14.

Коментар

• Да тул положителното е , че има купувачи въпреки големите обеми

Коментар

• Аз лично изобщо не очаквам да се качва акцията... Даже напротив...
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Асоциацията на европейските журналисти в България (АЕЖ) - клон на международната журналистическа организация, призова днес в декларация компетентните органи в България да разследват случая с кореспондента на "Дневник" и "Капитал" във Варна Спас Спасов.

Миналата седмица Спасов получи "подарък с подтекст" - книгата "Изкуството на войната" на Сун Дзъ. Тя му беше доставена като куриерска пратка, а за подател е посочено името на Марин Митев - според официалните регистри съсобственик на дружеството ТИМ, чрез друго дружество - "ТИМ Клуб", и според публично известната информация свързан с с дружествата "Химимпорт" и "Холдинг Варна". В последните години Спас Спасов написа поредица от статии в "Дневник" и "Капитал", които търсят обясненията за противоречията около проекта "Алея Първа" във Варна, за съпротивата на немалка част от гражданите срещу него и срещу начина, по който той и в момента се реализира от "Холдинг Варна".

"Това не е първият път, когато името ТИМ се свързва с порочни практики, ограничаващи свободата на словото", се посочва в позицията. Припомня се, че през 2009 г. група варненски журналисти, в това число и кореспонденти на национални медии, разпространиха декларация, с която заявиха отказа си да отразяват граждански протести срещу застрояването на "Алея Първа" в Морската градина.

Last edited by SEBULBA; 07.08.2012, 23:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
            Интересно тук колко очаквате да се качи цената след като фрий флоута само досега се е увеличил с милиони акции? И като гледам големите не се шегуват, а продължават да изсипват.
            http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...a_razsledvane/
            3 кинта че да направя доволните възвращаемости, пък после ще видим
            Стига с тези изфабрикувани новини, и тази спекула че мажо се разкарвал - ако бе така на дали щеше да е на 88 стинки, но не прече си мислиш обратното, все пак борса е това
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Абе тия боклуци мажоритарите няма ли да се вземат в ръце и да направят нещо по акции те си.
              Иначе могат само да правят увеличения на капитала с заеми от собствената си банка които отпускат уж на банката си еи така на малка лихва
              Еи едно време с този номер ме изгониха от цирка,
              Вярва ми ви !!!!
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Ей това е ликвидна акция, син чип, така да се каже.
                Бройки имам, препоръки нямам!
                Това е верно.
                Ма все пак да не забравяме че blue начи освен син и тъжен също тоже.
                Мене ми е трудно да определя кое е водещото туканка от двете.

Тъй че ни бройки, ни препоръки имам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  петдесет дни е по-точно казано
                  Ей това е ликвидна акция, син чип, така да се каже.
                  Бройки имам, препоръки нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                    Интересно тук колко очаквате да се качи цената след като фрий флоута само досега се е увеличил с милиони акции? И като гледам големите не се шегуват, а продължават да изсипват.
                    тройно

Коментар

• Интересно тук колко очаквате да се качи цената след като фрий флоута само досега се е увеличил с милиони акции? И като гледам големите не се шегуват, а продължават да изсипват.

Коментар

• петдесет дни е по-точно казано

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Елана изсипа на 0.88
                          Интересно не сте малоумни , но защо се питате непрекъснато какво става .
                          В началото на сесията дребните проверяват дали продавача е тук и купуват до 92 стинки ,после чакат дали ще се появи и някой слагат на 90 стинки ....След това идва акулата и продава на 90 стинки ,колкото може ,след това след като засити маркета на тази цена слиза надолу или продава на пазарна и това вече десет дни....
                          Има едни стотици хиляди който станаха около 60 К ...интересното е след нях какво следва ...Аз съм на мнение за още 200 К ....
                          Шегичка....
                          А ако са му последни и няма повече смятам че ще има един спринт до леФчето и нещо и после пак надолу....

Коментар

• Елана изсипа на 0.88

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Елана защо продават??? някой знае ли?
                              Абе Шемата?... Все това питаш. Как пък веднъж не попита, защо някой купува?
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Елана защо продават??? някой знае ли?
                                Няколко хипотези развихме по долу, но като цяло всичко спекулиране с инфо, то дори в нашия случай няма инфо
                                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Working...
                                X