IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Update-ната е структурата. Г-н Керезов продължава да чете форума
    http://www.chimimport.bg/uf//dl/Chim...re_2013_03.JPG

Не е препоръка.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      За едни жалки хартии за стинки сте готови да плюете по паметта на достойни хора все пак. Жалки сте като някакви отрепки, клошари, живеещи от индулгенции с надеждата на хората (без значение дали са здрави или разболели се от мъка). И кои сте вие, че да съдите и определяте тяхното душевно здраве !? Ситият на гладния не вярва. Можете преди това, да се опитате да се поставите на тяхно място и после да си раздавате диагнозите. Всезнайковците, разбиращи от всичко. Вече и психоаналитици! Затривате се в доволство и болен егоизъм. Инсайдерска сган.
      Пич, в магазина за свинско няма да чуеш да се говори за марули. Естествено, че ще говорим за акции и печалби, защо иначе сме тук. Търговията на БФБ или която и да било друга борса, да не е с идеала цел? Какво общо има фирмата Химимпорт със собствениците си? Да не би сами работниците там да са си избирали, кой да ги купи? Да не би и да си купиш акции тук или където и да било ти искат свидетелство за съдимост? Да ни линчуват всички акционери ли предлагаш, без значение кой какъв е? Ама вярно трудно се приемат не популярни/популистки мнения. Ако искаш да скърбиш за Пламен не е това мястото, където можеш да получиш съчувствие и съпричастност. Интересно ти като нямаш акции тук защо се подвизаваш в темата? Само така да се плюе за кефа.
      И да уточня, мнението си е мое и не изразява лични отношения към теб или други хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Мисля че е достойна за уважение, смелостта на марков, да изрази свободно "скандалното" си мнение.
        Споделям го в голяма част.
        Жестоко, но е истина.
        За едни жалки хартии за стинки сте готови да плюете по паметта на достойни хора все пак. Жалки сте като някакви отрепки, клошари, живеещи от индулгенции с надеждата на хората (без значение дали са здрави или разболели се от мъка). И кои сте вие, че да съдите и определяте тяхното душевно здраве !? Ситият на гладния не вярва. Можете преди това, да се опитате да се поставите на тяхно място и после да си раздавате диагнозите. Всезнайковците, разбиращи от всичко. Вече и психоаналитици! Затривате се в доволство и болен егоизъм. Инсайдерска сган.
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          И Стефан Цвайг, който чета с удоволствие.
          Всъщност и аз бих си теглил куршума от кеф, когато видя привилигированите на хима на 40 ст.
          Що бе, да не би цените на имотите да се качат С тая омраза някои биха могли да произведат електричество повече от Козлодуй
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
            Марков е едно дряновско говедо! Сигурно Кочо Честименски, на когото има посветена балада, или Ян Палах, на когото има кръстен голям булевард именно във Варна, са психично болни?
            Много тежко приемаш различното мнение бе пич.
            Но както и да е няма да падам на нивото ти, че да ти отговоря подобаващо.
            Last edited by markov; 15.03.2013, 18:21.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Тълпата/народа има нужда от изкуствено саздадени герои, защото просто няма истински такива.. въпросът е дали целта оправдава средствата и това ли е начинът...

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Как няма да подкрепяте като сте бъкани с акции на групата или като може би сте назначени служители на групата. Няма нищо по-нормално от това да подкрепяте това, в което вярвате и което искате. Едни го подкрепят вербално по форумите, други от отчаяние самопожертвователно с кибрит в ръка. Мисля, че Пламен Горанов не би трябвало да се дискутира в темата за Химимпорт. Мир на праха му.
                Разсъжденията ми по никакъв начин не са повлияни от акциите на групата. Нито съм служител нито имам кои знае каква експозиция към тях. Просто неадекватното поведение на някои хора ме дразни в случая.
                Мир на праха на момчето но трябва дебело да се подчертае че не това е начина....
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Как няма да подкрепяте като сте бъкани с акции на групата или като може би сте назначени служители на групата. Няма нищо по-нормално от това да подкрепяте това, в което вярвате и което искате. Едни го подкрепят вербално по форумите, други от отчаяние самопожертвователно с кибрит в ръка. Мисля, че Пламен Горанов не би трябвало да се дискутира в темата за Химимпорт. Мир на праха му.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Не се получи поста ми....Подкрепям Марков !
                    Аз също.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Мисля че е достойна за уважение, смелостта на марков, да изрази свободно "скандалното" си мнение.
                      Жестоко, но е истина.
                      Не се получи поста ми....Подкрепям Марков !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Kak можа да го напишеш.....
                        Аз само си го мислех, но въпреки това жалко, за това младо момче....
                        Жестоко, но е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Писна ми от простотия в тая държава !

Този човек - Пламен дето се самоуби и то по такъв мазохистичен начин според мен приживе е имал нужда от психиатрична помощ. Тове не е действие на нормална психика.

А опитите да го направят светец, постъпката героиска и да обявят национален траур на датата на смърта му са направо безумие.
                          Църквата за своите 2 000 години история е разбрала че самоубиствата трябва да се порицават!
                          Самоубиици не се опяват и погребват по християнските канони именно да не се дава грешен пример на околните.

Опитите да се изкара постъпката му героиска ще доведат само до поява на нови самоубиства от хора с нестабилна психика.

Kak можа да го напишеш.....
                          Аз само си го мислех, но въпреки това жалко, за това младо момче....

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader Разгледай мнение
                            Стига с тези протести и смутове във Варна, защото тук е форума на Химимпорт, а не на варненските протести.....
                            Нормално е да се коментират протестите защото оказват влияние върху бизнеса на групата. Към момента то е минимално, но е сериозен рисков фактор. Себулба силно надцеднява влиянието а вие го отричате напълно. Проблема е, че то ще се засилва дакато групата не успее да направи реална комуникационна стратегия за диалог със съгражданите си. Все още няма такива индикации. Манипулативните изказвания срещу Пламен Горанов само допълнително уврещадат имиджа, а това е последното от което се нуждае ТИМ в този момент.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                              И Хемингуей се самоуби, но не го четем заради това. Напротив - заради усилията цял живот да пише и любовта му към живота. Понякога тя е изпепеляваща
                              За това някой хора ги ценят повече от дуги, не самоубийствата. Иначе, и Марешки се самоуби - поличиески
                              И Стефан Цвайг, който чета с удоволствие.
                              Всъщност и аз бих си теглил куршума от кеф, когато видя привилигированите на хима на 40 ст.

Коментар

• И Хемингуей се самоуби, но не го четем заради това. Напротив - заради усилията цял живот да пише и любовта му към живота. Понякога тя е изпепеляваща
                                За това някой хора ги ценят повече от дуги, не самоубийствата. Иначе, и Марешки се самоуби - поличиески
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X