IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Писна ми от простотия в тая държава !

Този човек - Пламен дето се самоуби и то по такъв мазохистичен начин според мен приживе е имал нужда от психиатрична помощ. Тове не е действие на нормална психика.

А опитите да го направят светец, постъпката героиска и да обявят национален траур на датата на смърта му са направо безумие.
    Църквата за своите 2 000 години история е разбрала че самоубиствата трябва да се порицават!
    Самоубиици не се опяват и погребват по християнските канони именно да не се дава грешен пример на околните.

Опитите да се изкара постъпката му героиска ще доведат само до поява на нови самоубиства от хора с нестабилна психика.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      предлагам да затваряме вече седянката, а !?
      Съгласен. Ама са се народили разни тролове, които нито имат акции тук или където и да било и само плюят.

Коментар

• предлагам да затваряме вече седянката, а !?
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от CIA Разгледай мнение
          Всички тези новини от днес са опит на ТИМ да спре резонните атаки на хората срещу себе си. Ето и това е от днес:

"ТИМ отвръща на удара. Започнаха спонсорирани (платени) публикации срещу паметта на Пламен от уж лични профили. Успях да направя скрийншот преди да ме блокира въпросния профил и на който ясно се вижда, че публикацията е спонсорирана. Много грозна и жалка картинка.
          Можете да видите на записите ми от митингите на www.yvobojkov.com, че винаги се случва ораторите да си подсказват и напомнят кое не е казано. А Пламен нееднократно е заставал с лицето си срещу ТИМ и това може много лесно да бъде проследено. Това да се гавриш с труп е отвъд разбиранията ми за каквато и да е човещина."

Ама айде, давайте и вие, защитавайте мутрите от ТИМ и си живейте с мутрите щом ви харесва. Жалка история.

П.П. Въпросната дама Viara Apostolova, както се сещате вече си е изтрила профила във фейсбук: https://www.facebook.com/viara.apostolova.9
          А ти защо си толкова ядосан от това ново видео? Наистина не видях каква точно беше гаврата с паметта на момчето, а и не стана ясно и защо се е запалил, а просто се навързаха няколко удобни факта. Аз лично не мога да разбера, как точно ще имаш 2 тези, които искаш да изразиш и ще забравиш едната? Между другото, операторът, който казва на клипа на Пламен да вика срещу ТИМ не го познава, за първи път го вижда. Та от къде точно знае какво е искал да каже, че даже и да му напомни, че го е забравил? А същия оператор постоянно снима изявите на г-ца архитектката срещу ТИМ. Странно и защо от първото видео, което излезе беше изрязано само изказването му срещу ТИМ и не се показа това срещу Кирил Йорданов. Та никой не казва, че Пламен е нямал цел, борба или нещо друго, това което показва клипът е, че Зелените също толкова удобно манипулират и енергията на тълпата и дирижирано поднасят информацията, за да извадят дивиденти за своята кауза на чужд гръб. Същите Зелени също така и обясняваха, как имало провокатори на протестите, които да дирижират агресията на протестиращите. Е питам аз, този на клипчето не правили същото?

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
            Надявам се подобаващо да си го отиграл.
            Така остават още двама трима да се съберете и пак старата песен да се почне Тактично мисля ви оставям, се пените на воля. Успех утре
            Не съм то отиграл , мислех Зрънчо да го купувам ,но един майстор продаде 100 К на 39 ст и ме отказа а днес направо индексният си напазарува 160 К от някой зорлия....
            Така че мислех да го отигравам ,но не рискувах... като спомена за това беше предното влизане в Софикс и цената от 70 стинки...
            Утре ще е интересно....в надлъгването..
            Успех на спекулантите в Зрънчо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Ами ако не беше голяма част вярно ,нямаше да пишем....
              Надявам се подобаващо да си го отиграл.
              Така остават още двама трима да се съберете и пак старата песен да се почне Тактично мисля ви оставям, се пените на воля. Успех утре
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Що бе говорим си - давай късо и си ти това надъхване ли е - съжалявам ако нещо не си ме разбрал, тук има няколко персони дето лягат и става с една мисъл и нон стоп спам пишат срещу групата, кво да прави свободна държава сме
                Ами ако не беше голяма част вярно ,нямаше да пишем....

Коментар

Бъркаш ме с някой Аз имам около 5-6 поста тук по темата. И мисля да не си губя времето повече. Надъхвайте се, няма да ви преча
                  Що бе говорим си - давай късо и си ти това надъхване ли е - съжалявам ако нещо не си ме разбрал, тук има няколко персони дето лягат и става с една мисъл и нон стоп спам пишат срещу групата, кво да прави свободна държава сме

Коментар

Ами така си е много балъци имаше на високото да купуват, то не беше само Хима, а почти всички активи - винаги има потенциал за късите, докато не е нулата така че деразай.
                    Всеки има глава на раменете си, но да се повтаря тенденциозно едно и също от няколко души месеци наред във форум, е да не казвам какво .....
                    Бъркаш ме с някой Аз имам около 5-6 поста тук по темата. И мисля да не си губя времето повече. Надъхвайте се, няма да ви преча

Коментар

Ами то за къса продажба потенциала май се е изчерпал Все пак от 17 на 1 кинта бая падане се случи. И феновете на групата бая загуби понесоха. Ами вие разбирате по-добре, аз не съм финансов експерт. Всеки си има глава на раменете и си знае. Айде успех!
                      Ами така си е много балъци имаше на високото да купуват, то не беше само Хима, а почти всички активи - винаги има потенциал за късите, докато не е нулата така че деразай.
                      Всеки има глава на раменете си, но да се повтаря тенденциозно едно и също от няколко души месеци наред във форум, е да не казвам какво .....

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                        Хе-хе старшинките явно вече са се насрали, щом прибягват до измами и манипулации!
                        То е... и обяснението

"Не съм карал насила Пламен да се качва на трибуната и да вика срещу ТИМ. Няма спор, че съм до него и си говорим, но аз просто му казах на ухо, че не само Киро е проблем, ами ТИМ е по-големият проблем на Варна, защото всички в града са роби на ТИМ", твърди явно притесненият Николов, който цял месец вика по улиците на Варна срещу ТИМ и призовава останалите протестиращи към същото.

Коментар

Давай тогава къса продажба, щом никой бизнес не трябва прави пари от финансови операции
                          Ами то за къса продажба потенциала май се е изчерпал Все пак от 17 на 1 кинта бая падане се случи. И феновете на групата бая загуби понесоха. Ами вие разбирате по-добре, аз не съм финансов експерт. Всеки си има глава на раменете и си знае. Айде успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                            Ти рекета и точенето на пенсионни фондове "бизнес" ли наричаш ?
                            А ти одитирани парични потоци ли имаш, че знаеш точно кои финансови приходи от къде са?

Не мога разбера, кво се пените давайте на късо и толкова или нещо ви е шубе?! Честно казано едно и също като латерна се повтаря от месеци наред, малко почивка няма ли направите - удряй късо нали викаш никва стойност няма.
                            Last edited by needtoknowmore; 14.03.2013, 19:33.

Коментар

Хубаво. Вчера предложих на един твой ортак тук да анализираме "групата" и да видим в кой от бизнесите на "групата" има оперативна печалба, а не само нетна печалба на база счетоводни и финансови врътки при които се покрива оперативната загуба и се перат пари от сивите бизнеси на ТИМ. Айде давайте.
                              Давай тогава къса продажба, щом никой бизнес не трябва прави пари от финансови операции

Коментар

Ами иди се палиш като искаш, имаш глава на раменете, кво ме занимаваш с глупости. Прави си с Бубето темата и ги плюйте колкото искате, все ми е тази
                                Хубаво. Вчера предложих на един твой ортак тук да анализираме "групата" и да видим в кой от бизнесите на "групата" има оперативна печалба, а не само нетна печалба на база счетоводни и финансови врътки при които се покрива оперативната загуба и се перат пари от сивите бизнеси на ТИМ. Айде давайте.

Коментар

Working...
                                X