IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво сте се умълчали ?!

Купувайте , продавайте , търговия да се върти

Коментар

• Интересна постановка при привилегированите: от сутринта пада без абсолютно никакъв офертен натиск на Аска! Наистина продавачите продават много панирано. Виждал съм го често за кратко време, но тук е от сутринта така ....
      Last edited by Дан; 09.10.2013, 12:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Кой купи пакетите?
        Батя нали каза, че няколко човека с него са купили част от акциите. Стига да не се е пошегувал.

Коментар

• Кой купи пакетите?

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
            Защо имам съмнението, че някой продава на късо. Вие как мислите?
            По която и позиция на БФБ да метнеш 50 К акции, веднага се появява пушек от "късото" и всичко се разсмърдява....

Коментар

• Защо имам съмнението, че някой продава на късо. Вие как мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Гетов,
                прав си за 10 % ,но забравяш че пакета при ХИМ прив е минал на 1,53 но масовката купи над 1,61...
                Така че е по добре да излизаш от ХИМ обик на 1,2- 1,3 но това оказва натиск на привилигированите под 1,6 а това вече паникьосва много от дребните...
                За мен прив са по добра оферна за влизане заради това ,че толкова съм се парил от ТИМ и там те поне нещо дават..
                За сега мача е за телевизор ,както писах преди 10 дни...
                А после...маркет...
                За това и го следя....
                Разбира се, че е за телевизор. Ала обикновени на 1.20 и привилегировани на 1.50 няма да откажа. Това, което искам да кажа е, че първото сигурно ще го дочакам до края на седмицата, второто по-трудно. Затова и писах от гледната точка на потенциален купувач, че обикновените са ми по-интересни.

Коментар

• Не правете драми колеги, нормални пазарни движения - страх и алчност се редуват, класика!
                  Радвайте се че има ликвидност и търговия... пък и не всеки е достоен да има от тази акция... не и на този етап

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    Същото се отнася и за обикновените. Но с разликата, че там е купувано на 1.10 и продажба до 1.22 си е поне 10% доходност за има, няма 3 седмици. При привилегированите купеното на 1.53 не носи същата доходност ако се шътнат на 1.60. Освен това търсенето на обикновените (ликводността) е по-голяма, т.е излиза се по-лесно. Мое мнение, без препоръки.
                    Гетов,
                    прав си за 10 % ,но забравяш че пакета при ХИМ прив е минал на 1,53 но масовката купи над 1,61...
                    Така че е по добре да излизаш от ХИМ обик на 1,2- 1,3 но това оказва натиск на привилигированите под 1,6 а това вече паникьосва много от дребните...
                    За мен прив са по добра оферна за влизане заради това ,че толкова съм се парил от ТИМ и там те поне нещо дават..
                    За сега мача е за телевизор ,както писах преди 10 дни...
                    А после...маркет...
                    За това и го следя....

Коментар

но защо пада така без съпротива...Толкова ИП влезнаха....
                      Цялата ТИМ група....
                      Нямам категоричен отговор.
                      Флагманът пада, може да повлече и групата, макар че на мен субективно обратната последователност ми изглежда по-естествена.
                      А обикн. и прив. би следвало да стоят фотогенично една към друга. Имахме разфокусиране. Търси се нова равновесна точка.

Коментар

• Въпрос към продавачите-кой купува от вас?
                        Имам една теория, големи купувачи обират тихо и кротко всичко на тези цени, а като свършат евтините хартии ще се лети /това последното ми е мечта/

Не е препоръка

Коментар

Гетов,
                          ако подомна идея мине на някой, който купи големите пакети на 1,6 лв ще стане доста интересно при привилигированите..
                          търсих информация, кой купи големия пакет ,но нищо не пишете за разлика от друг път..
                          Този другар Ше си брани ли позицията или Ше я превърне в ски писта...
                          Същото се отнася и за обикновените. Но с разликата, че там е купувано на 1.10 и продажба до 1.22 си е поне 10% доходност за има, няма 3 седмици. При привилегированите купеното на 1.53 не носи същата доходност ако се шътнат на 1.60. Освен това търсенето на обикновените (ликводността) е по-голяма, т.е излиза се по-лесно. Мое мнение, без препоръки.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                            Имаме победител!
                            Да...както казва Каролев ,близо е момента да стана алкохолен бос ....от басове...
                            но защо пада така без съпротива...Толкова ИП влезнаха....
                            Цялата ТИМ група....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              И да съм купил, и да не съм, все така става

Много хамалската продавате бре

Коментар

• И да съм купил, и да не съм, все така става

Много хамалската продавате бре
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X