Имаме победител!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеА дали си вярваш ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеколко броя ти продаде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПродаде ми някакъв КОБОС - някой има ли повече инфо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГетов,
ако подомна идея мине на някой, който купи големите пакети на 1,6 лв ще стане доста интересно при привилигированите..
търсих информация, кой купи големия пакет ,но нищо не пишете за разлика от друг път..
Този другар Ше си брани ли позицията или Ше я превърне в ски писта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеВ момента обикновените отново станаха по-интересни. Поне за мен.
ако подомна идея мине на някой, който купи големите пакети на 1,6 лв ще стане доста интересно при привилигированите..
търсих информация, кой купи големия пакет ,но нищо не пишете за разлика от друг път..
Този другар Ше си брани ли позицията или Ше я превърне в ски писта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНека стигне 1,60-1,61 лв..... където беше втората разпроджба ,па тогава ще го мислим накъде и до кога...
За протокола на 1,65 имам бас... така че се напънето поне дотам да я свалите.....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНека стигне 1,60-1,61 лв..... където беше втората разпроджба ,па тогава ще го мислим накъде и до кога...
За протокола на 1,65 имам бас... така че се напънето поне дотам да я свалите.....
Не е препоръка...
Коментар
Коментар