IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
    Струва ми се, че мнозина от притежаващите тук, в това число и аз, не допускаме или не искаме да допуснем, че може да сме сбъркали със залозите..
    Което е доста вероятно. Поне краткосрочно. Твърде много хора си купиха и продължават да купуват. Идеални условия да се приберат парите на дребните риби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Защо трябва да я подкрепям... мислиш че не обичам да купувам евтино от паникьори ли!?
      +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Защо трябва да я подкрепям... мислиш че не обичам да купувам евтино от паникьори ли!?
        Това също е правилно. Аз обичам да купувам обаче още по-евтино. Над 1.20 не ми е интересно.

Коментар

• По принцип номерът работи за дребни печалби. Нашата борса е доста дървена и новините на практика не ѝ влияят никак за разлика от по-големите пазари. При ЦКБ внимателните за един-два месеца можеха да направят на три пъти по 7 - 10% профит. Това за мен е ОК и даже подобни врътки носят недвусмислени ползи за борсата.

За мен точно по ХИМ и ХИМП този сценарий е малко вероятен точно в този момент. Струва ми се, че мнозина от притежаващите тук, в това число и аз, не допускаме или не искаме да допуснем, че може да сме сбъркали със залозите. А няма какво да се лъжем, тимовците не веднъж и дваж са бъзикали дребните риби...

Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
          Според мен от вчера разпродават паникьосали се спекуланти тук, които влизат в категорията "треперещи ръце", с презумцията, че сега протестите ще продължат и ще доведат до сваляне на правителството, а това ще срути борсата. Вие какво ще кажете?

* не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
            Важното е да става дискусия и да има мнения
            Нищо не твърдя иначе. Не съм съгласен обаче с ъпърските твърдения, че когато акцията пада се "брулят круши" или става въпрос за "треперещи ръчички". Просто си има хора, които играят и тънките движения и си правят някой лев и при падащ пазар. Ако успеят мога само да кажа евала - в моите очи нито са круши, нито ръцете им треперят. Тяхна си работа. Аз лично имам акции в момента, но само гледам.

Коментар

• Това движение вече сме го виждали преди година май беше. Тогава разпродадох на 1.30 и купих отново на 0.90. Не казвам, че ще се повтори, но не го и изключвам. Тук поне се движи цената...

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                Гледам че не защитава позицията дори вербално

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Евала! Ето това е точно в десятката и добър отговор за Христо Христов.
                  Важното е да става дискусия и да има мнения

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Мен не ме интересува кой продава, а на каква цена да си купя акциите които продадох

Мнението ми не е препоръка за търговия!
                    Евала! Ето това е точно в десятката и добър отговор за Христо Христов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                      Според мен от вчера разпродават паникьосали се спекуланти тук, които влизат в категорията "треперещи ръце", с презумцията, че сега протестите ще продължат и ще доведат до сваляне на правителството, а това ще срути борсата. Вие какво ще кажете?

* не е препоръка.
                      Нещо такова.
                      Дето се вика - пускането на кръвчица е болезнен и неприятен, но оздравителен процес
                      А относно падането на правителството, както съм писал многократно - колкото по-рано изгоним това некадърно, крадливо и вредно за България правителство, толкова по-добре за икономиката и БФБ в частност!

Коментар

Ой, ой..Само да не вземе и Батката да продава, че тогава ни се разказа играта
                        Мен не ме интересува кой продава, а на каква цена да си купя акциите които продадох

Мнението ми не е препоръка за търговия!

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                          Той е дългосрочен
                          Вече и аз.............

Коментар

Гледам че не защитава позицията дори вербално
                            Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Той е дългосрочен

Коментар

• Ой, ой..Само да не вземе и Батката да продава, че тогава ни се разказа играта

Коментар

Working...
                                X