IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имаме победител!

Коментар

• Добре де пак се започва с тия айсберги. Има ли още пакетни бройки някакви, към които някой да се стреми че за това да се натиска и да се обират по ниското?

Коментар

• МОНТИ, близо си до баса

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
          А дали си вярваш ...
          За съжаление да, или няма да се качват както би ми се искало, което за мен е равнозначно.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            колко броя ти продаде?
            И вчера и днес ми продава КОБОС...

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
              Продаде ми някакъв КОБОС - някой има ли повече инфо?
              колко броя ти продаде?

Коментар

• Продаде ми някакъв КОБОС - някой има ли повече инфо?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                  По-скоро второто.
                  А дали си вярваш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Гетов,
                    ако подомна идея мине на някой, който купи големите пакети на 1,6 лв ще стане доста интересно при привилигированите..
                    търсих информация, кой купи големия пакет ,но нищо не пишете за разлика от друг път..
                    Този другар Ше си брани ли позицията или Ше я превърне в ски писта...
                    По-скоро второто.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                      В момента обикновените отново станаха по-интересни. Поне за мен.
                      Гетов,
                      ако подомна идея мине на някой, който купи големите пакети на 1,6 лв ще стане доста интересно при привилигированите..
                      търсих информация, кой купи големия пакет ,но нищо не пишете за разлика от друг път..
                      Този другар Ше си брани ли позицията или Ше я превърне в ски писта...

Коментар

Нека стигне 1,60-1,61 лв..... където беше втората разпроджба ,па тогава ще го мислим накъде и до кога...
                        За протокола на 1,65 имам бас... така че се напънето поне дотам да я свалите.....
                        Не е препоръка...
                        Няма да е лошо да купим и на 1.65...

Коментар

Нека стигне 1,60-1,61 лв..... където беше втората разпроджба ,па тогава ще го мислим накъде и до кога...
                          За протокола на 1,65 имам бас... така че се напънето поне дотам да я свалите.....
                          Не е препоръка...
                          В момента обикновените отново станаха по-интересни. Поне за мен.

Коментар

• Нека стигне 1,60-1,61 лв..... където беше втората разпроджба ,па тогава ще го мислим накъде и до кога...
                            Не е препоръка...

Коментар

• До кога ли ще продължи промицията, че кеша свършва...

Коментар

• Имам, но съм учуден от ъпърските дългосрочни настроения..Беше явно, че икономиката не защитава ръста на акциите..Ще купя още ако цените станат изгодни- затова е важно да имаш винаги кеш

Коментар

Working...
                                X