Забелязвам, че "троловете" пак наотворили 100 акаунта през уикенда и се подковали с идеи как да оспамят форума!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяма отношение към холдинга.
А биволци пак търсят под бивола - теле.
Тия има дай да критикарстват със и без основание.
В случая поплюват неоснователно. Не можеш да продадеш акции на търговско дружество, било то и държавно и да прибереш парите в някакъв държавен фонд - незаконно.
Та, критикарстване без мисъл!
Ако имаш да кажеш нещо смислено - добре, иначе просто си трай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtm_25 Разгледай мнение
А биволци пак търсят под бивола - теле.
Тия има дай да критикарстват със и без основание.
В случая поплюват неоснователно. Не можеш да продадеш акции на търговско дружество, било то и държавно и да прибереш парите в някакъв държавен фонд - незаконно.
Та, критикарстване без мисъл!
Коментар
-
Колега 2012,
напълно съм съгласен с тебе!
Разбира се, че трябва да има ОСА и до 14 дни след него (т.е. 12 за купувачите поради Т+2 сетълмента). Но предполгах, че може да има вече някъкви ориентировъчни дати или слухове, кога ще е се проведе ОСА-то! .
И затова питах с цел да не пропусна . Следя за много работи - БФБ, Франкфурската Борса, Американските пазари - NYSE, NASDAQ, AMEX, CME + пазарите на суовини и валутните пазари (AUD, CHF, JPY към Eвро и $). Когато си затрупан от информация, можеш да пропуснеш нещо много елементарно! Затова питам. Мисля, че ме разбираш.
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениезащо задаваш глупави въпроси при положение, че не си за първа година на борса?
...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолеги,
тук до коя дата може човек да си купи Привилегировани акции и да получи Дивидент?
Мерси предварително за отоговорите!
нали трябва да има ОСА на което да се гласува дивидента и после обикновено след 2 седмици е датата към която привилегированите получават дивидент
за 2010 година дивидента бе гласуван от общото събрание на акционерите на 28 юли 2011 г. и право на дивидент имаха акционерите към 11 август 2011 г.
за 2011 година дивидента бе гласуван от общото събрание на акционерите на 15.08.2012 г. и право на дивидент имаха акционерите към 29.08.2012 год
не по-рано от август ще има ОСА за да може дивидента да го изплатят по нова година ...................... все пак тук гледат да направят ОСА на възможно последната дата по закон и дивидента да го изплатят на последната дата по закон...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеТук днес осетих напън за на доле.
Дали е сам или има и помощници.
Допълвай си и си чакай следващия откат нагоре.
Те и янките напънаха до 65 ст. чак, ама после дали не им беше криво, като гледаха след месец само, как с хубави обеми отиде на 1,65
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеИ Стефан Цвайг, който чета с удоволствие.
Всъщност и аз бих си теглил куршума от кеф, когато видя привилигированите на хима на 40 ст.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеUpdate-ната е структурата. Г-н Керезов продължава да чете форума
http://www.chimimport.bg/uf//dl/Chim...re_2013_03.JPG
Не е препоръка.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеИ Стефан Цвайг, който чета с удоволствие.
Всъщност и аз бих си теглил куршума от кеф, когато видя привилигированите на хима на 40 ст.
-----------------
не е препоръка, освен четете Стефан Цвайг !
Коментар
Коментар