Първоначално изпратено от unsworth
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗащо трябва да я подкрепям... мислиш че не обичам да купувам евтино от паникьори ли!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗащо трябва да я подкрепям... мислиш че не обичам да купувам евтино от паникьори ли!?
Коментар
-
По принцип номерът работи за дребни печалби. Нашата борса е доста дървена и новините на практика не ѝ влияят никак за разлика от по-големите пазари. При ЦКБ внимателните за един-два месеца можеха да направят на три пъти по 7 - 10% профит. Това за мен е ОК и даже подобни врътки носят недвусмислени ползи за борсата.
За мен точно по ХИМ и ХИМП този сценарий е малко вероятен точно в този момент. Струва ми се, че мнозина от притежаващите тук, в това число и аз, не допускаме или не искаме да допуснем, че може да сме сбъркали със залозите. А няма какво да се лъжем, тимовците не веднъж и дваж са бъзикали дребните риби...
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеСпоред мен от вчера разпродават паникьосали се спекуланти тук, които влизат в категорията "треперещи ръце", с презумцията, че сега протестите ще продължат и ще доведат до сваляне на правителството, а това ще срути борсата. Вие какво ще кажете?
* не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеВажното е да става дискусия и да има мнения
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеГледам че не защитава позицията дори вербално
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЕвала! Ето това е точно в десятката и добър отговор за Христо Христов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМен не ме интересува кой продава, а на каква цена да си купя акциите които продадох
Мнението ми не е препоръка за търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеСпоред мен от вчера разпродават паникьосали се спекуланти тук, които влизат в категорията "треперещи ръце", с презумцията, че сега протестите ще продължат и ще доведат до сваляне на правителството, а това ще срути борсата. Вие какво ще кажете?
* не е препоръка.
Дето се вика - пускането на кръвчица е болезнен и неприятен, но оздравителен процес
А относно падането на правителството, както съм писал многократно - колкото по-рано изгоним това некадърно, крадливо и вредно за България правителство, толкова по-добре за икономиката и БФБ в частност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеОй, ой..Само да не вземе и Батката да продава, че тогава ни се разказа играта
Мнението ми не е препоръка за търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеОй, ой..Само да не вземе и Батката да продава, че тогава ни се разказа игратаМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеОй, ой..Само да не вземе и Батката да продава, че тогава ни се разказа играта
Коментар
Коментар