Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеСпекулантските стопове са се задействали. На 5% профит, може би са сложили 2% стоп
Както казва Пончо, после накъде ? Да не би да търсят сигурност в атерата ???
Като удари номинал при привилегированите, ще осредняваме на 20% дивидентна доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНека се брули, няма лошо. Замезих доволно и на 1.68.
Ако и по доле сервират такива суджуци - пак няма откажем
но сега е есен и крушите и да ги брулиш и да не ги брулиш сами падат...
понеже за мен цените на ХИМ обик и прив са на тези нива..
беше ми интересно как ще стане баланса през 15 ст а не през 30 ст ...е вече и ХИМ обик. се върнаха около 1,35...на 1,65...
Не е препоръка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеСпекулантските стопове са се задействали. На 5% профит, може би са сложили 2% стоп
Като удари номинал при привилегированите, ще осредняваме на 20% дивидентна доходност.
* Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВсички сме така, не се притеснявай!
Или големите мозъци /купувачите на пакетите/ нещо са се пообъркали с последните сделки, или сега просто се "брули крушата" и който издържи на напрежението.
Ако и по доле сервират такива суджуци - пак няма откажем
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеУж цените щяха да катерят, а то към номинал тръгна, стегнете се че съм набил семейното имане тук
Като удари номинал при привилегированите, ще осредняваме на 20% дивидентна доходност.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеУж цените щяха да катерят, а то към номинал тръгна, стегнете се че съм набил семейното имане тук!
Или големите мозъци /купувачите на пакетите/ нещо са се пообъркали с последните сделки, или сега просто се "брули крушата" и който издържи на напрежението.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТой може и да се похвали, ама по-интересно е накъде с парите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНали не забравяш че там имаше обратно изкупуване ....
Където Донев купуваше еФтино и му продаваше скъпо...
После премести таргета ... като има обратно изкупуване ... защо да ги дава еФтино
Но акционерите вярват, че е по-добър ... мажотърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНякой има ли инфо кой продава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеКато мина пакета на пъпката при фармата на около 2 и малко, и там се задържа известно време, преди да я надуят до 3,30
Където Донев купуваше еФтино и му продаваше скъпо...
Сладка работа...
Лошото в тази позиция ако някой и да иска и да си купи ..казва ами при 10 милиона акции ..винаги ще се намери кой да ми продаде еФтино..
Купувача не бърза.... там е разкоФничето....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЛоша работа, струва ми се вратата отеснява........
Имам и не е препоръкатърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
Коментар