IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
    Според мен от вчера разпродават паникьосали се спекуланти тук, които влизат в категорията "треперещи ръце", с презумцията, че сега протестите ще продължат и ще доведат до сваляне на правителството, а това ще срути борсата. Вие какво ще кажете?

* не е препоръка.

Коментар

• Според мен от вчера разпродават паникьосали се спекуланти тук, които влизат в категорията "треперещи ръце", с презумцията, че сега протестите ще продължат и ще доведат до сваляне на правителството, а това ще срути борсата. Вие какво ще кажете?

* не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
        Спекулантските стопове са се задействали. На 5% профит, може би са сложили 2% стоп
        Както казва Пончо, после накъде ? Да не би да търсят сигурност в атерата ???
        Като удари номинал при привилегированите, ще осредняваме на 20% дивидентна доходност.
        извинявам се за вметката но Атера освен силен ръст,притежава и висока сигурност на вложените средства-да не говорим че тепърва се очаква повишение в цената след застоя от последните няколко месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Нека се брули, няма лошо. Замезих доволно и на 1.68.
          Ако и по доле сервират такива суджуци - пак няма откажем
          Не знам откъде навлезе този термин брулени на круши ...
          но сега е есен и крушите и да ги брулиш и да не ги брулиш сами падат...

понеже за мен цените на ХИМ обик и прив са на тези нива..
          беше ми интересно как ще стане баланса през 15 ст а не през 30 ст ...е вече и ХИМ обик. се върнаха около 1,35...на 1,65...
          Не е препоръка..

Коментар

Спекулантските стопове са се задействали. На 5% профит, може би са сложили 2% стоп
            Като удари номинал при привилегированите, ще осредняваме на 20% дивидентна доходност.
            Гледайте малко на по-високо ниво. Според мен тази акция е най-добре отразяващата нашия пазар и реагира на много повече фактори. Мисля, както казах и по-рано днес, че тук се калкулират и политическите сътресения от днес и евентуалните последици, които биха имали.

* Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Всички сме така, не се притеснявай !

Или големите мозъци /купувачите на пакетите/ нещо са се пообъркали с последните сделки, или сега просто се "брули крушата" и който издържи на напрежението .
              Нека се брули, няма лошо. Замезих доволно и на 1.68.
              Ако и по доле сервират такива суджуци - пак няма откажем

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                Уж цените щяха да катерят, а то към номинал тръгна, стегнете се че съм набил семейното имане тук
                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                  Уж цените щяха да катерят, а то към номинал тръгна, стегнете се че съм набил семейното имане тук
                  Всички сме така, не се притеснявай !

Или големите мозъци /купувачите на пакетите/ нещо са се пообъркали с последните сделки, или сега просто се "брули крушата" и който издържи на напрежението .
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Уж цените щяха да катерят, а то към номинал тръгна, стегнете се че съм набил семейното имане тук
                    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                      Той може и да се похвали, ама по-интересно е накъде с парите?
                      Ще ги връща

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Нали не забравяш че там имаше обратно изкупуване ....
                        Където Донев купуваше еФтино и му продаваше скъпо...
                        Точно там е разкоФничето - докато донев купуваше и продаваше акцията стоеше...
                        После премести таргета ... като има обратно изкупуване ... защо да ги дава еФтино
                        Но акционерите вярват, че е по-добър ... мажо

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                          Някой има ли инфо кой продава?
                          Той може и да се похвали, ама по-интересно е накъде с парите?

Коментар

Като мина пакета на пъпката при фармата на около 2 и малко, и там се задържа известно време, преди да я надуят до 3,30
                            Нали не забравяш че там имаше обратно изкупуване ....
                            Където Донев купуваше еФтино и му продаваше скъпо...
                            Сладка работа...
                            Лошото в тази позиция ако някой и да иска и да си купи ..казва ами при 10 милиона акции ..винаги ще се намери кой да ми продаде еФтино..
                            Купувача не бърза.... там е разкоФничето....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              Лоша работа, струва ми се вратата отеснява........
                              Имам и не е препоръка
                              Като мина пакета на пъпката при фармата на около 2 и малко, и там се задържа известно време, преди да я надуят до 3,30

Коментар

• Лоша работа, струва ми се вратата отеснява........
                                Имам и не е препоръка

Коментар

Working...
                                X