Ама големи са... с тия въшливи айсберги с по 100тина бройки. Какво точно се цели, да откажат хората да купуват ли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ех ма сте заядливи и двамата спрямо Пип ..... Аз само бих го поздравил,ако найстина си е променил мнението по някакъв начин и е взел решение,което до преди месеци е смятал за грешно ..... И тук не става въпрос дали покупката на Хим е грешка или не,а в това че е променил решението спрямо новата ситуация ....
Браво пожелавам все по-малко "убедени" хора в правотата си и все повече хора подлагащи на съмнение свой предишни действия и адаптиращи се към момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБрех че бързо пълниш кошницата.
А само преди два месеца всичко ти беше черно пред очите и ми хващаше басове че ще ходим под 300 точки. Добре че нямаме къси, че можеше яко да се нажулишНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСпоко, всичко под конрол. Все още ми е акция номер 2.
Като не можах да допълня прив-ни допълних пък от обикновените.
Вече заедно с ЦКБ-то съотн-то им към прив-те се вдигна над 1/2.
Такъв спред от 70стинки е абсолютно неестествен и по който и начин да се затвори - ще съм на кяр
А само преди два месеца всичко ти беше черно пред очите и ми хващаше басове че ще ходим под 300 точки. Добре че нямаме къси, че можеше яко да се нажулиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТе не продават на дребно през пазара.
А това с неможенето да си купиш обратно, след като си продал, тепърва ще го наблюдаваш.
Нарича се пропуснати ползи и е редовно явление при бичи пазар
Като не можах да допълня прив-ни допълних пък от обикновените.
Вече заедно с ЦКБ-то съотн-то им към прив-те се вдигна над 1/2.
Такъв спред от 70стинки е абсолютно неестествен и по който и начин да се затвори - ще съм на кяр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеХм още няма инфо. Тия шотландци ще се окажат по-смотани и от Арти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеДааа, до скоро на много компании се слагаше етикет "Лош Мажо" - помниме Монти приерно и не само той. Днес даже и той казва, че си е купил от "силните на деня". Та дори и това няма да помага вече - че като е "Лош Мажо" това значи ли, че акциите трябва да се търгуват на 10-20 ст. за лев? Откъде на къде, много си мислиха, че така ще до безкрай и че само една Атера и Еларг имат стойност - дали? Ейго контролираното надуване при Атера продължава и вече цената е без връзка с фундамента .... е? Не е препоръка
цитираш ме неправилно ....
За силен на деня като име за мен е Цветан Василев с КОРП и игрите около Тютюните ,БТВ и влечението към ПФ Доверие и т.н ....
Докато ТИМ го замесих ,като собственик на Съгласие който крепи Енерго ПРО и приказките във Варна и не съм ги купил от вчера а ги въртя от октомври.....
Та въпросът ми беше истина ли е че ТИМ има нещо с Енерга ПРО ,като собственост , защото това беше целта на коментара ми а не че съм купил ССВ ,ЗХБГ или ХИМ....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение. Откъде на къде, много си мислиха, че така ще до безкрай и че само една Атера и Еларг имат стойност - дали? Ейго контролираното надуване при Атера продължава и вече цената е без връзка с фундамента .... е? Не е препоръка
Ако някъде може да се каже че липсва връзка с фундамента - то е при твойте избушовци. Можеш ли да ми кажеш точно с цифри колко струват ( и колко още е способен да ти свие от джоба Бедо ), а не само бла бла за П/Б-та да плямпаш нон стоп.
В момента се купуват/продават Атерки на 570лв/дка и се чакат още 80лв рента на декар другата година. Сметките са много прости и който търгува там са му пределно ясни....ма то не е за всеки да може да си ползва адекватно пипето я....
Ма дет вика Дарко - добре че има такива и като тебе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТе не продават на дребно през пазара.
А това с неможенето да си купиш обратно, след като си продал, тепърва ще го наблюдаваш.
Нарича се пропуснати ползи и е редовно явление при бичи пазарРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение...
Сега не мога си я върна...тъпите шотландци избягаха над 2-та кинта.
Нарича се пропуснати ползи и е редовно явление при бичи пазар
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПипс , уж си флексибъл ;- тая работа от нормални към привилегировани се правеше от края на януари до средата на малък сечко
Просто се завърнах последния месец. И то по на сгодно - на 1.881 средна съм с 5-те си килца. Даже имах 6, ама продадох наскоро едната да си намаля средната.
Сега не мога си я върна...тъпите шотландци избягаха над 2-та кинта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениея , ни разкажи за "последните тенденции, за харектеристиките на акцията и финансовите параметри на дружеството."
много цървул, много нещо из форума на инвестора
не стига , че не можете да мислите, ами дори и не слушате другите какво кават
http://offnews.bg/index.php/203563/t...ediha-kabineta
Коментар
Коментар