IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ама големи са... с тия въшливи айсберги с по 100тина бройки. Какво точно се цели, да откажат хората да купуват ли?

Коментар

• Ех ма сте заядливи и двамата спрямо Пип ..... Аз само бих го поздравил,ако найстина си е променил мнението по някакъв начин и е взел решение,което до преди месеци е смятал за грешно ..... И тук не става въпрос дали покупката на Хим е грешка или не,а в това че е променил решението спрямо новата ситуация ....
      Браво пожелавам все по-малко "убедени" хора в правотата си и все повече хора подлагащи на съмнение свой предишни действия и адаптиращи се към момента

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Брех че бързо пълниш кошницата.
        А само преди два месеца всичко ти беше черно пред очите и ми хващаше басове че ще ходим под 300 точки. Добре че нямаме къси, че можеше яко да се нажулиш
        То в интернет приказките са безплатни, при някои хора тук в форума често зад приказките не стоят дела.......
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Споко, всичко под конрол. Все още ми е акция номер 2.
          Като не можах да допълня прив-ни допълних пък от обикновените.
          Вече заедно с ЦКБ-то съотн-то им към прив-те се вдигна над 1/2.

Такъв спред от 70стинки е абсолютно неестествен и по който и начин да се затвори - ще съм на кяр
          Брех че бързо пълниш кошницата.
          А само преди два месеца всичко ти беше черно пред очите и ми хващаше басове че ще ходим под 300 точки. Добре че нямаме къси, че можеше яко да се нажулиш

Коментар

Те не продават на дребно през пазара.
            А това с неможенето да си купиш обратно, след като си продал, тепърва ще го наблюдаваш.
            Нарича се пропуснати ползи и е редовно явление при бичи пазар
            Споко, всичко под конрол. Все още ми е акция номер 2.
            Като не можах да допълня прив-ни допълних пък от обикновените.
            Вече заедно с ЦКБ-то съотн-то им към прив-те се вдигна над 1/2.

Такъв спред от 70стинки е абсолютно неестествен и по който и начин да се затвори - ще съм на кяр

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
              Хм още няма инфо. Тия шотландци ще се окажат по-смотани и от Арти.
              По стиснати ду...та и от стар габровец са.

Коментар

• Хм още няма инфо. Тия шотландци ще се окажат по-смотани и от Арти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                  Дааа, до скоро на много компании се слагаше етикет "Лош Мажо" - помниме Монти приерно и не само той. Днес даже и той казва, че си е купил от "силните на деня". Та дори и това няма да помага вече - че като е "Лош Мажо" това значи ли, че акциите трябва да се търгуват на 10-20 ст. за лев? Откъде на къде, много си мислиха, че така ще до безкрай и че само една Атера и Еларг имат стойност - дали? Ейго контролираното надуване при Атера продължава и вече цената е без връзка с фундамента .... е? Не е препоръка
                  Benz Mafia ,
                  цитираш ме неправилно ....
                  За силен на деня като име за мен е Цветан Василев с КОРП и игрите около Тютюните ,БТВ и влечението към ПФ Доверие и т.н ....
                  Докато ТИМ го замесих ,като собственик на Съгласие който крепи Енерго ПРО и приказките във Варна и не съм ги купил от вчера а ги въртя от октомври.....
                  Та въпросът ми беше истина ли е че ТИМ има нещо с Енерга ПРО ,като собственост , защото това беше целта на коментара ми а не че съм купил ССВ ,ЗХБГ или ХИМ....
                  Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                    . Откъде на къде, много си мислиха, че така ще до безкрай и че само една Атера и Еларг имат стойност - дали? Ейго контролираното надуване при Атера продължава и вече цената е без връзка с фундамента .... е? Не е препоръка
                    Стига си говорил глупости бе. Излагаш се като кифладжия.
                    Ако някъде може да се каже че липсва връзка с фундамента - то е при твойте избушовци. Можеш ли да ми кажеш точно с цифри колко струват ( и колко още е способен да ти свие от джоба Бедо ), а не само бла бла за П/Б-та да плямпаш нон стоп.
                    В момента се купуват/продават Атерки на 570лв/дка и се чакат още 80лв рента на декар другата година. Сметките са много прости и който търгува там са му пределно ясни....ма то не е за всеки да може да си ползва адекватно пипето я....
                    Ма дет вика Дарко - добре че има такива и като тебе

Коментар

А това с неможенето да си купиш обратно, след като си продал, тепърва ще го наблюдаваш.
                      Дааа, до скоро на много компании се слагаше етикет "Лош Мажо" - помниме Монти приерно и не само той. Днес даже и той казва, че си е купил от "силните на деня". Та дори и това няма да помага вече - че като е "Лош Мажо" това значи ли, че акциите трябва да се търгуват на 10-20 ст. за лев? Откъде на къде, много си мислиха, че така ще до безкрай и че само една Атера и Еларг имат стойност - дали? Ейго контролираното надуване при Атера продължава и вече цената е без връзка с фундамента .... е? Не е препоръка
                      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        ...
                        Сега не мога си я върна...тъпите шотландци избягаха над 2-та кинта.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          Пипс , уж си флексибъл ;- тая работа от нормални към привилегировани се правеше от края на януари до средата на малък сечко
                          Чи аз по него време ги изчистих сички прив-ни на 1.95 и бух обратно в Атерките.
                          Просто се завърнах последния месец. И то по на сгодно - на 1.881 средна съм с 5-те си килца. Даже имах 6, ама продадох наскоро едната да си намаля средната.
                          Сега не мога си я върна...тъпите шотландци избягаха над 2-та кинта.

Коментар

• Пипс , уж си флексибъл ;- тая работа от нормални към привилегировани се правеше от края на януари до средата на малък сечко

Коментар

• Абре де ми изчезнаха прив-те бе, само 1 килце още исках да допълня
                              Ба си келтските номера...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                я , ни разкажи за "последните тенденции, за харектеристиките на акцията и финансовите параметри на дружеството."

много цървул, много нещо из форума на инвестора

не стига , че не можете да мислите, ами дори и не слушате другите какво кават

http://offnews.bg/index.php/203563/t...ediha-kabineta
                                Ам не знам за колегите, ама аз не разчитам на офнюз за информация при инвестиране

Коментар

Working...
                                X