IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Привилегированите са 6 328 542, а днешния обем бе 6 364 747

Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
    Ами ето последния отчет на скотиша прив. са 5 019 280
    http://www.aberdeen-asset.us/aam.nsf...&back1=&back2=

Абе те взеха ли дивидента или ги продадоха преди да бъде изплатен?

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
      Заслужава си ги да ги позадържи човек тези, все пак добавъчен дивидент за няма и година и то към 12.5% към цената ти на придобиване не си е малък профит
      А колко беше точно пакета на артиото ? (да отчетем колко са минали от тях на спекула)
      Ами ето последния отчет на скотиша прив. са 5 019 280
      http://www.aberdeen-asset.us/aam.nsf...&back1=&back2=

Абе те взеха ли дивидента или ги продадоха преди да бъде изплатен?

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
        420 K ask имаме до 1,45 на привилигированите
        Един от постовете ,който бяха дирекни ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
          Moже би разпродажбите на обикновените са били трупане на кеш за привилигированите. Все пак последните бяха паднали до 1.4 на дъното и имат потенциал силно възстановяване. Не знам, аз закачих малко на 1.6 днес. Според мен ще има сега бързо кеширане на 10%-20% горница, не знам дали ще видим сериозни ръстове с 50%-60%. Зависи колко спекуланти са влезли в позицията

* Не е препоръка.
          Заслужава си ги да ги позадържи човек тези, все пак добавъчен дивидент за няма и година и то към 12.5% към цената ти на придобиване не си е малък профит
          А колко беше точно пакета на артиото ? (да отчетем колко са минали от тях на спекула)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            не ми харесва многото маймуни на клона...
            а и тези разпродажби след това на 1,6 лв...
            взех малко под 1,56 и ги разкарах веднага..
            Не сбърках при обикновените при 1,4 продажба , така и тук няма сбъркам ...
            Тук ще е по тегаво и от ХИМ обикновени ,защото всички очакваха изсипването....
            не е препоръка....
            Въпрос на гледна точка. Ако всички са очаквали изсипването то, ще искат печалби и няма да продадат на по-ниско от колкото са купили. (Аз да си призная честно не го очаквах.) С други думи може да видим ръст.

* Не е препоръка.

Коментар

• Мда, малко изненадващо се случи тоя път. Но явно след като видяха как прелетя пакета обикновени и какво се случи с цената след това, някой се сетиха че изпускат питомното и доста бързо са провели преговори...
              Малко кофти се изигра гейма, щото много народ се напълни с акции... но винаги има такива които не са купили.... примерно институционалните, таксиджиите, БГ мамите...а също и такива като мастъра дето чакат всичко в икономиката пак да е цветя и рози за да купуват пак акции

Напълно споделям с колегите че докато не минеше и този пакет си имаше тежест за цената на обикновените. Сега вече нещата са други... особено като си дадат акцийките и бързащите да си кешират 10-20%... има много мегдан да се катери и по двете емисии... а и купувачите на пакетите вярвам че имат едно идея как да подпомогнат процеса...

Успех на смелите и позитивни играчи на БФБ!

Коментар

• Това бяха по-големите пакети на 1,53 лева, общо 4,647 млн. акции... и още към 1.7 млн. по на дребно разкараха на различни цени, като довършиха разпродажбите на 1,61 шотландците
                30.09.2013 16:34 405000 1.530
                30.09.2013 16:34 497000 1.530
                30.09.2013 16:34 1265000 1.530
                30.09.2013 16:34 650000 1.530
                30.09.2013 16:34 18300001.530
                Last edited by dex; 30.09.2013, 17:32.

Коментар

• ИМАМ ОТ ПО ЕВТИНИТЕ- НЕ СЪМ КУПИЛ, НО ДОБРЕ СЕ ОТПУШИ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    БРАВО НА ХИМА- СЕГА ВЕЧЕ НЯМА СПИРАЧКИ
                    не ми харесва многото маймуни на клона...
                    а и тези разпродажби след това на 1,6 лв...
                    взех малко под 1,56 и ги разкарах веднага..
                    Не сбърках при обикновените при 1,4 продажба , така и тук няма сбъркам ...
                    Тук ще е по тегаво и от ХИМ обикновени ,защото всички очакваха изсипването....
                    не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                      Щото като гледам на обикновения бая спирачки му удариха днес, особено след 16:00
                      Продаваш обикновен на 1.4 +, купуваш привилегирован на 1.6 + примерно.
                      След като минаха татарските, поутихна, не че имаше голяма драма, освен някоя трепереща ръчичка.
                      Но пък времето ще покаже, станах за малко от компа и по законите на Мърфи тогава мина сечта при привилегированите, после вече файда много няма, както и препоръки няма!
                      Все пак честито на кеширалите днес!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                        Кой? Обикновения или привилигирования?

Щото като гледам на обикновения бая спирачки му удариха днес, особено след 16:00
                        Moже би разпродажбите на обикновените са били трупане на кеш за привилигированите. Все пак последните бяха паднали до 1.4 на дъното и имат потенциал силно възстановяване. Не знам, аз закачих малко на 1.6 днес. Според мен ще има сега бързо кеширане на 10%-20% горница, не знам дали ще видим сериозни ръстове с 50%-60%. Зависи колко спекуланти са влезли в позицията

* Не е препоръка.

Коментар

• И НА ДВЕТЕ НЯМА СПИРАЧКИ ОТ МИЛИОНИ АКЦИИ- ТОВА , КОЕТО СТАВА СА НОРМАЛНИ КОРЕКЦИИ, А НЕ ЗАПЛАХИ ОТ ГОЛЕМИ РАЗПРОДАЖБИ- ВЕЧЕ

Коментар

Кой? Обикновения или привилигирования?

Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Честито на печелившите, тези Скотове се оказаха точни, не случайно и купиха Артио. Няма кво си играеш години да продаваш пакети - на две на три по няколко милиона за кратко време - така се прави
                              Вече пътя е отворен
                              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Чакай спекулантите да го отиграят, защото някой може да е взел повечко на промоция и да му натежават в портфейла
                                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X