IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    я , ни разкажи за "последните тенденции, за харектеристиките на акцията и финансовите параметри на дружеството."

много цървул, много нещо из форума на инвестора

не стига , че не можете да мислите, ами дори и не слушате другите какво кават

http://offnews.bg/index.php/203563/t...ediha-kabineta
    Що се нервиш - това по-скоро трябва да е положителна новина за акцията.
    Нямам акции тук, но имам в групата
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
      Няма да е скоро. Казвам го предвид последните тенденции и практически нищото което се случва в харектеристиките на акцията и финансовите параметри на дружеството.
      я , ни разкажи за "последните тенденции, за харектеристиките на акцията и финансовите параметри на дружеството."

много цървул, много нещо из форума на инвестора

не стига , че не можете да мислите, ами дори и не слушате другите какво кават

http://offnews.bg/index.php/203563/t...ediha-kabineta

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
        Наблюдавам и се чудя, кога ли ще избухне ?
        Няма да е скоро. Казвам го предвид последните тенденции и практически нищото което се случва в харектеристиките на акцията и финансовите параметри на дружеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
          Извинявам се, но съм гледал същия файл, който беше и на стария сайт до преди няколко седмици с портфейла към края на януари
          http://www.aberdeen-asset.us/doc.nsf...ldings20130131

За нито един от бившите фондове на Артио няма по-актуално инфо на новия сайт.

На долния линк по някое трябва да се появи портфейла на "наследника" на
          Artio International Equity Fund - Aberdeen Select International Equity Fund.
          http://www.aberdeen-asset.us/aam.nsf...tEquity&back2=
          Ясно, мреси за линкчетата, ще следим развоя

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Вече има по-актуални данни ли?
            Ще постнеш ли новите линкове плийз, че аз не съм оправен като Дидо Динев или може би просто съм по-мързелив
            Извинявам се, но съм гледал същия файл, който беше и на стария сайт до преди няколко седмици с портфейла към края на януари
            http://www.aberdeen-asset.us/doc.nsf...ldings20130131

За нито един от бившите фондове на Артио няма по-актуално инфо на новия сайт.

На долния линк по някое трябва да се появи портфейла на "наследника" на
            Artio International Equity Fund - Aberdeen Select International Equity Fund.
            http://www.aberdeen-asset.us/aam.nsf...tEquity&back2=
            |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
            |___________||__|___|)
            (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
              От това, което си дал като линк, според мен не може да се направи абсолютно никакъв извод за разпродаване на портфейла до края на месеца или въобще за някакво действие с портфейла, който ни интересува. Да не си объркал линка?

Иначе ако аз правилно съм разбрал новините, сделката е вече приключена и би следвало портфейлите да се управляват активно от мениджърите на Абърдийн брандираните фондове. Въпросът е какво следва... Има ли нещо обявено от Абърдийн извън първоначалната заявка, че акциите от чуждестранни пазари не ги вълнуват и идеята им е да ги разкарат??? Някой по-запознат може ли да се включи?

Не е препоръка за нищо.
              Интересното е защо тогава се натиска цената. Ако управляват портфейла и нямат интерес към бързи разпродажби, то могат да си изчакат и една година да се вдигне цената, за да са на добра печалба спрямо цената на придобиването. Та ако някой умишлено натиска цената, за да купува евтино и шотландците нямат интерес от относително бързо освобождаване от тези пакети, то може и доста да загуби от този натиск за неопределено време. Поне така си мисля де.

* не е препоръка.

Коментар

Като си толкова оправен що питаш?

Да, портфейла на бившия Артио вече се управлява от шотланците
                и то без промяна в пакетите на Хима спрямо януари.
                Вече има по-актуални данни ли?
                Ще постнеш ли новите линкове плийз, че аз не съм оправен като Дидо Динев или може би просто съм по-мързелив

Коментар

Понеже съм стар тарикат, мога да те науча и теб как да си намираш сам сайтове в Интернет... Ако искаш да гъзарееш и да даваш вид на оправен като мен, разбира се

Иначе тез шотландци остават енигма. Да не се окаже, че сменят тактиката и тайминга по отношение на акциите на Хим-а...

Не е препоръка.
                  Ами, надяваме се да са по-големи циции от америкосите.
                  |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                  |___________||__|___|)
                  (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Понеже съм стар тарикат, мога да те науча и теб как да си намираш сам сайтове в Интернет... Ако искаш да гъзарееш и да даваш вид на оправен като мен, разбира се

Иначе тез шотландци остават енигма. Да не се окаже, че сменят тактиката и тайминга по отношение на акциите на Хим-а...

Не е препоръка.

Коментар

Абе сайта им мога да си го намеря и аз, но все пак благодаря.

Е този текст, който се отнася за бъдещата стратегия вкарва в чуденка:

The Aberdeen Select International Equity Fund and the Aberdeen Global
                      Select Opportunities Fund Inc. will adopt new investment objectives
                      and investment strategies and will be managed by the Aberdeen Global
                      Equity Team. Aberdeen’s equity investment strategy is characterized by
                      intensive, first-hand research and disciplined company evaluation.

|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                      |___________||__|___|)
                      (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

www.artioglobal.com

Виж по-назад в темата, да се самоцитирам
                        http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059453885
                        Абе сайта им мога да си го намеря и аз, но все пак благодаря.

Е този текст, който се отнася за бъдещата стратегия вкарва в чуденка:

The Aberdeen Select International Equity Fund and the Aberdeen Global
                        Select Opportunities Fund Inc. will adopt new investment objectives
                        and investment strategies and will be managed by the Aberdeen Global
                        Equity Team. Aberdeen’s equity investment strategy is characterized by
                        intensive, first-hand research and disciplined company evaluation.

Коментар

От това, което си дал като линк, според мен не може да се направи абсолютно никакъв извод за разпродаване на портфейла до края на месеца или въобще за някакво действие с портфейла, който ни интересува. Да не си объркал линка?

Иначе ако аз правилно съм разбрал новините, сделката е вече приключена и би следвало портфейлите да се управляват активно от мениджърите на Абърдийн брандираните фондове. Въпросът е какво следва... Има ли нещо обявено от Абърдийн извън първоначалната заявка, че акциите от чуждестранни пазари не ги вълнуват и идеята им е да ги разкарат??? Някой по-запознат може ли да се включи?

Не е препоръка за нищо.
                          www.artioglobal.com

Виж по-назад в темата, да се самоцитирам
                          http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059453885
                          Last edited by equal; 05.06.2013, 17:47.
                          |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                          |___________||__|___|)
                          (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                            Или аз се бъркам нещо?http://www.sec.gov/Archives/edgar/da...c73252_497.htm

Не е препоръка за нищо.

Коментар

Коя новина точно цитираш? Би ли пейстнал директно тук прес релийза.
                              Или аз се бъркам нещо?http://www.sec.gov/Archives/edgar/da...c73252_497.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                                Нали в края на месеца официално прехвърлят целия си портфейл.
                                Коя новина точно цитираш? Би ли пейстнал директно тук прес релийза.

Коментар

Working...
                                X