IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    днес не, абе вие от къде всички знаете новините и имате кеш и сте на компа точно в 16:20 ? Да няма някой друг форум в който не съм регистриран?
    Тони, въпреки мненията на по-запознати форумци, за мен бе очебийно как инсайдърчетата започнаха да мачкат цената от Четвъртък /1.90 - 1.74/. Тогава просто наредих 2 поръчки на малко над 1.60 и на малко над 1.55 и чаках. Днес когато стана бях на компа, но един приятел ми иска пари и нямах в платформата, иначе имаше време да се влезе и на най-ниското.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

каза ми прав си!
      ама и да имах кеш нямаше да знам да го заредя на тия нива по тая позиция!!!
      Аз също не бях сложил поръчка, но като стана мелето и аз се включих

Коментар

днес не, абе вие от къде всички знаете новините и имате кеш и сте на компа точно в 16:20 ? Да няма някой друг форум в който не съм регистриран?

и аз не съм регистриран в тоя, другия форум.
        При продажбата на предния пакет си правих кафе, а днес спагети...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Мда, малко изненадващо се случи тоя път. Но явно след като видяха как прелетя пакета обикновени и какво се случи с цената след това, някой се сетиха че изпускат питомното и доста бързо са провели преговори...
          Малко кофти се изигра гейма, щото много народ се напълни с акции... но винаги има такива които не са купили.... примерно институционалните, таксиджиите, БГ мамите...а също и такива като мастъра дето чакат всичко в икономиката пак да е цветя и рози за да купуват пак акции

Напълно споделям с колегите че докато не минеше и този пакет си имаше тежест за цената на обикновените. Сега вече нещата са други... особено като си дадат акцийките и бързащите да си кешират 10-20%... има много мегдан да се катери и по двете емисии... а и купувачите на пакетите вярвам че имат едно идея как да подпомогнат процеса...

Успех на смелите и позитивни играчи на БФБ!
          Това изречение, не говори добре за начина по който се търгува публични дружества на бфб

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Ами аз винаги имам кеш Даже и на теб ти бях казал че е хубаво да заделиш някой лве за такива случай
            каза ми прав си!
            ама и да имах кеш нямаше да знам да го заредя на тия нива по тая позиция!!!

Коментар

Ами аз винаги имам кеш Даже и на теб ти бях казал че е хубаво да заделиш някой лев за такива случай

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                ти клъвна ли някоя бройка?

Коментар

не съм , не съм
                  Не съжалявай ,не си загубил много..
                  Ако направиш анализ на сделките след продажбата на пакета при обикновените на ХИМ ,може и да се зарадваш че не си си купил...

Там се качи за 30 % за нула време а тук при 3 % се сбиха кой да е пръв и на плюс... при продажбата ..
                  Но това е само мое мнение...
                  Утре ще се качи до 1,7-1,75 и после надолу..
                  Не е препоръка...

Коментар

не съм , не съм
                    Eee sramota
                    Ska4aj ot na 4i4a dirizablo na tia zrebci tukanka

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                      Е на зле ли да е Явно си позабравил историята за последните 1-2 години
                      не съм , не съм

Коментар

казвате че това "лошо" днес е на добре , така ли?
                        ти клъвна ли някоя бройка?

Коментар

казвате че това "лошо" днес е на добре , така ли?
                          Е на зле ли да е Явно си позабравил историята за последните 1-2 години
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• казвате че това "лошо" днес е на добре , така ли?

Коментар

• Ba6 kato sam na pat nali...ah miskinja

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Привилегированите са 6 328 542, а днешния обем бе 6 364 747
                                Извинявам се, моя грешка в бързането

Коментар

Working...
                                X