Първоначално изпратено от Konsultant
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеСпоерд мен ще в края на месеца. Принципно до 30 юни официално трябва всичко да премине при шотландците, а и все пак да не забравяме, че е и края на тримесечието. Пенсионните фондове могат да направят едно освежаване на портфейлите.
Преминаването на пакета/ките под управлението на шотландците изобщо не е свързано с борсова сделка/ки .... .
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеДа, ама нали се сещаш, че това натискане трябва все някога да свърши? Според мен сега му е момента, особено след ръста при ЦКБ и дори и при привилегированите! Е***л съм му майката, влизам смело. Според мен е въпрос на дни тоя пакет да мине!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениече то не е отсега, от няколко години все е натиснат тоя хим ))) а досега не са се ухапалиThe best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, някой пак се правят на велики и на по-големи от пазара. Натискат Хим-а, но след време ще се хапят отзад!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАз съм на 1.44 на Прив., което си беше и дъното, но смятам да набия още (тоя път ще взема обикновени). Много съмнително започна да ми става, ЦКБ расте прекалено много, а тука някой много натиска, но нали знаеш, че неравностите се изглаждат, разбира се на ликвиден пазар... Или ЦКБ ще падне, или Химимпорт ще се вдигне - това е! Но сега сме в много биче време, така, че най-вероятно ще добавям към позицията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАз съм на 1.44 на Прив., което си беше и дъното, но смятам да набия още (тоя път ще взема обикновени). Много съмнително започна да ми става, ЦКБ расте прекалено много, а тука някой много натиска, но нали знаеш, че неравностите се изглаждат, разбира се на ликвиден пазар... Или ЦКБ ще падне, или Химимпорт ще се вдигне - това е! Но сега сме в много биче време, така, че най-вероятно ще добавям към позицията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКакво има да се дискутира Дидо?
Който иска да купува, който иска да продава, търговия да има.
Аз лично в момента само гледам, заредил съм се предоволно на средна 1,02The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеБатя, като един вид доайен по тая позиция () би ли дал ход на една обоснована дискусия по текущата ситуация и развитието в краткосрочен план?
Който иска да купува, който иска да продава, търговия да има.
Аз лично в момента само гледам, заредил съм се предоволно на средна 1,02
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеАма големи са... с тия въшливи айсберги с по 100тина бройки. Какво точно се цели, да откажат хората да купуват ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеЕх ма сте заядливи и двамата спрямо Пип ..... Аз само бих го поздравил,ако найстина си е променил мнението по някакъв начин и е взел решение,което до преди месеци е смятал за грешно ..... И тук не става въпрос дали покупката на Хим е грешка или не,а в това че е променил решението спрямо новата ситуация ....
Браво пожелавам все по-малко "убедени" хора в правотата си и все повече хора подлагащи на съмнение свой предишни действия и адаптиращи се към момента
Тогава златото още не бе се спихнало и света не бе навлязъл толкова откровено в бичи маркет. Колкото и да е - отразява се и на сентимента тук. Подцених и малко ефекта на Еларга, сега и Каолина и яките дивиденти де идат скоро от Атера и други. Просто много пари на БФБ сега и до края на лятото очаквам да стигнем 500. Но дотам. Като свърши парещия кеш - ко пайм
Сега естествено никой не забелязва поредицата от негативни новини и какво вещаят те за БГ в едно недалечно бъдеще. Поне 10 мога да ви изброя, ма няма смисъл...
В основното си оставам песимистично настроен за фундамента на БФБ. А не можем постоянно и стабилно да се реем високо откъснати от него, нали така ?
Все още държа на думата си и смятам че най късно началото на идната година ще видим софка около/ под 300. Залога си остава.
Ако човек погледне портфейла ми едва ли би казал че думите ми не отговарят на действията ми. Дори и сега когато съм макар и краткосрочно бичи настроен имам си 62% в адсиц и високодив-ни безопасни акции (Атера, Хим прив-ни, жабоци и Бреф)
От 20 Февруари:
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПрието Батка, няма проблем. Айде - средното да е - 250 Софикс. До 1 годинка, че не съм сигурен за тайминга дето споменах за лятото, но другата зима най късно ще го има според мене.
И с 2 ръце се моля междувременно да спечелиш. Че е добре за БГ ако си прав.
Което означава да има тотална партийно-олигархична лустрация, най миризливите боклуци от кочината в затвора и нов рестарт на държавата и бизнеса с отнемането им от ръцете на мафията.
Ми сори, ама съм песимист по въпроса и съм сигурен че пак старите курви ще имитират че ще правят нов бардак и хората отново ще са прецакани, както винаги.
Дано да стане някакво чудо и да бъда опроверган, ма надали, уви...
Коментар
Коментар