IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
    Критичното и аналитично мислене е привилегия само на малка част от хората.
    Защо да е привилегия, а не призвание ?
    Бенц, разкрий картите все пак, за да се види дали е достоверно - Кой според теб и защо ще спъва хима и борсата, а ще помпи избирателно позиции (и то в които нямаш) ? Мирише ми на конспирация

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
      KAK MОЖА ДА НАПИШЕШ ТОВА! ТОЛКОВА ГОДИНИ НИКОЙ АНАЛИЗАТОР ИЛИ ЖУРНАЛИСТ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ДА НАПИШЕ НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЕЩО ОТ ТОЗИ РОД А ТИ ЩЕ ОТВАРЯШ ОЧИТЕ НА ХОРАТА.
      Критичното и аналитично мислене е привилегия само на малка част от хората.
      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

Да ви кажа, Хима го бавят нарочно, щото ако тръгне ще трябва цялата борса да избухне. А това не се желае в тоя момент. Акциите сега тръгват избирателно, но момента когато ще избухне цялата борса е на дневен ред и зависи от Хима...тук е най-скромната ми позиция...лично за мен продажби на цени под 2.00 граничат с идиотия....не е препоръка
        KAK MОЖА ДА НАПИШЕШ ТОВА! ТОЛКОВА ГОДИНИ НИКОЙ АНАЛИЗАТОР ИЛИ ЖУРНАЛИСТ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ДА НАПИШЕ НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЕЩО ОТ ТОЗИ РОД А ТИ ЩЕ ОТВАРЯШ ОЧИТЕ НА ХОРАТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Виж стр 84/85 на Атера. Той открай време обича да троли по тази акция, както и да си сменя никовете през месец -2. По него време се водеше някакъв пародиен...много на място ник

Ма стига сме тролели и ний туканка заради гековщини..
          И тука ще има ръстттттттт.......не се притеснявам че 14% вече имам експозиция към групата, 2/3 в привилегии.
          аха, видях. Вярно е Геко ! Браво, добре си го разпознал!
          ами сега остава да уточним, че го е писал преди година, оттогава и атерата и хима качиха доволно, дори си мисля, че хима повече, така, че не би трябвало пак да изпада в истерия
          Първоначално изпратено от bse parody Разгледай мнение
          Точно така Бобан

Долу ДФ мафията!

В момента ДФ управляват сигурно към 10-50 лв. - агресивните, и си мислят, че с тези пари са Богове и великите Мажовци

Че те казват кое е син чип и кое не е (между другото си продадоха вече всички истински сини чипове)

Само дето тук с 85 млн акции всички са си купили (както пипбел) по 2/3 от портфейлите - надуха балона, вкараха всичко свежо кеш и вече се вижда как са се ушили здравата и колкото и да показват минали движения на индекса - няма кого да впечатлят - освен Импето, ама като като него става да се пипа - по 88-99 бр. - не повече

Майтапа настрана, мирише отвсякъде

С мафиотски способи борса и пазар не се движат!

Долу мафията ! СКИТЕ СА НАМАЗАНИ ЩЕ ГЛЕДАМЕ СЛАЛОМА
          Цяла година измина, не виждаме още слалома

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
            Не ги знам наистина, какви са тези теории, ще дадеш ли някой линк
            Последните страшни теории бяха за чистите акции. Да не е някакво доразвиване там Любопитна съм
            Виж стр 84/85 на Атера. Той открай време обича да троли по тази акция, както и да си сменя никовете през месец -2. По него време се водеше някакъв пародиен...много на място ник

Ма стига сме тролели и ний туканка заради гековщини..
            И тука ще има ръстттттттт.......не се притеснявам че 14% вече имам експозиция към групата, 2/3 в привилегии.

Коментар

• Г-н Керезов, аз мисля, че е крайно време да повикате мажоритарите за малко помощ... И те ще изкарат някой лев, вижда се, че тука някой продава като откачен, въпреки, че цената не мърда и си иска нагоре... Огнян Донев направи същия номер като купи един такъв голям пакет в Софарма преди няколко месеца на 2.05 и изкара 50% (до момента, а колко ще изкара в дълг. план, не се знае ) с този си ход... Аз ако имах пари да го купя този пакет, повярвайте ми щях да го направя! Вярвам в дългосрочното развитие на компанията, вярвам, че е въпрос на време и този пакет да падне, но мисля, че да помогнете с едно рамо няма да е зле

Така хем ще възстановите малко репутация, аз не знам какво толкова не ви харесват! Фирма та дрънка, пари като вестници прави! Печалба огромна, дивидент си раздава при привилегированите! Всичко е на 6, само репутация, доверието е важно. Аз ви имам доверие!
              Last edited by LuckyYou; 10.06.2013, 19:15.
              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Как кой бе, борсовата мафия бе стръвницо. Владо намкой си и т.н.
                Какво се правиш на ударена че не знаеш теориите на Геко
                Не ги знам наистина, какви са тези теории, ще дадеш ли някой линк
                Последните страшни теории бяха за чистите акции. Да не е някакво доразвиване там Любопитна съм

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                  Кой го бави нарочно ? И защо да не желае да избухва борсата ??
                  Как кой бе, борсовата мафия бе стръвницо. Владо намкой си и т.н.
                  Какво се правиш на ударена че не знаеш теориите на Геко

Коментар

Да ви кажа, Хима го бавят нарочно, щото ако тръгне ще трябва цялата борса да избухне. А това не се желае в тоя момент. ...
                    ...
                    Кой го бави нарочно ? И защо да не желае да избухва борсата ??

Коментар

Да ви кажа, Хима го бавят нарочно, щото ако тръгне ще трябва цялата борса да избухне. А това не се желае в тоя момент. Акциите сега тръгват избирателно, но момента когато ще избухне цялата борса е на дневен ред и зависи от Хима...тук е най-скромната ми позиция...лично за мен продажби на цени под 2.00 граничат с идиотия....не е препоръка
                      За не знам си кой път се повтарям няма променя във фундамента в негативен аспект от както бяхме на нива над 3 кинта, всички знаем какво стана. И за мен 2 кинта са смешни, но ....
                      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Да ви кажа, Хима го бавят нарочно, щото ако тръгне ще трябва цялата борса да избухне. А това не се желае в тоя момент. Акциите сега тръгват избирателно, но момента когато ще избухне цялата борса е на дневен ред и зависи от Хима...тук е най-скромната ми позиция...лично за мен продажби на цени под 2.00 граничат с идиотия....не е препоръка
                        Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                          Здравей пак,

Сделките са с фиксирани числа като емитенти и брой акции и няма практика до сделката да се пипат, дори е много възможно да бъдат и блокирани.

А иначе от отпушване по позицията само ще спечелим всички ..!

Поздрави и успех!
                          Благодаря за инфото

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                            Купих малко, чудя се дали да не купя още?
                            това е няй ясната позиция на бфб

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                              Споерд мен ще в края на месеца. Принципно до 30 юни официално трябва всичко да премине при шотландците, а и все пак да не забравяме, че е и края на тримесечието. Пенсионните фондове могат да направят едно освежаване на портфейлите.
                              Купих малко, чудя се дали да не купя още?
                              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                                Така е, но според мен до окончателното финализиране на процеса по прехвърляни, може Арти да си разчистват пакети, които няма да са необходими на новите собственици. Поне така си мисля де, може и да греша
                                Здравей пак,

Сделките са с фиксирани числа като емитенти и брой акции и няма практика до сделката да се пипат, дори е много възможно да бъдат и блокирани.

А иначе от отпушване по позицията само ще спечелим всички ..!

Поздрави и успех!

Коментар

Working...
                                X