Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАз например имам и прив. И обикновени вече ( точно защото имат тапа в момента мисля че е по-добре да се купят обикновени) вчера купих, днеска май пак
Коментар
-
Аз например имам и прив. И обикновени вече ( точно защото имат тапа в момента мисля че е по-добре да се купят обикновени) вчера купих, днеска май пакLast edited by LuckyYou; 11.06.2013, 11:43.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЗдравей пак,
Сделките са с фиксирани числа като емитенти и брой акции и няма практика до сделката да се пипат, дори е много възможно да бъдат и блокирани.
А иначе от отпушване по позицията само ще спечелим всички ..!
Поздрави и успех!
Поздрави и успешен ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее да ама обикновените имат тапа, която не се знае кога ще хвръкне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеВъпрос на избор. Аз лично имах привилегирави. Но миналата година като беше паднала цената на 70 ст. бая голяма ножица се беше отворила между двете и сметнах, че реално ако ги продам и купя обикновени съм ще си реализирам дивидента за оставащия период още тогава. За това нямам прив. И двете си имат особеностите, но са скачени, като се качат едните и другите ще ги последват
*Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене е ли по-добре привилегировани? поне следващите 4 години си имаш 10% ?
*Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеАз за момента нямам кеш и се надявам да удържат малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеВсичко зависи от действията на играчите - няма как нещо да е предупределено.
Нека се покаже пак - днес и аз ще дам своя дан в борбата...като гледам ентусиазма и аз се нахъсвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеМежду другото, ако теорията, че някой умишлено натиска цената, за да се пазари за пакетите на Арти е вярна, то вчера бая се охарчи, което може и да говори за финализиране на преговори за голям пакет (а дали не може и да е за всички оставащи).
* Мнението е спекулативно и си е лично мое. Не е препоръка за покупка или продажба.
Нека се покаже пак - днес и аз ще дам своя дан в борбата...като гледам ентусиазма и аз се нахъсвамРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Между другото, ако теорията, че някой умишлено натиска цената, за да се пазари за пакетите на Арти е вярна, то вчера бая се охарчи, което може и да говори за финализиране на преговори за голям пакет (а дали не може и да е за всички оставащи).
* Мнението е спекулативно и си е лично мое. Не е препоръка за покупка или продажба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИнтересно кой ли е продавача и с каква цел щом според сайта на БФБ фри флота е нараснал днес от 15,09 на 15,12 ?
Според мен Артио нямат 5% и не може да са те.
http://www.investor.bg/novini-i-anal...chavat,152083/
Та добре си забелязал че от 15,09 е станел 15,12, това значи че някой с над 2% е шиткал. Т.е. напълно е възможно да са Артио, макар че бяха ми казали че те не продавали на дребно, а само ако има търсене за едри пакети - над 1 млн. броя.
Онзи пакет дето мина на 65 ст. - 3 млн. бр. е близо 2% от емисията. Ако купувача е имал и преди това... може той да е с над 2% и сега фри-флота да качва заради него.
Интересно... мерси че ме подсети да погледна нещата от този ъгъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИнтересно кой ли е продавача и с каква цел щом според сайта на БФБ фри флота е нараснал днес от 15,09 на 15,12 ?
Според мен Артио нямат 5% и не може да са те.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеЗащо да е привилегия, а не призвание ?
Бенц, разкрий картите все пак, за да се види дали е достоверно - Кой според теб и защо ще спъва хима и борсата, а ще помпи избирателно позиции (и то в които нямаш) ? Мирише ми на конспирацияЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар