IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Ти пък не можеш ли да се досетиш какво става? Ще ти кажа след няколко дена, сега не може. Ала ето един жокер - пари трябват! Въпросът е за какво..
    Още седмица до към сакралния 10 октомври ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
      А кой е казал, че шотландците ще продават привилигированите на Хим? Аз им следя отчетите и от БГ акциите си продаваха само обикновените, а прив. не са мръднали като бройка от както са ги поели да ги управляват? (моля да ме поправите ако нещо бъркам в сметките). Акциите си в Левинс също не ги бяха бутали в последния месец. Според мен шотландците си преструкторираха портфейла като го взеха. Единия месец бяха разпродали по почти всички позиции, а след това кеша го бяха инвестирали в няколко нови. Та аз си мисля, че прив. ще си ги запазят имайки предвид, че ги получиха на цена около 1.9 и дивидент от 20 ст., което си е близо 11% гарантиран доход.

* не е препоръка.
      Мда, въобще не са им спешни там. Лапкат си сладък дивидент и си траят.
      Доказателство е това, че въбоще не се обаждат на пазара на дребно по прев. емисия.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        То не съм аз човекът който да разяснява, но понеже никой по-чатнат не иска.....
        След продажбата на първия /0,65 лв/ и втория /1,101/ пакет, на Артио /или както сега казва държателя/ им остават от Хим. като цяло още около 6 млн. прив.. Тезата е, че купувачите на втория пакет събират пари, за да лапнат и последния. Има логика, защото едва ли биха се хвърлили така, ако нямат яснота с останалите бройки какво ще се случи.
        Времето ще покаже, а дотогава мога и да сложа някое и друго бидче при прив. между 1,5 - 1,65

Не е препоръка за покупка и продажба на Ц.К.
        А кой е казал, че шотландците ще продават привилигированите на Хим? Аз им следя отчетите и от БГ акциите си продаваха само обикновените, а прив. не са мръднали като бройка от както са ги поели да ги управляват? (моля да ме поправите ако нещо бъркам в сметките). Акциите си в Левинс също не ги бяха бутали в последния месец. Според мен шотландците си преструкторираха портфейла като го взеха. Единия месец бяха разпродали по почти всички позиции, а след това кеша го бяха инвестирали в няколко нови. Та аз си мисля, че прив. ще си ги запазят имайки предвид, че ги получиха на цена около 1.9 и дивидент от 20 ст., което си е близо 11% гарантиран доход.

* не е препоръка.

Коментар

• Големи сте калпазани! Нямаше ме няколко часа...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
            termit най-вероятно визира пакетът привилегировани акции на Артио, които те все още стискат.
            И който едва ли са толкова улави да се канят да продават.
            Само си чешат езиците някои

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
              Какви са тия 7м привилигировани? Нови акции, които ще се емитират ли?

Обяснете на невежата като мен
              То не съм аз човекът който да разяснява, но понеже никой по-чатнат не иска.....
              След продажбата на първия /0,65 лв/ и втория /1,101/ пакет, на Артио /или както сега казва държателя/ им остават от Хим. като цяло още около 6 млн. прив.. Тезата е, че купувачите на втория пакет събират пари, за да лапнат и последния. Има логика, защото едва ли биха се хвърлили така, ако нямат яснота с останалите бройки какво ще се случи.
              Времето ще покаже, а дотогава мога и да сложа някое и друго бидче при прив. между 1,5 - 1,65

Не е препоръка за покупка и продажба на Ц.К.
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                Какви са тия 7м привилигировани? Нови акции, които ще се емитират ли?

termit най-вероятно визира пакетът привилегировани акции на Артио, които те все още стискат.

Коментар

• Какви са тия 7м привилигировани? Нови акции, които ще се емитират ли?

Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Не бе Осло, едва ли е от някой да знае Просто Батката & сие са купили на 1.10 а при 1,50 вече отива близо до 50% печалба....
                    Както знаем - не е препоръка
                    Батя и сие се готвят да налапат и 7м привилегировани и освобождават кеш И по други позиции на Батката вчера и днес сипваха яко.Хипотеза, не е препоръка,майтап си правя и т.н

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                      Защо е това сипване. Да не би някой да знае нещо? ...
                      .
                      Не бе Осло, едва ли е от някой да знае Просто Батката & сие са купили на 1.10 а при 1,50 вече отива близо до 50% печалба....
                      Както знаем - не е препоръка
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Днес много натиснаха групата.... не ми харесва този разрвой на събитията

Коментар

• Е добрата новина е че сме все още над 1.40 Няма страшно скоро ще обърнем посоката и то за доста на север!

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                            Къде дебнете?
                            Аз все последен загрявам, но може би имат предвид Хим прив. Може там в момента да се пече последния останал пакет, а и гледам мнооого бидове
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Краят на тримесичие е все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
                                А някой случайно има ли инфо през кои посредници се продава вчера и днес?
                                Днес купих (или по-точно ми изсипаха) през Карол, Капман и ПФБК.
                                Last edited by ivandavidov; 26.09.2013, 14:39.

Коментар

Working...
                                X