IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма проблем и да имат, но според мен има донякъде проблем с акционерите ако това от статията е вярно, а мениджмънта казва:

Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнение
    Добро утро,

Нека първо да отговоря на Пончо и Педро Леон:

Отговора на всички поставени от Вас въпроси е отрицателен - групата на "Химимпорт" няма "вземане-даване" в областта на авиационната индустрия с Република Татарстан, нямаме и експозиция по отношение на банковия или застрахователния бизнес с авиацията.

Коментар

• Свободен пазар братле, цената се определя от търсене и предлагане

Коментар

• Под експозиция може би разбират само дялово участие, управление, не даден на лизинг самолет

Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
        Нали нямаше никаква експозиция към авиацията в Татарстан?!?

Авиопревозвачът Татарстан еърлайнс, чийто пътнически самолет Boeing се разби на 17 ноември при кацане в Казан, се отказва да използва самолети Boeing, съобщи беларуското издание на "Комсомолская правда". Татарстан еърлайнс, която има още един такъв самолет –Boeing 737-400, е развалила договора за наем на машината и я е върнала на лизингодателя - българската България ер (Bulgaria Air). Татарстанският авиопревозвач е взел самолета под наем през юни 2009 година за 5 години срещу $165 000 месечно. България ер е приела развалянето на договора без възражения.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Нали нямаше никаква експозиция към авиацията в Татарстан?!?

Авиопревозвачът Татарстан еърлайнс, чийто пътнически самолет Boeing се разби на 17 ноември при кацане в Казан, се отказва да използва самолети Boeing, съобщи беларуското издание на "Комсомолская правда". Татарстан еърлайнс, която има още един такъв самолет –Boeing 737-400, е развалила договора за наем на машината и я е върнала на лизингодателя - българската България ер (Bulgaria Air). Татарстанският авиопревозвач е взел самолета под наем през юни 2009 година за 5 години срещу $165 000 месечно. България ер е приела развалянето на договора без възражения.
          Би било хубаво ДВИ да коментира.

Коментар

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
            Понеже съм нов и не разбирам много неща, та някой може ли да ми обясни защо обикновенните се вдигат а привилигированите падат ? Никаква логаика не виждам. Но пък не е казно, че в търговита с акции трябва да има логика.........
            Пазара на акции редовно предоставя дефекти от които добрите спекуланти се възползват и правят екстра доходност.
            Аз примерно си продадох прив-те преди около месец, когато разликата в цените беше 40 ст. Ако продължи да се стеснява, в един момент ще опитам арбитраж... вече зависи дали ликвидността ще ми позволи да го направя в желаните обеми.
            Но по принцип аз си падам повече по обикновените ... просто разчитам предимно на капиталова печалба, отколкото на дивиденти, а базисната цена от която ти тръгва инвестицията е много важна за крайната реализирана доходност.
            Успех на новобранците и след 10 г. да не забравят и те да помагат на новите новобранци

Коментар

• Понеже съм нов и не разбирам много неща, та някой може ли да ми обясни защо обикновенните се вдигат а привилигированите падат ? Никаква логаика не виждам. Но пък не е казно, че в търговита с акции трябва да има логика.........
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Нали нямаше никаква експозиция към авиацията в Татарстан?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Точно щото съм гърмян заек знам кога да купувам и кога да ви гледам сеира
                  паживьом па увидим

Коментар

• ФФ продължава да се покачва - 19.84, май скоро ще минем 20...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      да, дадох им едни 900 бр. на остатъчния бид, след като купиха 40Т
                      да имам и аз пари за семки докато гледам мача

Иначе ми казаха че и райфа са се появили като купувачи днес... така че беше добър ден за акцията... показателен за бъдещото развитие на цената

... а ти се ослушвай още като гърмян заек..
                      после да не гледаш така и да казваш че не сме те предупредили
                      Точно щото съм гърмян заек знам кога да купувам и кога да ви гледам сеира

Коментар

Ти продаде ли та разбра че са те?
                        да, дадох им едни 900 бр. на остатъчния бид, след като купиха 40Т
                        да имам и аз пари за семки докато гледам мача

Иначе ми казаха че и райфа са се появили като купувачи днес... така че беше добър ден за акцията... показателен за бъдещото развитие на цената

... а ти се ослушвай още като гърмян заек..
                        после да не гледаш така и да казваш че не сме те предупредили

Коментар

Ти не се ядосвай , някой ден ще ти се удаде възможност да изкараш кинти

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            ммм, Булбанк едро на бидааа...
                            Сууупер!

Коментар

• CHIM

PROBIHME 1.40,4AKAM 1.50

Коментар

• ммм, Булбанк едро на бидааа...
                                Сууупер!

Коментар