If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
И каква стана тя сега ? Аз предложих да направим коледно парти на миноритарите и да платя сметката с 10-те ми биткойна и всички се юрнаха да купуват за да пият и ядат на чужд гръб. На гювеч, както се казва.
.
Ние акционерите по тази позиция сме свикнали на лишения..., та и за парите от 1 биткойн сме готови и доволни за парти....
И каква стана тя сега ? Аз предложих да направим коледно парти на миноритарите и да платя сметката с 10-те ми биткойна и всички се юрнаха да купуват за да пият и ядат на чужд гръб. На гювеч, както се казва.
Разбира се мнението ми не трябва да се разглежда, като препоръка за вземане инвестиционно решение, защото нямам и един биткойн и трудно си плащам моята сметка, та какво остава за чужда. Пък и да имах, като ги гледам днес струват 1000 долара, утре я струват 10 цента, я не.
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
И алкохол ! Един приятел има такава сентенция - спасението е в алкохола. А майка му пък казва, че сега ако трябваше да се омъжва, никога не би го направила за човек който не пие
Та в този ред на мисли, що не се видим да изпием по едно ? Коледно парти на миноритарие (може и някой мажоритар да приемем, ако може да си го позволи ) в Химимпорт. Да си ги премерим очи в очи.....портфейлите де.
В живота имам няколко основни правила.
Първото е да си го меря само с индивиди от женски пол
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
И алкохол ! Един приятел има такава сентенция - спасението е в алкохола. А майка му пък казва, че сега ако трябваше да се омъжва, никога не би го направила за човек който не пие
Та в този ред на мисли, що не се видим да изпием по едно ? Коледно парти на миноритарие (може и някой мажоритар да приемем, ако може да си го позволи ) в Химимпорт. Да си ги премерим очи в очи.....портфейлите де.
Търпение, хубава храна и здрав сън май беше формулата
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар